Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسماعیل دوستی یک فعال سیاسی اصلاح طلب در گفت‌وگو باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اقدامات و فعالیت‌های شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان برای انتخابات پیش رو اظهار کرد: شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان تاکنون جلساتی را با موضوع انتخابات برگزار کرده و مسئولان استان‌های خود را هم تعیین کرده است.

فعال سیاسی اصلاح طلب درباره اختلاف دو دیدگاه در شورای عالی گفت: دیدگاه اول قائل به کاندیداتوری مشروط اصلاح طلبان است که معتقدم نمی‌تواند نگرش خوبی برای ورود به انتخابات باشد، چرا که همه باید بدون قید و شرط در انتخابات شرکت کنند و برای استحکام نظام جمهوری اسلامی در شرایط فعلی کشور حضور فعال داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: نتیجه انتخابات نباید برای ما مهم باشد، بلکه حضور مردم موضوع حیاتی است، در شرایطی که دشمنانمان هر روز ما را تهدید می‌کنند انتخابات باید پر شورتر از قبل باشد.

دوستی با اشاره به دیدگاه دوم در شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان خاطر نشان کرد: عده کثیری از اصلاح طلبان کاندیداتوری مشروط را قبول ندارند و آماده حضور در انتخابات هستند که به مراتب تعدادشان از گروه اول بیشتر است.

فعال سیاسی اصلاح طلب درمورد ساماندهی اصلاح طلبان توسط شورای عالی سیاستگذاری گفت: شورای عالی در گذشته برای گزینش نیرو‌ها به دلیل عدم شناخت جایگاه افراد تصمیمات کاملا اشتباهی گرفت که مصداق این مسئله بی دقتی در انتخابات شورا‌ها و مجلس است.

وی افزود: دیدگاه شورای عالی برای انتخاب افراد سیاسی بود و کارآمدی افراد موضوعیت نداشت، وقتی شخص متعهد و متخصصی وجود دارد، به نفع نظام است که سمت داشته باشد تا اینکه کسی به دلایل سیاسی و احساسی انتخاب می‌شود.

دوستی تصریح کرد: شورای عالی در گذشته با قرار گرفتن در یک فضای احساسی تصمیمات اشتباهی گرفت و به جای اینکه افراد متعهد، متخصص و سودمند برای نظام را روانه مجلس و شورای شهر کند، افراد را بر حسب رفیق بازی انتخاب کرد.

عضو سابق حزب اعتماد ملی در مورد انتقاد و اختلاف برخی اصلاح طلبان با رئیس شورای عالی سیاستگذاری اظهار کرد: آقای عارف فردی بسیار متدین، متعهد به نظام، دارای پیشینه خوب و مورد قبول است، اما در تصمیم گیری‌ها استقلال ندارد و تحت تاثیر مشاورانش قرار می‌گیرد.

وی تصریح کرد: عارف در مدتی که ریاست شورای عالی را بر عهده داشته اشتباهات فاحشی کرده است و اکنون نتیجه این اشتباهات را می‌بیند، معتقدم رئیس شورای عالی سیاستگذاری اشتباهات خود را قبول دارد.

فعال سیاسی اصلاح طلب خاطر نشان کرد: موضوع مورد بحث این است که اگر رئیس شورای عالی عارف نباشد چه کسی می‌تواند چه کسی می‌تواند سکان دار این نهاد شود؟ بنظرم عارف را باید کماکان پذیرفت، به هر حال محاسن وی بیشتر از معایب اش است و از این سو معتقدم باید به رییس شورای عالی کمک کرد. عارف باید با بی توجهی به مسائل احساسی و تحریکات برخی افراد به طور مستقل تصمیم گیری کند.

 

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۷۰۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیحات مهم سخنگوی شورای نگهبان درباره لایحه عفاف و حجاب/ تشکیل سازمان «سپند» تأیید شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، هادی طحان نظیف عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان صبح یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲در نخستین نشست خبری خود، به گزارشی از نظرات اخیر شورای نگهبان درباره مصوبات مجلس شورای اسلامی پرداخت و گفت: طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اماره بها که از سال گذشته میان محلی و شورای نگهبان در رفت و آمد بود، در نهایت خلاف موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد و امیدواریم این طرح به اهداف خود دست یابد.

تشکیل سازمان «سپند» به تایید شورای نگهبان رسید

بنابر روایت ایسنا، وی افزود: طرح تشکیل سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) نیز در جلسه اخیر شورای نگهبان مورد بررسی قرار گرفت و مغایر با موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد. لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی گاز ایران با هند به داوری نیز مورد تایید شورای نگهبان قرار گرفت. طرح اصلاح ماده ۱۰۴ قانون مجازات اسلامی نیز است سوی شورای نگهبان نگهبان مورد بر سی قرار گرفت که به تایید شورا نرسید. همچنین اصلاح قانون نظام صنفی کشور نیز با ایراداتی از سوی شورای نگهبان مواجه شد.

وی همچنین گفت که شورای نگهبان نسبت به قانون مصباح نشان صنفی ابهاماتی وارد کرده است.

سخنگوی شورای نگهبان افزود: دو طرح تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها و استفساریه ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران اجتماعی و همچنین لایحه دو فوریتی تمدید امرای قانون اساسنامه شرکت ملی پست و لایحه ارجاع اختلاف توانیر و شرکت گنت ترکیه به داوری خلاف موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد.

طحان نظیف با اشاره به اساسنامه‌های بررسی شده از سوی شورای نگهبان گفت: اصلاح اساسنامه صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش کشور، اصلاح اساسنامه صندوق نوآوری و شکوفایی، اصلاح اساسنامه سازمان منطقه آزاد تجاری و صنعتی اردبیل و همچنین اصلاح اساسنامه سازمانهای مناطق آزاد کیش،قشم، ارسباران، جلفا و انزلی نیز خلاف موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد

وی با بیان این‌که « ۳ استعلام از دیوان عدالت اداری از سوی فقهای شورای نگهبان مورد بررسی قرار گرفته است» اظهار کرد: دو مورد از این موارد خلاف موازین شرع شناخته نشد و یک مورد بر خلاف موازین شرع تشخیص داده شد.

فرصت ثبت‌نام نمایندگان کاندیداها در سامانه داوطلب آغاز شد

به گزارش ایسنا سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به پرسشی درباره تمهیدات شورای نگهبان برای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: در انتهای هفته مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی برای تعیین تکلیف ۴۵ کرسی باقیمانده در ۱۵ استان برگزار می‌شود؛ در ۸ خوزه انتخابیه که بالای دو نفر از داوطلبان آن‌ها تعیین تکلیف نشدند (تبریز، ری، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم شهر و ملایر) انتخابات بصورت تماماً الکترونیک برگزار می‌شود.

طحان نظیف افزود: از امروز فرصت ثبت‌نام نمایندگان کاندیداها در سامانه داوطلب آغاز می‌شود.

وی با بیان این‌که «تعداد ناظران شورای نگهبان برای دور دوم انتخابات بیش از ۴۰ هزار نفر هستند»، عنوان کرد: در مرحله قبل همه موارد تخلفاتی که به شورای نگهبان اعلام شد، مورد بررسی قرار گرفت؛ برخی از موارد در روز انتخابات و طی تذکر، برخی با اعزام بازرس و باز شماری و برخی دیگر نیز به دستگاه قضا ارجاع شد.

هنوز بررسی لایحه عفاف و حجاب به اتمام نرسیده است

سخنگوی شورای نگهبان درباره آخرین وضعیت لایحه عفاف و حجاب تاکید کرد: اخیرا اصلاحیه مجلس را در این خصوص دریافت کردیم و در حال رسیدگی هستیم هنوز بررسی به اتمام نرسیده است؛ تا اینجای کار برخی از ایرادات شورای نگهبان همچنان به قوت خود باقیست که عمدتا این موارد شامل مواد ۴۷ و ۴۸ است.

ادامه دارد ...

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902985

دیگر خبرها

  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟
  • ماده واحده «اصلاح ماده ۴ آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی» ابلاغ شد
  • ماده واحده «اصلاح ماده 4 آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی»
  • توضیحات مهم سخنگوی شورای نگهبان درباره لایحه عفاف و حجاب/ تشکیل سازمان «سپند» تأیید شد
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای ۲۰ ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای 20 ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • وحدت نیرو‌های انقلاب رمز عبور از تهدیدات است
  • تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی: سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند