Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-01@22:06:16 GMT

موسیقی در همه شئونات زندگی مردم هرمزگان جاری است

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۶۸۴۰۶

موسیقی در همه شئونات زندگی مردم هرمزگان جاری است

کمالی زرکانی با بیان اینکه موسیقی در همه شئونات زندگی مردم هرمزگان جاری است، گفت: هرمزگان بدرستی و شایستگی پایتخت موسیقی کشور است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرلنگه، « رضا کمالی زرکانی » در آیین افتتاحیه چهارمین جشنواره موسیقی گوگانو در بندرلنگه اظهار کرد: بندرلنگه ، شهر زیبایی هاست و هر کس که این به منطقه وارد شود از زیبایی های فرهنگی ، هنری ، پوششی ، زبانی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. مردم آن لذت می برد.

 

وی موسیقی را والاترین هنر دانست و افزود: موسیقی گستره وسیعی از عزا تا عروسی ، از عشق تا نفرت ، از تنهایی تا اجتماع از سنت تا مدرن ، از معنویت تا آیین ها و آداب ها را در بر می گیرد.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان عنوان کرد: موسیقی بیان مشترک درد انسان هاست و زبان مشترک همه مردم جهان است و این زبان نیاز به یادگیری و ترجمه ندارد و در فطرت همه به ودیعه گذاشته شده است.

 

کمالی زرکانی به اهمیت موسیقی در هرمزگان پرداخت و اظهار داشت : جشنواره های مختلف موسیقی در اقصی نقاط استان نشان می دهد این هنر همچنان زنده و پویا ست و به درستی و شایستگی هرمزگان پایتخت موسیقی ایران است زیرا در هرمزگان موسیقی وسعت و عمق زیادی دارد و از تعزیه تا درمانگری و طبابت و اشتغال و هماهنگی ضرب آهنگ زندگی را در بر می گیرد .

 

وی یادآور شد : هرمزگان در گذشته یک بندر فرهنگی بوده و از کشورهای مختلف به اینجا کالا و محصولات وارد می شده و از بنادر هرمزگان فرهنگ و هنر بارگیری و به اقصی نقاط جهان ارسال می شده است و بر همین اساس است که معتقدیم امروز باید با زبان فرهنگ وهنر با جهانیان سخن بگوییم .

 

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان در پایان از برگزار کنندگان چهارمین جشنواره موسیقی گوگانا تقدیر و تشکر کرد

      پایان پیام/88

منبع: شبستان

کلیدواژه: نماز عید قربان عید قربان کانون های فرهنگی هنری مساجد روزنامه ها دعای عرفه روزنامه استان همدان عید غدیر شبستان یزد عید سعید قربان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان شهرستان بندرلنگه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۸۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم تخلفات مربوط به صیانت از زبان پارسی را در خراسان رضوی گزارش دهند

محمد حسین زاده مدیرکل فرخنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: در کنار جغرافیای سرزمین کهن ایران به عنوان مؤلفه میراث ملموس کشور و دین مبین اسلام در حیطه میراث معنوی، زبان و ادب پارسی به عنوان مهمترین دارایی به جا مانده از پیشینیان و یگانه رشته پیوند دهنده اقوام ایرانی مطرح است.

وی با اشاره به اهمیت راهبردی زبان وحدت بخش پارسی و لزوم پاسداشت آن در برابر هجوم رقبا و اقتضائات دنیای مدرن امروز ادامه داد: بحران هویت ملی و زبان پارسی را می‌توان به سادگی در ادبیات نسل جدید مشاهده و عمق آسیب به این مؤلفه هویتی - فرهنگی را درک کرد.

دبیر شورای فرهنگ عمومی خراسان رضوی گفت: در روند دهشتناکی که در تغییرات نامحسوس دستوری آرام آرام پیش می‌رود، بیم آن است که در آینده‌ای نزدیک، نسل‌های جدید در فهم و خوانش متون زیبای فارسی و اشعار بلند شاعران وزین ایرانی مشکل مفاهمه پیدا کنند.

حسین زاده افزود: استفاده بی رویه از واژه‌های غیر فارسی، به گسست فرهنگی میان ما و فرهنگ غنی ایرانی اسلامی به ویژه در حوزه ادبیات منجر می‌شود لذا با توجه به همه این تفاسیر و بنا بر وظایف ذاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در مسیر پاسداشت از حریم زبان و ادبیات پارسی از عموم هم استانی‌های گرانقدر دعوت می‌کنم تا برای حفظ شأن این سرمایه ملی و میراث گرانبها و وجوب رعایت قوانین مربوط به صیانت از زبان پارسی در صورت مشاهده اسامی و یا خط بیگانه بر سر در محل کسب اصناف و مجتمع‌های تجاری و یا واحد‌های مسکونی با ارسال تصویر و گزارش ما را در پاسداشت زبان و خط فارسی یاری دهند.

وی اضافه کرد: راه‌های ارتباطی از بستر‌های مختلف برای دریافت گزارش‌های مردمی شامل شناسه در پیام رسان ایتا: @pasdasht_zaban_farsiُ سامانه پیامکی: ۵۰۰۰۲۳۸۵۹۴۰۰۱ پست الکترونیکی khrz@farhangmail.ir لینک سایت https://khrz.farhang.gov.ir/fa/zabaneparsi‌ می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود
  • کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در شهرستان خوی برگزار شد
  • مردم تخلفات مربوط به صیانت از زبان پارسی را گزارش بدهند
  • مردم تخلفات مربوط به صیانت از زبان پارسی را در خراسان رضوی گزارش دهند
  • خود را مکلف به دفاع از حقوق عامه کسانی می‌دانیم که زبان شکایت ندارند
  • نقش فیلم، بازی و موسیقی روشنگرانه در ترویج فرهنگ حجاب
  • بوشهر قلب تپنده موسیقی زندگی و حرکت است
  • یک درگذشت، خبرهایی از حج و پخش ۳ سریال جدید از تلویزیون
  • نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس
  • بیمه فعالان سرود پیگیری می‌شود/چند پیشنهاد به موسیقی فارس