Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیین پایانی نوزدهمین جشنواره نمایش‌های آیینی و سنتی در خیابان بهشت و تماشاخانه سنگلج با حضور مردم و هنرمندان برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از ستاد خبری نوزدهمین جشنواره نمایش‌های آیینی و سنتی، شنبه ۲۶ مردادماه مراسم اختتامیه این رویداد تئاتری در محله قدیمی سنگلج با تدارک برنامه‌های ویژه‌ برای مردم برپا خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق برنامه‌ریزی ستاد جشنواره، این برنامه در دو بخش برگزار می‌شود که یکی در خیابان بهشت در محله سنگلج و از ساعت ۱۹:۳۰ است و دیگری از ساعت ۲۰:۳۰ در تماشاخانه سنگلج با حضور تعدادی از هنرمندان و مدیران خواهد بود.

آنچه برای اجرا در خیابان بهشت تدارک دیده شده، قرار است برمبنای زندگی سنتی ایرانی باشد یعنی علاوه بر اجرای برنامه‌های مختلف آیینی توسط گروه‌هایی مثل موسیقی و حرکات آیینی استان‌های مختلف کشور و ورزش‌ها و آیین‌های پهلوانی، با خوراکی‌ها و نوشیدنی‌ها و هنرهای دستی و نمایشی که یادآور زندگی سنتی ایران هستند از میهمانان این جشن پذیرایی خواهد شد.

خیابان بهشت هنگام برگزاری مراسم در تماشاخانه سنگلج همچنان میزبان مردم و علاقه‌مندان به نمایش‌های آیینی و سنتی خواهد بود و در این فاصله علاوه بر برپایی خیمه‌های پذیرایی و شهر فرنگ، نمایش‌های سنتی و ایرانی نیز اجرا می‌شود.

در بخش دیگر مراسم که در تماشاخانه سنگلج با اجرای افشین هاشمی برگزار می‌شود نیز زمان یک ساعت درنظر گرفته شده تا در این مدت از چهار هنرمند قدیمی عرصه هنرهای نمایشی تجلیل شود.

غلامعلی ایوبی، شبیه خانه برجسته کشور که در سال ۱۳۱۹ در روستایی از توابع قزوین دیده به جهان گشوده یکی از چهار پیشکسوتی است که بزرگداشتی به پاس سال‌ها فعالیتش در عرصه هنرهای نمایشی آیینی برگزار خواهد شد.

محمدرضا (نادر) شهسواری فرد هم از شیراز دیگر هنرمندی است که مورد تجلیل قرار می‌گیرد. او که متولد سال ۱۳۲۹ است، از ۹ سالگی با بچه خوانی وارد عرصه هنرهای نمایشی شد و یکی از پیشکسوتان نمایش‌های تخت حوضی شناخته می‌شود.

ابوالفضل کبابیان، شبیه گردان، شبیه خوان و نمایشنامه نویس متولد قم نیز در این مراسم تقدیر می‌شود. شغل اصلی او منبت کاری است اما به دلیل عشق به اهل بیت از ۱۷سالگی وارد تعزیه خوانی شده است.

پرویز سنگ سهیل نیز از هنرمندان شناخته شده نمایش‌های آیینی و سنتی است که او هم سابقه بازی در نمایش‌های سنتی تخت حوضی و سیاه بازی را دارد و هنر خود را نزد هنرمندانی همچون فریدون کوچکیان فرد، داوود فتحعلی‌بیگی، حسن عظیمی، جعفر راستگو و داوود داداشی آموخته است.

کارگردانی مراسم در بخش داخلی برعهده اتابک نادری و در بخش خیابانی برعهده میلاد نیک‌آبادی است.

همچنین با توجه به بسته شدن بخشی از خیابان بهشت برای حضور مردم از ساعت ۱۹ تا ۲۲، اقدامات لازم با همراهی و همکاری شهرداری منطقه ۱۲ تهران، پلیس راهور و دیگر دست‌اندرکاران مربوط انجام می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نوزدهمین جشنواره نمایش های آیینی و سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۸۳۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار برگزار شد

  احمد علی سرحدی  در آیین اختتامیه طرح سفیران سلامت دانش‌آموزی چابهار اظهار کرد: دانش آموزان به عنوان سفیر سلامت مدرسه‌ها، باید با یادگیری مفاهیم بهداشتی و آموزش نحوه انتقال این مفاهیم به همکلاسی‌ها، خانواده و دوستان، ترویج کننده اصول سلامتی شوند.

وی تاکید کرد: دانش‌آموزان سفیر برای ایفاگری نقش موثر در ارتقای بهداشت و سلامتی در مدارس باید هم خود آگاه و هم آگاهی خود را نشر دهند و به‌ عنوان یک شهروند مطلوب در حوزه سلامت فعال شوند.

مدیرآموزش وپرورش منطقه آزاد چابهار ادامه داد: سفیران سلامت دانش آموزی در مدارسی که مربی بهداشت دارند، آموزش‌های مهارتی و کاربردی بهداشت فردی، تغذیه سالم و محیط زیست سالم را از مراقبان یا رابطان سلامت مدرسه دریافت می‌کنند و موظف به آموزش این مهارت‌ها به دست‌کم ۱۰ نفر از همسالان خود هستند.

اختتامیه جشنواره "سفیران سلامت" در چابهار برگزار شد

سرحدی افزود: همه دانش آموزان به صورت چرخشی این فرصت را دارند که به عنوان سفیر سلامت شناخته شوند و مهارت‌های بهداشتی را تمرین و در سطح مدرسه خود عملیاتی کنند.

وی عنوان کرد: هدف از جشنواره سفیران سلامت این است که دانش آموزان بتوانند مهارت‌های فردی را در قالب مهارت‌های هنری آموزش ببینند چرا که به طور حتم اثرگذاری مطلوبی در مهارت‌های فردی و انتخاب سبک زندگی سالم دارد.

مدیر آموزش و پرورش چابهار یادآور شد: کرونا نشان داد که نقطه آغاز آموزش و پرورش سلامت است و اگر سلامت نباشد کلاس آموزشی هم وجود نخواهد داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • اختتامیه دومین جشنواره نوجوان و جوان برتر ساوجبلاغ برگزار می‌شود
  • آغاز به کار نمایشگاه و جشنواره اقوام ایرانی در زنجان
  • نمایشگاه و جشنواره اقوام ایرانی در زنجان آغاز به کار کرد
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار برگزار شد
  • راهیابی ۴ فیلم ایرانی به جشنواره مستقل کالیفرنیا
  • جشنواره غذاهای سنتی شهرستان گرمی برگزار شد
  • برگزاری جشنواره هنر‌های نمایشی مازندران در ساری 
  • قطار جشنواره هنر‌های نمایش کانون همدان در ایستگاه پایانی
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار
  • برگزاری مراسم عزاداری به مناسبت شهادت امام صادق(ع) در ارومیه