Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - سومین دوره فستیوال «Show of Hands» با تمرکز بر بداهه‌نوازی سازهای بادی یکم تا ششم شهریور ماه در فرهنگسرای نیاوران برگزار می‌شود.
فستیوال «Show of Hands» پس از پشت سر گذاشتن دو دوره که به بداهه‌نوازی سازهای زهی زخمه‌ای و پیانو اختصاص داشت؛ امسال نیز طبق روال سال‌های گذشته با دوازده اجرا، هفت کارگاه آموزشی و نمایش رایگان پنج فیلم مستند در باره موسیقی برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فستیوال نخستین رویدادی است در جهان که با تمرکز بر بداهه نوازی یک ساز بادی برگزار می‌شود.
«رامین صدیقی» پیش از این درباره‌ی این رویداد گفته بود که برای این فستیوال برنامه ده ساله در نظر گرفته‌ است.
فرانچسکو کافیسو (ایتالیا)، هاکون کورنشتاد (نروژ)، اشتفان هاسلباخر (سوییس)، سهیل پیغمبری (ایران) ،سیمون ویرش (سوییس)، مونا ریاحی (ایران)، آندرس هاگبرگ (سوئد)، یوری هونینگ (هلند)، کلاوس گزینگ (آلمان)، داوید پرز (فرانسه)، مارکوس اشتوکهاوزن (آلمان) و آدام پیرونچیک (لهستان) هنرمندان حاضر در فستیوال هستند که طی شش شب روی صحنه می‌روند.
بر اساس جدول اعلام شده؛ هر شب دو اجرای تکنوازی بداهه از دو هنرمند روی صحنه می‌رود که هر اجرا نهایتا چهل و پنج دقیقه است. پیش از دو اجرا اصلی هر شب هنرمندی جوان ایرانی؛ اجرایی کوتاه به عنوان پیشواز خواهند داشت که مدت آن نیز حدود ده دقیقه خواهد بود. آخرین شب فستیوال اجرای پیشواز ندارد و در پایان دو اجرا؛ کنسرت اختتامیه برگزار می‌شود که به واسطه آن موضوع دوره بعدی فستیوال مشخص خواهد شد.
فستیوال هر روز از ساعت چهارده در فرهنگسرای نیاوران با نمایش فیلم مستند آغاز می‌شود. داستان موسیقی جز در اروپا (جمعه یکم شهریور)، مستندی درباره جان کولترین (شنبه دوم شهریور)، مستندی درباره جز آزاد (یکشنبه سوم شهریور)، مستندی درباره کوارتت Wayne Shorter (دوشنبه چهارم شهریور) و مستندی درباره Dizzie Gillespie (سه شنبه پنجم شهریور) فهرست فیلم‌های سومین دوره فستیوال هستند.
 مونا مطبوع ریاحی، فرانچسکو کافیسو، آندرس هاگبرگ، اشتفان هاسباخلر (شا)، آدام پیرونچیک، مارکوس اشتوکهاوزن و کلاوس گزینگ طی روزهای فستیوال کارگاه های نوازندگی و بداهه نوازی سازهای بادی برگزار می‌کنند. این کارگاه ها روزانه ساعت شانزده برگزار می‌شود. پس از برنامه کارگاه‌ها؛ هر روز دو هنرمند از ساعت هجده در فضای فرهنگسرای نیاوران حضور پیدا می‌کنند و مخاطبان امکان ملاقات های کوتاهی با آنان برای گفتگو خواهند داشت.
سال گذشته این فستیوال به بداهه‌نوازی سازهای زخمه‌ای و زهی اختصاص داشت.
تا کنون بلیت‌های اجرای آخرین شب فستیوال به اتمام رسیده است و مخاطبان می‌توانند برای خرید بلیت اجراها در شب های دیگر به سایت تیوال مراجعه کنند.
اکسپوی Womex؛ «رامین صدیقی» - مدیر انتشارات هرمس- را به عنوان تهیه‌کننده برگزیده جهان در سال 2015 معرفی کرد. امسال نیز این جایزه به موسیقی‌دانی ایرانی – کیهان کلهر- اختصاص داشت.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۶۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحویل ۹۰۰۰ تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال

ایسنا/خراسان شمالی معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و علوم پزشکی از تحویل ۹۰۰۰ تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال خبر داد.

دکتر سعید کریمی در حاشیه افتتاح و کلنگ زنی پروژه های بهداشتی و درمانی خراسان شمالی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه یکی از اهداف وزارت بهداشت این است که بیماران در استان‌های خود درمان شوند و کمتر به استان‌های اطراف مراجعه کنند، اظهار کرد: تحویل تخت‌های بیمارستانی تازه تاسیس یکی از اقداماتی است که در این راستا  در حال انجام است.

وی گفت: بنای این وزارت خانه بر این است تا ۲۵ هزار تخت بیمارستانی بسازد که تاکنون ۱۶هزار تخت بیمارستانی طی دو سال گذشته تحویل داده شده و ۹۰۰۰ تخت نیز تا شهریورماه امسال تحویل می شود.

وی در ارتباط با ماندگاری پزشکان در بیمارستان های دولتی و مناطق محروم‌ نیز بیان کرد: تعداد نیروهای متخصص در گذشته کم شده بود که به سرعت در حال تزریق نیرو هستیم و در همین راستا برای ماندگاری پزشکان در مناطق محروم بسته هایی تعریف شده است.

دکتر کریمی افزود: برای ماندگاری پزشکان در مناطق محروم‌ روزانه مبلغ یک و نیم میلیون تومان هزینه می شود.

وی با اشاره به اینکه قبل از این دولت پزشکان در حال خارج شدن از بخش دولتی و جذب در بخش خصوصی بودند، ادامه داد: یکی از علل این امر تعریف سقف برای پرداختی به پزشکان بوده است که اکنون این سقف برداشته شده و پزشکان دوباره در حال جذب شدن در بخش دولتی هستند.

وی تاکید کرد: در حال حاضر علاوه بر اینکه پزشک از بدنه دولتی خارج نشده،۱۸۰۰ پزشک متخصص نیز به بدنه دانشگاه های علوم پزشکی افزوده شدند.

وی در ارتباط با ساخت تجهیزات پزشکی نیز اظهار کرد: هم اکنون ۸۵ تا ۹۰ درصد تجهیزات بیمارستانی، ساخت داخل کشور است.

به گفته دکتر کریمی، تحویل تجهیزات بیمارستانی از دیگر اقداماتی است که عدالت و تعالی نظام سلامت را در کشور اجرایی کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت
  • دوقلوهای آواز ایرانی در شهر اصفهان به روی صحنه می‌روند
  • رسم مهمان‌نوازی مردم اهواز از مسافران + فیلم
  • راهیابی فیلم کوتاه هنرمند گیلانی به فستیوال پاناما
  • برگزاری یادبود نوازنده فقید در فرهنگسرای ارسباران
  • حکم سینماگر مطرح لغو شد ؛ صدور دستور محاکمه جدید
  • تحویل ۹۰۰۰ تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال
  • اولین کنسرت در خانه رئال مادرید؛ برنابئو، میزبان فستیوال «دیوانه موسیقی» / عکس
  • نگارخانۀ صفوی میزبان پوسترهای روسی
  • دو بازی ایرانی نامزد جایزه MENA Games Industry شدند