Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از خانه ملت، سیدرمضان شجاعی کیاسری، با بیان اینکه اعضای کمیته فرهنگی و تبلیغی قرارگاه بازسازی مناطق سیل‌زده وزارت کشور از روز گذشته از مناطق سیل‌زده استان گلستان اعم از آق قلا و گمیشان بازدید کرده‌اند، گفت: وضعیت کنونی مناطق سیل‌زده استان گلستان روند رو به بهبود در جهت جبران خسارات وارد شده به این منطقه را نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چرا خسارات کشاورزان سیل‌زده جبران نشده است؟

رئیس کمیته فرهنگی و تبلیغی قرارگاه بازسازی مناطق سیل‌زده وزارت کشور، ادامه داد: البته مشکلاتی همچنان در این مناطق وجود دارد، کما اینکه هنوز خسارات کشاورزان جبران نشده و بررسی خسارات بخش صنعتی این منطقه همچنان ادامه دارد.

اتمام تعمیر منازل مردم سیل‌زده استان گلستان تا هفته دولت

وی اظهار کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته تعمیرات منازل آسیب دیده در سیل تا هفته دولت و نوسازی‌ها در این منطقه تا پایان سال به اتمام خواهد رسید، ضمن اینکه روند بازسازی در استان گلستان از سرعت بیشتری نسبت به استان‌های لرستان و خوزستان برخوردار بوده است.

این نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی، با یادآوری اینکه اعضای این کمیته از مناطق سیل‌زده ساری و قائمشهر همچون ساختمان‌ها و پل‌ها نیز بازدید کرده‌اند، تصریح کرد: ساخت و سازهای مناطق سیل‌زده استان مازندران در حال اتمام است و تا آبان ماه تکمیل خواهد شد، اما مشکلاتی که در این بخش وجود دارد مربوط به بی‌توجهی به جبران خسارت کشاورزان و خسارات وارد شده به ابنیه، پل‌ها و ساختمان‌های این منطقه است.

وی افزود: برغم اینکه مازندران اولین استانی بود که سیل در آن جاری شد، وضعیت آن در پی وقوع سیل در استان‌های لرستان و خوزستان به فراموشی سپرده شده بود، اما مسئولان استان مازنداران با تدابیری که اندیشیدند به موقع توانستند مشکلات ناشی از وقوع سیل را رفع کنند.

رئیس کمیته فرهنگی و تبلیغی قرارگاه بازسازی مناطق سیل‌زده وزارت کشور، تاکید کرد:  یکی از مشکلات موجود در مازندران پل‌های موقتی است که ایجاد کرده‌اند و مقاوم‌سازی آنها نیاز به تامین اعتبار دارد، چرا که آنها از استحکام کافی برخوردار نبوده و بر اثر وقوع سیل از بین خواهند رفت.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: استان گلستان سیل خسارات کشاورزان وقوع سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۷۵۲۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقوع ناپایداری های جوی در نقاط مختلف استان کرمان

به گزارش خبرنگار مهر، در اطلاعیه اداره کل مدیریت بحران استان کرمان آمده است: از بعد از ظهر روز چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت با ورود سامانه بارشی شاهد ناپایداری های جوی به صورت افزایش ابر، رگبار باران گاهی همراه با رعد و برق، وزش تند بادهای لحظه ای و احتمال بارش تگرگ در مناطق مستعد استان کرمان خواهیم بود.

در این اطلاعیه با اشاره به اینکه بیشینه بارش ها روز پنجشنبه و در نیمه غربی ارتفاعات جنوبی و برخی از مناطق شمالی استان خواهد بود آمده است: با توجه به نوع بارش های این فصل، آبگرفتگی معابر عمومی، طغیان رودخانه های فصلی، جاری شدن روان آب و سیلابی شدن مسیل ها در برخی از مناطق محتمل می باشد؛ همچنین طی این مدت بر سرعت وزش باد در شمال غرب و شرق افزوده خواهد شد، لذا خیزش گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا به ویژه در جنوب شرق استان دور از انتظار نیست.

براساس این اطلاعیه این سامانه بارشی تا روزجمعه ۱۴۰۳/۰۲/۱۴ فعال می باشد و همه مناطق استان به ویژه نیمه غربی، شمال و ارتفاعات جنوب استان شامل شهرستان های کرمان، ارزوئیه، انار، بافت، بردسیر، بم، جیرفت، رابر، راور، راین، رفسنجان، رودبارجنوب، زرند، سیرجان، شهداد، شهربابک، فاریاب، قلعه گنج، کهنوج، کوهبنان، گلباف، لاله زار، ماهان و منوجان را در بر می گیرد.

اداره کل مدیریت بحران استان کرمان همچنین نسبت به بارش رگباری باران، احتمال آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان آب، سیلابی شدن مسیل ها و طغیان رودخانه های فصلی در برخی مناطق استان، اصابت صاعقه، وزش باد نسبتاً شدید و احتمال کاهش کیفیت هوا درمناطق مستعد خیزش گرد و خاک هشدارداد و از ساکنین این مناطق خواست از فعالیت های کوهنوردی، چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه ها و نواحی مرتفع و لایروبی کانال ها و آب روها خودداری کنند.

کد خبر 6092820

دیگر خبرها

  • بهره گیری از ظرفیت‌های منطقه آزاد کیش با هدف خودکفایی مددجویان کمیته امداد
  • خودکفایی ارتش در ساخت تجهیزات و ادوات مورد نیاز
  • ارتش به خودکفایی در ساخت تجهیزات و ادوات رسیده است
  • بررسی ۵۳ فقره پرونده در دیدار مردمی دادگستری مازندران
  • اخذ اسناد ۹۷۶ هکتاری بستر رودخانه حاجی عرب در استان قزوین
  • مسئولان مشکلات کارگران را مورد توجه قرار دهند
  • لزوم اتخاذ تدابیر لازم برای جلوگیری از بروز خسارات ناشی از کم‌آبی
  • استاندار: برای تحقق طرح جامع مناطق ویژه اقتصادی مازندران؛ هماهنگی های لازم انجام شده است
  • ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان
  • وقوع ناپایداری های جوی در نقاط مختلف استان کرمان