Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابراهیم محمدی روز پنجشنبه در دومین اجلاس روسای ادارات آموزش و پرورش مناطق ۲۴ گانه آذربایجان‌غربی گفت: این استان مهر ماه امسال را با شعار آموزش و پرورش منسجم و برنامه‌محور آغاز می‌کند و اقدامات آموزشی براساس آن طرح‌ریزی می‌شود.

وی اظهار داشت: پروژه مهر و یک مهر در حقیقت امتحان این نهاد در طول یکسال فعالیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بیش از ۳۶هزار کارمند در بخش‌های مختلف این نهاد انجام ‌وظیفه می‌کنند، گفت: شرط موفقیت و افزایش نفوذ در بین کارمندان و همکاران برای یک رهبر آموزشی در این مجموعه (از وزیر آموزش و پرورش گرفته تا مدیران مدارس) جلب اعتماد است.

وی با اشاره به اینکه مهمترین عامل در زمینه جلب اعتماد در زیرمجموعه رهبری آموزشی «صداقت» است، گفت: شایستگی دومین ویژگی است و باید مدیران از مقبولیت و محبوبیت برخوردار بوده و وفاداری به سازمان و کارکنان و همکاران در مسئولان وجود داشته‌ باشد.

به گفته «محمدی» چهارمین ‌ویژگی یک رهبر و مدیر آموزشی ثبات در تصمیم‌گیری بوده و شفافیت در کارها لازمه مدیریت است زیرا در پاسخگویی موفق خواهند بود.

وی با اشاره به اینکه داشتن رفتار شهروندی سازمانی موضوع دیگری است که در موفقیت یک سازمان و اداره مهم می‌باشد، بیان کرد: در سیستم مدیریتی ما شمول این موضوع معادل با داشتن روحیه ایثار و فداکاری و انجام امورات در راستای رضای خداوندی است.

وی اضافه کرد: عدالت رهبر آموزشی باید به خوبی درک شود و مدیران بپذیرند که رفتار شهروندی سازمانی در رهبر و مدیر سازمانی وجود دارد.

«محمدی» عدالت در توزیع امکانات را از موارد  مهم در بین ویژگی‌های مدیر آموزشی بیان و اضافه کرد: عدالت در مراودات موضوع قابل تامل بوده و بسیار مهم است و باید این سه ویژگی در مدیران تبلور داشته باشد.

وی گفت: رضایت شغلی نیز از نکات مهم در رفتار شهروندی سازمانی است زیرا باعث می‌شود افراد از روزمرگی به دور باشند.

محمدی افزود: رهبری پرجاذبه نکته مهم دیگر است و باید در بحث رهبری فرد جذبه داشته باشد.

وی با بیان اینکه ویژگی‌های شخصیتی افراد نیز باید مورد توجه باشد، اظهار داشت: باید به مراجعه‌کنندگان به دیده تکریم نگریسته شده و با خرسندی با آنان رفتار شود.

محمدی افزود: بازنگری در شاخص‌های ارزیابی نیز موضوع مهم و قابل تامل است و اگر این پنج ویژگی در سیستم جاری شود نتیجه آن می‌شود یک رهبری مطلوب مورد انتظار جامعه.

نشست روسای مناطق ۲۴ گانه آموزشی آذربایجان‌غربی با هدف بررسی پروژه مهر امسال و بازگشایی مدارس برگزار شد و کمبودها و تجهیزات موجود در مناطق اموزشی استان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

۷۱۲۵/۳۰۷۲

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان غربی محمدی آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۷۶۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعدد مراکز نظارتی در وزارت علوم مطلوب نیست

رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم گفت: تعدد مراکز نظارتی در حوزه وزارت علوم مطلوب نیست و تضمین‌کننده کیفیت بالای آموزشی و علمی در دانشگاه‌های ما نخواهد بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، روح‌الله رازینی شامگاه -جمعه هفتم اردیبهشت- در سفر کیفیت علوم، تحقیقات و فناوری به استان قزوین در جمع رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان اظهار کرد: تعدد مراکز نظارتی در حوزه وزارت علوم مطلوب نیست و تضمین‌کننده کیفیت بالای آموزشی و علمی در دانشگاه‌های ما نخواهد بود.

وی اضافه کرد: تسلسل در نظارت کیفیت آموزشی خوب را ضمانت نمی‌کند و حتی در مواردی از بازوهای نظارتی سلب مسئولیت می‌کند، اما به هر حال می‌شود با تقسیم نقش‌ها و وظایف این تسلسل را تا حدودی توجیه کرد. با این حال اصل کار ما توجه به هدف غایی ارزیابی و نظارت در حوزه علمی و دانشگاهی است.

رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم با بیان اینکه بعضی از مجموعه‌های نظارتی انطباق با ضوابط و قوانین را صرفاً ً رصد می‌کنند و از عدم فساد در سیستم صیانت می‌کنند، تصریح کرد: اما عدم فساد در سیستم به معنای خوب بودن یک سیستم یا نظام علمی و آموزشی نیست. یعنی نبودن نقص لزوماً ً به معنی فضیلت و خوب بودن نیست و حتمأ باید نکات مثبتی هم وجود داشته باشد.

رازینی بنابراین وجه تمایز کار این مرکز توجه به کیفیت است، ادامه داد: از این منظر یکی از دستورکارهای خودمان را پررنگ کردن کیفیت در حوزه آموزش عالی قرار دادیم. عبارت سفر کیفیت را از عبارت سفر تعالی در ادبیات مدیریت و سازمانی به الهام گرفتیم و این عنوان را بر سفرهای استانی مجموعه خود گذاشتیم.

وی یادآور شد: بر این اساس این سفرهای کیفیت آغازگر هفته‌هایی در استان‌ها برای تمرکز روی موضوع کیفیت و کارآیی آموزش دانشگاهی است تا ما هم شناخت پیدا کنیم و مدیران استانی با رویکردهای نظارتی جدید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری آشنا شوند.

رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه زحمت ارزیابی و نظارت را به هیئت‌های استانی واگذاری کردیم، گفت: استان قزوین یکی از استان‌های موفق در حوزه ارزیابی و نظارت آموزش عالی است و این نظارت و ارزیابی توسط خود استان به خوبی انجام می‌شود.

کد خبر 748184

دیگر خبرها

  • قدردانی از معلمان و مدیران نمونه شهرستان فامنین
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده های خاص مدارس است
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • تعدد مراکز نظارتی در وزارت علوم مطلوب نیست
  • لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش
  • لزوم عدالت‌محوری در توسعه شهرها/ شورای اسلامی شهر، صدای مردم است
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد