Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، حبیب ابراهیم‌پور، رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل با بیان اینکه عسل سبلان برندسازی می‌شود گفت: عسل و فرآورده‌های آن از طریق شرکت‌های دانش‌بنیان در استان با هدف ورود به بازار‌های بین‌المللی برندسازی می‌شود و برای تحقق این امر استاندارد لازم برای فرآورده‌های زنبور عسل تدوین می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او اظهار داشت: با همکاری پارک علم و فناوری استان اردبیل، پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران و شرکت دانش‌بنیان تعاونی مهر کشاورزی اکسیر فرآوران توافق نامه ایجاد آزمایشگاه مرجع عسل و فرآورده‌های تولیدی زنبور عسل با هدف تدوین استاندارد و توسعه آنالیز‌های استاندارد در کشور ایجاد شده است.

رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل همچنین با اشاره به ظرفیت‌های موجود در استان اردبیل در راستای برندسازی عسل و فرآورده‌های تولیدی زنبور عسل در بازار‌های بین‌المللی، ایجاد این آزمایشگاه را مهم ارزیابی کرد.

ابراهیم پور ترویج فناوری‌های کشاورزی را از اهداف اصلی پارک علم و فناوری استان اردبیل ذکر کرد و افزود: هر چند در سال‌های اخیر در شناسایی و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و معرفی محصولات برند کوتاهی شده، ولی برخی از شرکت‌های حاضر در پارک اردبیل به مرحله تجاری‌سازی رسیدند.

او با بیان اینکه پنجره واحد پارک با هدف ارائه عملکرد در ارتباط با فعالیت واحد‌های فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان در حال تدوین است افزود: این طرح تا ۲ ماه آینده فعالیت خود را در پارک علم و فناوری آغاز می‌کند.

رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل از فعالیت ۲ مرکز رشد تخصصی در این پارک خبر داد و گفت: مرکز رشد کشاورزی با ۱۴ واحد فناور و مرکز رشد گرمی مغان با ۱۲ واحد فناور از جمله مراکز رشد تخصصی استان است.

ابراهیم‌پور بیان کرد: مرکز رشد خلخال، پارس‌آباد، مشگین‌شهر و مرکز نوآوری نمین هم بزودی با هدف حمایت از افراد خلاق، صاحبان ایده، فارغ‌التحصیلان و نوآوران جوان از طریق ارائه خدمات پشتیبانی و مشاوره‌ای راه‌اندازی می‌شود.

او به اهمیت بالای حوزه کشاورزی و ظرفیت بالقوه این عرصه در شکل‌گیری کسب و کار‌های دانش بنیان اشاره و بیان کرد: نفوذ دانش و فناوری به کشاورزی که تغییر نگاه به پژوهش و تلفیق آن با نوآوری جوانان ایده‌پرداز را بدنبال خواهد داشت، یکی از راهکار‌های رسیدن به اقتصاد مقاومتی است.

رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل با بیان اینکه در حوزه آب و کشاورزی چالش‌های بیشتری وجود دارد، افزود: علت اصلی این مشکلات نبود دانش اجرایی است که با نقش‌آفرینی کسب و کار‌های خلاق دانش‌بنیان می‌توان بر این چالش‌ها غلبه کرد.

ابراهیم‌پور همچنین از رونمایی ۱۰ محصول دانش‌بنیان در استان خبر داد و گفت: این تعداد تا پایان سال به ۴۰ مورد خواهد رسید.

انتهای پیام/ح

فعالیت ۲ مرکز رشد تخصصی در پارک علم و فناوری اردبیل

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: عسل بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۷۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت ورود شرکت‌های فناور به صنعت کردستان

رئیس پارک علم و فناوری کردستان گفت: شرکت‌های فعال در حوزه ارتباطات و فناوری  باید ماحصل دستاوردهای خود را به حوزه صنعت استان تزریق کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، بابک سوری بعدازظهر امروز در نشست هم‌اندیشی فعالان ICT کردستان که با حضور معاون وزیر ارتباطات که در پارک علم و فناوری کردستان برگزار شد، اظهار داشت: 180 شرکت دانش‌بنیان در پارک علم و فناوری کردستان مستقر هستند که از این میزان 60 شرکت در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات فعالیت دارند.

وی با بیان اینکه انتظار می‌رود که شرکت‌های فعال در این حوزه، ماحصل دستاوردهای خود را به حوزه صنعت و ورود محصولات فیزیکی در استان تزریق کنند، گفت: تولید نرم‌افزار در استان وضعیت مناسبی دارد اما باید شرکت‌های فناوری اطلاعات در حوزه صنعت کاربرد خود را نشان داده و موجب افزایش محصول و تولید خدمات شوند.

رئیس پارک علم و فناوری کردستان از پیگیری روزانه جهت بهبود زیرساخت‌های فیزیکی پارک خبر داد و افزود: پیگیری‌ها ما در بهبود وضعیت در قالب تأمین مکان مناسب همچون اتاق‌های سرور است و تلاش خود را در این راستا به‌کار می‌بریم.

وی با بیان اینکه کمبود تسهیلات، حمایت مالی و سایر مشکلات مطرح شده در این جلسه کاملا ملموس است، تصریح کرد: هدف اصلی ما افزایش امکانات، رفع موانع و مشکلات پیش‌رو است و تمام توان خود را برای تحقق این هدف به‌کار خواهیم گرفت.

سوری در پایان با تأکید بر اینکه شرکت‌ها باید در کارهای خود، قالب‌های مرسوم را بشکنند، گفت: ماهیت نوآوری و ارائه فکرهای متفاوت در کار شرکت‌های فناوری باید دنبال شود تا شاهد پیشرفت این شرکت‌ها در استان باشیم.

انتهای پیام/486/

دیگر خبرها

  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند
  • ایجاد شهرک فناوری در خراسان شمالی با همکاری پارک علم و فناوری
  • حضور پارک فناوری و نوآوری نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • ضرورت ورود شرکت‌های فناور به صنعت کردستان
  • حضور پارک فناوری و نوآوی نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • عرضه توانمندی‌های صادراتی ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان ایرانی در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • ۷۰۰ غول دانش بنیان در قلب ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • تعاونی‌های دانش‌بنیان خراسان شمالی ویژه حمایت می‌شوند
  • آغاز عملیات اجرایی انتقال آب غیرشرب به پارک علم و فناوری خراسان شمالی
  • شرکت‌های دانش‌بنیان بوشهر برای حل مسائل زیست محیطی پای کار هستند