Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-26@01:17:44 GMT

قطعه‌سازان شکایت خود را به مجلس ببرند

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۶۸۹۸۹

ساعت 24- یک عضو کمیسیون صنایع و معادن در مجلس با بیان اینکه برخی خودروسازان با وجود تولید قطعات پیشرفته از سوی قطعه سازان بزرگ اما همچنان واردات می کنند، گفت: اگر قطعه سازی قطعات مورد نیاز را تامین اما، خودروساز با مجموعه‌اش همکاری نکرد به مجلس گزارش دهد.

محمدرضا منصوری، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در خصوص جایگاه صنعت قطعه سازی گفت: با توجه به تنوع در صنعت قطعه و انبوه تولید کنندگان چند سالی است، شاهد تامین قطعات خودروهای داخلی هستیم و پیشرفت خوبی در این حوزه داشته‌اند اما برای رسیدن به رقابت در عرصه صادرات به یک جهش در کیفیت تولید قطعه نیاز وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به شرایط تحریم‌های ظالمانه علیه ایران اشاره کرد و گفت: این امر سبب شده به قطعه سازی داخلی بیش از گذشته توجه شود و دیگر نیاز به واردات قطعه نداشته باشیم؛ چرا که پیشتر خیلی از قطعات را خوروسازان عمدا از خارج از کشور وارد می‌کردند و خیلی به قطعه ساز داخلی اهمیت داده نمی‌شد حالا این مسئله رونق تولید در صنعت قطعه سازی را رقم زده است؛ البته به شرطی که خودروسازان کشور مطالبات قطعه سازان را به موقع پرداخت کنند.

نماینده مردم ساوه در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از اینکه برخی قطعه سازان از شرکت‌های خودروسازی پیش پرداخت می‌گیرند اما، تعدادی دیگر از قطعه سازان مطالبتشان چندین ماه است که پرداخت نشده، تصریح کرد: این امر سبب زمین گیر شدن بسیاری از قطعه سازان فعال در کشور می‌شود.

این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در خصوص نقش مجلس برای حمایت از قطعه سازان گفت: رویکرد مجلس قانون گذاری و نظارت بر قانون است، در بحث نظارت بر قانون شاهد بدهی غیر معمول خودروسازان به قطعه سازان هستیم که این بدهی می‌تواند قطعه ساز را زمین گیر کند؛ از این رو وظیفه دولت و سایر نهادهای نظارتی این است که بررسی کنند در گذشته چه اتفاقی افتاده که خودروسازان کشور این همه به قطعه سازان بدهکار شده‌اند و علت آن کشف شود.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه برخی قطعه سازان بزرگ کشور در تولید قطعات پیشرفته‌ایی همچون ایی.سی.یو خودکفا شده و حتی از مشابه خارجی آن قطعه مذکور را بهتر می‌سازند اما، خودروسازان هنوز در این بخش واردات دارند، خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات اساسی با خودروسازها این است که آنها به خرید از خارجی‌ها تمایل دارند هم اکنون نیز با وجود تامین قطعه در داخل اما، این علاقه همچنان از سوی خودروسازی‌ها وجود دارد؛ از این رو پیشنهاد می‌کنیم اگر قطعه سازی قطعات مورد نیاز را تامین اما، خودروساز با مجموعه‌اش همکاری نمی‌کند حتما به مجلس شورای اسلامی گزارش تا بخش تحقیق و تفحص کمیسیون صنایع و معادن پیگیری لازم را در این مسئله داشته باشد.

خبرآنلاین

منبع: ساعت24

کلیدواژه: قطعه سازان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۸۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماهانه ۴۰ هزار تن مرغ مازاد باید از سطح بازار جمع آوری شود

پرویز فروغی، دبیر کانون پرورش دهندگان مرغ گوشتی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان از کاهش قیمت مرغ در بازار خبر داد و گفت: قیمت کنونی هر کیلو مرغ زنده به ۴۹ هزار تومان و مرغ گرم به ۶۹ هزار تومان رسیده است.

به گفته او، با توجه به مازاد تولید و زیان مرغداران، پشتیبانی امور دام برای جمع آوری مرغ مازاد باید اقدام کند و همواره بخشی از مازاد تولید باید صادر شود.

فروغی ادامه داد: بنابر جوجه ریزی صورت گرفته و نیاز کشور، ماهانه ۳۰ تا ۴۰ هزار تن مرغ از سطح بازار توسط پشتیبانی امور دام باید جمع آوری شود.

دبیرکانون پرورش دهندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه ۱۲۰ تا ۱۳۰ میلیون قطعه جوجه ریزی مورد نیاز کشور است، افزود: بنابر آمار در فروردین ۱۳۷ تا ۱۳۸ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفته و پیش بینی می شود که در اردیبهشت طبق سیاست وزارت جهاد در همین محدوده باشد. هر چند مصرف در ماه های فروردین و اردیبهشت کاهشی است.

او گفت: با ۱۲۰ تا ۱۳۰ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفته، ۲۲۰ تا ۲۳۰ هزار تن مرغ گرم تولید می شود که بر این اساس کمبودی در عرضه نداریم‌.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • ۹۵ درصد قطعات نیروگاهی کشور ساخت داخل است/ آمادگی برای فصل گرما
  • رشد ۱۷ درصدی جوجه ریزی در واحدهای مرغداری سیستان وبلوچستان
  • ساخت و بازسازی بیش از ۲۰۰ قطعه توسط متخصصان نیروگاه رامین اهواز
  • ماهانه ۴۰ هزار تن مرغ مازاد باید از سطح بازار جمع آوری شود
  • ساخت و بازسازی ۲۵۶ قطعه توسط متخصصان نیروگاه رامین در فروردین
  • دشمنان وحدت و تقریب امت اسلامی را هدف گرفته اند
  • ساخت ۳۰ دستگاه برج و قطعات فنی توربین بادی در ماشین‌سازی اراک
  • دیپلماسی می‌تواند مشکل کرسنت و شکایت گازی ترکمنستان از ایران را حل کند
  • هدفگذاری برای واگذاری ۲۲ هزار واحد نهضت ملی مسکن طی سه ماه در سمنان
  • صعود آینده‌سازان نجف‌آباد به لیگ دسته یک هندبال کشور