Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از رویترز، داده‌های اداره کالا نشان داد که در ماه جولای، واردات نفت کره‌جنوبی از آمریکا و امارات متحده در حالی افزایش یافته که واردات نفت از ایران برای سومین ماه متوالی به علت تحریم‌های آمریکا متوقف شده است.  

کره‌جنوبی که معمولا یکی از بزرگترین مشتریان نفتی آسیایی ایران به حساب می‌آمد، واردات نفت خود از این کشور را از ماه می، به علت وضع تحریم‌های آمریکا قطع کرده است و حالا واردات نفت خود از آمریکا را افزایش داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در ماه جولای سال گذشته، قبل از وضع تحریم‌های جدید نفتی آمریکا بر علیه ایران، کره‌جنوبی ۷۸۸۶۵۱ تن (معادل ۱۸۵۷۱۵ بشکه در روز) از ایران نفت وارد کرده بود. حالا در غیاب نفت ایران، واردات نفت آمریکا توسط کره‌جنوبی تقریبا ۳ برابر شده و در ماه جولای به ۱.۹۱ میلیون تن یا ۴۶۳۹۲۲ بشکه در روز رسیده است. 

صادرات نفت امارات متحده عربی توسط کره‌جنوبی هم با غیاب نفت ایران، ۳۴.۸ درصد جهش کرده و در ماه جولای به ۱.۱۳ میلیون تن، یا ۲۶۵۴۷۰ بشکه در روز، رسیده است. 

کد خبر 4693368

منبع: مهر

کلیدواژه: واردات نفت کره جنوبی ایالات متحده آمریکا تحریم نفتی قیمت دلار جنگ تجاری بانک مرکزی ایران بازار سهام وزارت جهاد کشاورزی بورس وزارت صنعت معدن و تجارت قیمت نفت قیمت سکه بهار آزادی دلار تولید نفت مالیات قیمت یورو کالاهای اساسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۸۳۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت

منصور پوریان در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران  جوان، قیمت کنونی هرکیلو بره نر را ۲۱۵ هزار تومان و دام سنگین  ۲۰۰ هزار تومان اعلام کرد و افزود: قیمت کنونی هر کیلو گوشت گوسفندی در فروشگاه ها و قصابی ها ۵۳۰ تا ۵۵۰ هزار تومان و گوشت نر گوساله ۰ تا ۴۲۰ هزار تومان است.

پوریان ادامه داد: عرضه گسترده دام زنده موجب شده تا گوشت به قیمت واقعی خود برسد.

رئیس شورای تامین کنندگان دام با بیان اینکه جمعیت دام سبک به بیش از ۷۱ میلیون راس و دام سنگین ۵.۵ میلیون راس رسیده است، افزود: با توجه به افزایش زایش دام ها در فصل بهار، روند جمعیت دامی افزایش می یابد که این مهم به نفع مصرف‌کنندگان داخلی است.

به گفته او، بنابر برنامه ریزی های صورت گرفته واردات  روزانه گوشت گرم به ۶۰۰ تن می رسد.

پوریان گفت: واردات و توزیع مناسب گوشت منجر به اشباع شدن بازار می شود که در نتیجه این امر موجب شده تا دام زیادی روی دست تولیدکننده بماند که صادرات دام سیاست مناسبی در راستای تنظیم بازار و تعدیل قیمت محسوب می شود. گفتنی است با توجه به زایش های زمستان و بهار امکان صادرات ۵۰۰ هزار راس دام به بازارهای هدف وجود دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • افزایش قیمت گاز در اروپا؟!
  • امیرعبداللهیان: احتمال توقف جنگ در غزه افزایش پیدا کرده است
  • افزایش احتمال توقف جنگ در غزه
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟
  • مهار ایران توسط چین؛ چالش‌هایی برای اهرم فشار آمریکا
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران، پکن اهرم فشار علیه تهران دارد؟
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران/ پکن اهرم فشار علیه تهران دارد؟
  • ترکیه رسماً توقف تجارت با اسرائیل را تأیید کرد