Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@15:40:46 GMT

۴۰۰ بیماری ژنتیکی قابل پیشگیری است

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۶۵۷۸۱

۴۰۰ بیماری ژنتیکی قابل پیشگیری است

دکتر محمدرضا صادقی روز چهارشنبه در نشست خبری افزود: با انجام یک سری اقدامات می‌توان هم از نگرانی‌ها، آسیب ها و هزینه خانواده ها کاست و هم می توان نوزاد سالم و بدور از بیماری های تک ژنی به دنیا آورد.

وی ادامه داد: هر بیماری ژنتیکی که در والدین قابل تشخیص باشد در مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری و سقط مکرر ابن سینا قابل شناسایی است و این خدمت اکنون در  پژوهشگاه ابن سینا به زوج‌های بیمار ژنتیکی ارائه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صادقی به ارائه مشاوره عمومی در این زمینه در پژوهشگاه ابن سینا اشاره کرد و گفت: با انجام یک سری اقدامات می‌توان از تولد فرزند مبتلا به بیماری تک ژنی جلوگیری کرد. با این کار علاوه بر کاهش دغدغه و نگرانی خانواده ها از هزینه های نظام سلامت هم کاسته می‌شود.

وی، خدمات ناباروری، سقط مکرر و آندومتریوز را از جمله خدمات قابل ارائه در مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری اعلام کرد و گفت: جهاد دانشگاهی به حیطه‌های درمان ناباروری ورود کند البته اکنون تعدادی مراکز جهاد دانشگاهی در حال ارائه خدمت به زوج‌های نابارور هستند.

رییس پژوهشگاه ابن سینا جهاد دانشگاهی اظهار داشت: در این مرکز تخصصی سعی کردیم به موضوعاتی ورود کنیم که یا دیگر مراکز ارایه نمی شود یا اگر هم ارائه می شود در حد قابل قبولی نیست.

وی ادامه دارد: در این پژوهشگاه سعی شد در کنار ارائه خدمات درمانی به دنبال نوآوری در زمینه‌های مختلف باشیم تا مشکلی از مشکلات کشور برطرف شود و در این زمینه به موفقیت های بزرگی دست یافتیم، برای رفع مشکلات بیماران و ارائه خدمت بهتر به آنان، برنامه ریزی شده تا خدمات جدیدی در مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری ارائه شود که در آینده اطلاع رسانی خواهد شد.

۲۰ درصد زوجین کشور نابارور هستند

همچنین علی صادقی تبار مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری ابن سینا در ادامه این نشست خبری، با بیان اینکه از هر پنج زوج یک زوج نابارور هستند یا به عبارتی ۲۰ درصد زوجین کشور نابارورند گفت: تلاش کرده ایم تمامی خدمات مورد نیاز زوجین نابارور را در یک مرکز ارائه دهیم.

وی به فعالیت ۷ کلینیک مرتبط با درمان ناباروری در مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری و سقط مکرر ابن سینا اشاره کرد و افزود: درمان ناباروری، سقط مکرر، کنترل بارداری و سلامت مادر و جنین، رحم جایگزین ، آندومتریوز، سلامت جنسی و بیماری‌های سینه کلینیک‌های این مرکز هستند.

صادقی تبار گفت: در کلینیک سقط مکرر این مرکز، تا ۸۰ درصد موارد سقط مکرر منجر به درمان می‌شود که در نهایت بیشتر زوجین به طور طبیعی بچه دار می‌شوند.

وی با بیان اینکه به طور میانگین میزان درمان موفق ناباروری در حدود ۳۰ تا ۳۵ درصد است، افزود: درمان ناباروری به تلاش و همت زوجین نیاز دارد که در این مسیر صبور باشند و روند درمان را به طور کامل دنبال کنند.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۵۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه «ماه‌ترین پلاس» به سراغ پدران می‌رود

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، شهریار ربانی در هر قسمت از برنامه «ماه‌ترین پلاس» میزبان کارشناسی در حوزه‌های مربوط به سلامت پدران و باروری و همچنین نقش آنها در آرامش مادر است که در گفتگویی ساختارمند مخاطب را با خود همراه و در جدیدترین قسمت از این برنامه با حضور دکتر «نیما نریمانی» (متخصص اورولوژی) در خصوص موضوع «درمان‌های ناباروری مردان» گفتگو می‌کند.

علل ناباروری مردان چندین مورد است که برخی تحت تاثیر شرایط زندگی و یا بیماری بوجود می‌آید و برخی بدون هیچ دلیل و به طور طبیعی ایجاد می‌شود، اما نکته‌ی مهم این است که دلایل ناباروری در مردان قابل درمان هستند. برنامه «ماه‌ترین پلاس» روز جمعه ۷ اردیبهشت با حضور دکتر نریمانی به پرسش‌های شما در این زمینه پاسخ می‌دهد.

«ماه ترین» کاری از گروه خانواده شبکه دو با اجرای شهریار ربانی، به تهیه‌کنندگی مرجان بیات و با مشارکت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است که پنجشنبه و جمعه حوالی ساعت ۱۸:۱۵ به صورت زنده روانه آنتن شبکه دو سیما می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ثبت ۱۵ هزار تماس با مرکز صدای مشاور بهزیستی
  • بهره مندی بیش از ۳۳ هزار نفر از خدمات مشاوره‌ای بهزیستی چهارمحال و بختیاری
  • اولین فرزندان مرکز ناباروری ساوه پا به عرصه هستی گذاشتند
  • برنامه «ماه‌ترین پلاس» به سراغ پدران می‌رود
  • فاصله ازدواج و فرزندآوری به ۳ سال رسیده است
  • ارائه بیش از ۱۰۰ خدمت رایگان برای بارداری سالم
  • مشاوره ژنتیکی بن‌بستی برای بیماری‌های ژنتیکی
  • یک مرکز غیرمجاز ارائه خدمات زیبایی در خرمشهر پلمب شد
  • ایران روی کمربند سنگ کلیه
  • مهر و موم مرکز غیرمجاز ارائه خدمات زیبایی در خرمشهر