Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از خبرآنلاین، مازیار حسینی معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی، امروز ۲۳ مردادماه که به استان خوزستان سفر کرده و در جلسه شورای مسکن استان شرکت کرده است در خصوص جمع بندی سفر خود در جمع خبرنگاران، اعلام کرد: مباحث مرتبط با مسکن در جلسه ای مشترک با حضور مسئولان ملی و استانی خوزستان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی با اشاره به اینکه استان خوزستان استانی پراهمیت برای وزارتخانه راه و شهرسازی به شمار می‌رود، از مدیران خدوم و ساعی استان که انگیزه دنبال کردن طرح‌ها در دیگر مدیران و دست اندرکاران ایجاد می‌کنند، تشکر کرد و افزود: در خصوص طرح مسکن مهر، خوزستان دومین رتبه را در باقیمانده مسکن های مهر به خود اختصاص داده است.

حسینی با اعلام اینکه مسائل مبتلابه استان تهران و خوزستان در خصوص مسکن مهر کاملا با هم متفاوت هستند، توضیح داد: در خصوص مشکلات و مسائل مبتلا به مسکن، استان خوزستان به واقع مقام نخست را به خود اختصاص داده است. به همین دلیل حل و فصل مشکلات استان برای همه در اولویت قرار دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: مباحث مسکن مباحثی فرادستگاهی است و در حل این مباحث و مسائل در استان نقش استاندار بسیار حائز اهمیت است. اگرچه دستگاه ها به نوبه خود زحمات فراوانی را در خصوص مسکن متقبل شده اند اما چنانچه هماهنگی وجود نداشته باشد در خصوص مسکن مهر، به نتیجه دست نخواهیم یافت و در این رابطه نقش استاندار بسیار مهم است.

حسینی خاطرنشان کرد: در جلسه شورای مسکن استان خوزستان، فرمانداران نیز حضور داشتند و مباحث مختلف تک به تک مطرح و تصمیمات خوبی گرفته شد.

وی با اشاره به اینکه عمده مسائل مسکن مهر استان به حوزه مالی و مسائل حوزه آب و فاضلاب مرتبط است، گفت: درخصوص مسائل مربوط به حوزه مالی و مسائل مرتبط با حوزه آب و فاضلاب تصمیم گیری شد. خوشبختانه استان و بانک ها همکاری مناسبی را در این زمینه داشته اند که به زودی مصوبات جلسه ابلاغ شود تحولی در این موضوع ایجاد می‌شود.

این مقام مسئول در وزارت راه و شهرسازی ادامه داد: بحث مسکن موردتاکید دولت است و وزارت راه و شهرسازی برنامه احداث ۴۰۰ هزار واحد مسکونی را در دستور کار دارد. امیدواریم استان خوزستان در اجرای طرح اقدام  ملی جزو استان های فعال باشد.

حسینی ماده ۶ قانون ساماندهی را که در آن قید کرده است که زمین هایی که کاربری مسکونی دارند و در اختیار سازمان ها و دستگاه ها هستند باید به امر تولید مسکن تخصیص یاید قانونی مناسب برشمرد و تاکید کرد: در خصوص قانون ساماندهی در جلسه امروز نیز صحبت شد. امروز در جلسه اعلام و تاکید کردم که چنانچه دستگاه‌ها، زمین‌های دولتی را در اختیار دارند در اختیار اجرای طرح تام کاد (طرح تامین مسکن کارکنان دولت) قرار دهند و این تخصیص زمین با اولویت خود دستگاه‌ها و کارمندان آنها اجرایی و عملیاتی می‌شود که می‌تواند تشویقی برای دستگاه‌هایی باشد که در اینکار با دولت همراهی کرده‌اند.

حسینی ادامه داد: طرح تام کاد به ویژه برای خانه دار شدن کارمندانی است که به تازگی وارد دستگاه ها شده اند. در عین حال، مازاد واحدهای مسکونی که در این طرح احداث می شوند، می‌تواند در اختیار سایر مردم، قرار بگیرد.

وی تاکید کرد: با این روش، هم اختلاط جمعیتی رخ می‌دهد و هم زمین هایی که فریز شده و از مدار توسعه و ساخت و ساز خارج شده اند می تواند وارد ساخت و تولید مسکن شود.

حسینی گفت: مسکن، جزو مهمترین مسائل وزارتخانه راه و شهرسازی و موردتاکید ریاست جمهور است. در آینده نزدیک، برنامه اجرایی طرح تام کاد که طرح تامین مسکن کارکنان دولت است در دولت مصوب خواهد شد و عملا امیدوار هستیم که در استان خوزستان بخشی از مشکلات مردم را به کمک این طرح‌ها برطرف کنیم.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: معاون استان خوزستان مسکن وزارت راه و شهرسازی راه و شهرسازی استان تهران مسکن مهر مشکلات وزیر راه و شهرسازی آب و فاضلاب دولت قانون زمین ساخت و ساز وزارتخانه مشکلات مردم استان خوزستان راه و شهرسازی ساخت و ساز مسکن مهر وزارت راه و شهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۷۰۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر راه و شهرسازی: نوسازی بافت فرسوده از سیاست‌های اصلی دولت است / امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در منطقه ۱۷ تهران

 مهرداد بذرپاش با یادآوری این‌که خط راه‌آهن در  منطقه ۱۷ تهران سال‌های گذشته به‌دلیل ایجاد آسایش و امنیت به زیر زمین منتقل شد، اظهار کرد: پس از این اقدام چند موضوع از جمله ایمنی تونل احداث شده، تهویه مناسب تونل، روشنایی کافی تونل و امکان تخلیه سریع مسافران هنگام بحران مورد تاکید قرار گرفت.

وی ادامه داد: بر اساس توافق شرکت راه آهن و شهرداری تهران مقرر شد زمین‌های روی تونل ریلی زیرزمینی برای رفاه حال مردم واگذار شود. در این توافق، شهرداری تهران، مکلف به مناسب‌سازی، ایجاد فضای سبز و احداث پیاده رو شد که هم اکنون بخشی از فضای سبز و پیاده روها برای رفاه حال مردم منطقه ایجاد شده و بخشی از کار باقی مانده است.

بذرپاش با اشاره به این‌که اختلاف نظرهایی در خصوص زمین‌های روی این تونل ریلی زیرزمینی وجود دارد، توضیح داد:  در خصوص حریم‌هایی مسیر راه آهن باید تصمیم گیری شود، در حریم ۱۷ متری، ایمنی الزامی است و باید حفظ شود و در حریم ۳۰ متری برخی مناطق نیاز است تسهیل‌گری‌هایی انجام شود.

وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی برای حریم بعد از ۱۷ متر در محدوده ۳۰ متری به دولت ارائه شده که در کمیسیون زیربنایی دولت به تصویب رسیده است. منتظر تایید هیأت وزیران هستیم که با تصویب پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی گشایش خوبی برای ساکنان مسیر ریلی منطقه ۱۷ اتفاق می‌افتد.

بذرپاش ادامه داد: در صورت تصویب هیئت وزیران، محدوده ۳۰ متری از حریم ۱۷ متری ریلی که اکثراً نیز بافت فرسوده است امکان نوسازی را پیدا می‌کنند. این حریم‌ها با رعایت حقوقی که باید به دولت و راه آهن پرداخت شود آزادسازی می‌شوند و مجوز ساخت و ساز خواهند یافت.

وی با تاکید بر اینکه نوسازی بافت فرسوده سیاست‌های اصلی دولت است، توضیح داد: ۱۳ هزار پلاک در منطقه ۱۷ تهران و در محدوده تونل ریلی وجود دارد که به عنوان پلاک فرسوده هستند و در صورت موافقت هیئت دولت با امکان ساخت و ساز، بافت فرسوده منطقه نوسازی می‌شود.

بذرپاش گفت: با آزادسازی ۱۳ هزار پلاک فرسوده حریم ۳۰ متری تونل ریلی منطقه ۱۷ تهران امکان ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی فراهم می شود که گشایش خوبی برای شهر تهران خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • ◄ تخصیص اعتبار فوری برای آزادراه های آذربایجان شرقی
  • عزم دولت سیزدهم برای حل مشکل مسکن جدی است
  • جانمایی زمین برای طرح نهضت ملی مسکن و جوانی جمعیت در نیشابور
  • یک اتفاق جدید در بازار مسکن؛ خریداران مسکن و مستاجران منتظر این تغییر باشند
  • وزیر راه و شهرسازی: نوسازی بافت فرسوده از سیاست‌های اصلی دولت است / امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در منطقه ۱۷ تهران
  • توجه ویژه دولت سیزدهم برای توسعه راههای آذربایجان‌غربی
  • معرفی مدیرکل جدید راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی
  • رفع ابهامات حق بیمه مشاغل سخت و زیان‌آور و مفاصا حساب قراردادها
  • پروژه‌های آماده‌سازی اراضی ۱.۵ میلیون واحد مسکونی در کشور آغاز شد
  • ۲۰ هزار واحد مسکونی در استان زنجان ساخته می شود