Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا نیکبخت ظهر امروز چهارشنبه در مراسم افتتاح دفتر بیماری «صرع» در لرستان با بیان اینکه بیماری صرع قابل کنترل بوده و باید آن را مدیریت کنیم، اظهار داشت: صرع یک اختلال عصبی بوده و ضمن شناسایی این بیماران باید آنها را به افراد کمک دهنده معرفی کنیم.

وی اظهار کرد: لرستان افراد متمول زیادی دارد که آمادگی کمک به بیماران خاص را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان ادامه داد: این افراد باید شناسایی شوند و در این راه نقش انجمن صرع و مجمع خیرین سلامت بسیار مهم است.

نیکبخت با بیان این مطلب که دولت به تنهایی قادر به تأمین هزینه های درمان جامعه نیست، گفت: انجمن های حمایتی و مالی باید در این مسیر دولت و مردم را حمایت کنند.

وی افزود: با این وجود دست اندرکاران نظام سلامت باید نیازمندی های درمانی مردم را برای خیرین و انجمن ها تبیین و تدوین کنند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان تصریح کرد: امروزه نظام سلامت به سمت اجتماعی شدن حرکت کرده است و این موضوع یک نقش محوری است.

بر اساس این گزارش، در این مراسم که در سالن ابن سینای مرکز آموزشی درمانی شهید رحیمی خرم آباد برگزار شد، قائم مقام مدیر عامل انجمن صرع کشور، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی لرس، جمعی از متخصصین و مدیران و کارشناسان شبکه های بهداشت و درمان استان حضور داشتند.

این دفتر در ساختمان مدیریت خیرین سلامت و دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت مواد غذایی راه اندازی و افتتاح شد.

در استان لرستان نزدیک به ۹۰۰ بیمار صرعی وجود دارد که از خدمات این دفتر بهره مند خواهند شد.

کد خبر 4692643

منبع: مهر

کلیدواژه: بیماری صرع دانشگاه علوم پزشکی لرستان خرم آباد روز خبرنگار بوشهر قزوین شیراز گرگان شهرکرد خطبه های نماز جمعه عید سعید قربان سانحه تصادف ایلام بیرجند آتش سوزی خرم آباد مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۵۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت

محمدمهدی ناصحی درباره پوشش اقلام دارویی جدید بیماران خاص و صعب‌العلاج گفت: در سال جاری، ۲۲۹۰ دارو تحت پوشش بیمه‌ای قرار دارند و تعداد داروهای تحت پوشش بیمه‌پایه برمبنای مصوبه شورای عالی بیمه افزایش یافته است.

وی گفت: داروهایی که تحت پوشش بیمه‌ای قرارگرفته‌اند برای بیماری‌های دیابت، فشارخون و بیماری‌های روانی به خصوص اسکیزوفرنی کاربرد دارند. 

وی با بیان اینکه ۵۹ دارو براساس مصوبه شورای عالی بیمه تحت پوشش قرار گرفته‌اند، اظهار کرد: داروهایی که به سبد پوشش بیمه‌ای اضافه شده‌اند شاید به شکلی دیگر یا در دوز دیگری تحت پوشش بوده‌اند. بنابراین تمام مراکز خصوصی و دولتی عرضه‌کننده دارو، ۷۰ درصد از هزینه‌ها را پوشش می‌دهند.

 مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: افراد مشمول صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج علاوه بر پوشش ۷۰ درصدی بیمه، مشمول پوشش مازاد به میزان ۲۰ تا ۲۵ درصد می‌شوند. گاهی اوقات، پوشش مازاد بیماران مشمول صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج نیز تا ۳۰ درصد افزایش می‌یابد. 

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • پیش دبستانی و دبستان خیرساز در بخش رضویه مشهد افتتاح شد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی
  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • افتتاح طرح‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌ها دارد