Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، آیت‌الله حبیب الله شعبانی موثقی در خطبه‌های نمازجمعه این هفته شهر همدان، اظهار کرد: اعتقاد و تفکر ما اندیشه علی بن ابیطالب(ع) است و ما خدا را شاهد می‌گیریم که اعتقادات ما همچون اعتقادات خاندان امیرالمومنین است.

وی با بیان اینکه تقوا یعنی به احادیث حلال و حرام عمل کنیم و به ولایت خاندان اهل بیت(ع) تمسک جوییم، ادامه داد: مهمترین رویداد ما در هفته جاری عیدغدیر است که برای ما اهمیت زیادی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه همدان با اشاره به اتفاقات عید غدیر، عنوان کرد: 6 ماه قبل از رحلت پیامبر اکرم(ص)، ایشان اعلام عمومی کردند که آخرین حج خود را انجام می‌دهند و به امیرالمومنین دستور دادند که ایشان به یمن بروند که در این جریان قبیله حمدان بدون هیچ جنگی به دین اسلام گرویدند که در ادامه این سفر امیرالمومنین از یمن به حج بازگشتند و در بین راه جریان غدیر رخ داد.

وی تصریح کرد: غدیر انتخاب یک جوان ۳۳ ساله به جای ریش سفیدان بود که یکی از بهانه‌های کنار گذاشتن امام علی(ع) در طول ۲۵ سال، بهانه جوان بودن ایشان بوده است.

امام جمعه همدان در ادامه گفت: امیرالمومنین(ع) در حدیثی فرمودند که تقوا گوهر هر جوینده است از این رو آن را به عنوان جامه باطنی خود قرار دهید.

وی عنوان کرد: راه مستقیم در عالم راه روشنی است و صراط مستقیم تضمین‌کننده زندگی افراد است از این رو از راه‌های فرعی استفاده نکنید که گمراه می‌شوید و امام هادی(ع) در روایتی صراط مستقیم را امیرالمومنین معرفی کرده‌اند.

امام جمعه همدان با بیان اینکه آرامش قلب پیامبر(ص) امام علی(ع) هستند، ادامه داد: پیامبر فرمودند زمانی که به معراج رفتم و به خلوتگاه با خدا رسیدم، خدا سفارش علی را در آن مکان به من کردند و با زبان علی با من سخن گفتند که این روایت فقط مختص به شیعیان نیست و در روایات اهل سنت نیز دیده می‌شود.

وی با بیان اینکه باطن و حقیقت اسلام ولایت امیرالمومنین است و توحید و معارف بدون ولایت معنی ندارد، تاکید کرد: جریان غدیر نوع سیاست‌ورزی اسلام را مشخص می‌کند.

شعبانی موثقی ادامه داد: این نکته اساسی وجود دارد که در اسلام، سیاست مورد توجه است در حالی که متاسفانه هرکسی که وارد سیاست شود ما نظر خوبی نسبت به وی نداریم.

وی ادامه داد: اگر می‌خواهید به عدالت اجتماعی برسید باید به معصوم اقتدا کنید و این سوال پیش می‌آید که الان که معصوم نیست میزها را به چه کسانی واگذار کنیم و در پاسخ گفته می‌شود که راه اساسی دست مردم و آن انتخاب افراد اصلح در انتخابات است.

نماینده ولی فقیه در استان همدان به اهمیت انتخاب اصلح در جامعه اشاره و تاکید کرد: قیامت از ما سوال می‌شود که چرا درست انتخاب نکردیم پس وظیفه داریم قدرت را به عادلان بسپاریم و شرط مسئولیت‌پذیری در اسلام عدالت است.

وی همچنین با اشاره به اتفاقات کشمیر، ادامه داد: در روزهای اخیر نزاعی بین هندوستان و پاکستان بر سر منطقه کشمیر است که متاسفانه مسلمانان و مردم بیگناه در حال آسیب دیدن هستند.

وی در ادامه عملکرد اردوهای جهادی در جامعه را موفقیت‌آمیز عنوان و بیان کرد: در بازدیدی که از اردوهای جهادی داشتیم شاهد بودیم که جوانان متعهد انقلابی زحمات زیادی می‌کشند که لازم است مسئولان همکاری‌های لازم را با این جوانان انجام دهند.

امام جمعه همدان با اشاره به فرا رسیدن روز جهانی مسجد نیز گفت: مسجد باید محور فعالیت‌های فرهنگی باشد و هیئت امنا باید زمینه ورود جوانان به مساجد را فراهم کنند.

وی تاکید کرد: با این هجوم فرهنگی که در جامعه وجود دارد باید جوانان را به مساجد بیشتر راه بدهیم و در مقابل جوانان احترام هیئت امناها را حفظ کنند.

این مقام مسئول تاکید کرد: درد بسیاری از جوانان ما اجاره خانه‌ها است که باید مسئولان رسیدگی کنند چراکه معیاری برای تعیین اجاره خانه‌ها وجود ندارد و نظارتی صورت نمی‌گیرد البته گاهی از موارد مردم نیز توجه نمی‌کنند.

انتهای پیام/

منبع: بسیج نیوز

کلیدواژه: شعبانی عید غدیر عدالت اجتماعی انتخاب اصلح اسلام همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۸۴۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماد‌های عجیب در انتخابات هند

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از دهلی نو، کتری"، " لیوان"، "دمپایی"، جارو، " فیل"، " دسته گل"، کتاب، "عینک"، " دوچرخه" و هزاران نماد دیگر این روز‌ها در تبلیغات نامزد‌ها و احزاب در سطح خیابان‌ها و کوچه‌های شهر‌های مختلف هند دیده می‌شود.
در هند طبق قانون هر حزب و نامزدی باید در انتخابات ملی، ایالتی و محلی باید یک نشان تصویری داشته باشد.
تاریخچه اجبار داشتن نماد به سال‌های اول استقلال هند برمی‌گردد، زمانی که کمتر از ۲۰ درصد مردم هند با سواد بودند و رای دهندگان باید نامزد‌های منتخب خود را از روی نماد‌ها و نشان‌های تصویری انتخاب می‌کردند نه نام هایشان.
در زمان کنونی نیز که گفته می‌شود بیش از سه چهارم هندیان باسواد تلقی می‌شوند، اما همچنان این نشانه‌های تصویری حرف اول را در هنگام انتخابات می‌زنند.
از اولین انتخابات در سال ۱۹۵۱ میلادی زمانی که دست‌کم ۵۳ حزب برای حدود ۴۵۰۰ صندلی مجلس ملی و مجالس ایالتی با هم رقابت کردند کمیسیون انتخابات نماد‌هایی را به احزاب اختصاص داد و هر نامزدی می‌توانست با این نماد در انتخابات شرکت کند.
فرمان نماد‌های انتخاباتی در سال ۱۹۶۸ میلادی به همه احزاب در سطح ملی، ایالتی، محلی و همچنین نامزد‌های مستقل داده شد.
اولین نماد انتخاباتی در هند متعلق به کنگره بود حزبی که در مبارزات آزادی بخش و جنبش استقلال طلبی هند نقش فراوانی داشت.
نخستین نماد انتخاباتی حزب کنگره "یک جفت گاو نر" بود. پس از انفکاک در آن، نماد حزب به "گاوی که به گوساله خود شیر می‌دهد" تغییر کرد.
از سال ۱۹۷۹ "دست " نماد حزب کنگره شد.
حزب حاکم بی جی پی در سال ۱۹۸۰ تشکیل شد. این حزب نماد انتخاباتی خود را "نیلوفرآبی" برگزید. بنیانگذاران آن اعلام کردند تاریکی جای خود را به نور خورشید خواهد داد و نیلوفر آبی شکوفا می‌شود.
حزب عام آدمی یا عامه مردم که سال ۲۰۱۱ در دهلی تشکیل شد نماد خود را "جارو" انتخاب کرد.
حزب ملی مردم هند "کتاب" را بعنوان نماد خود انتخاب کرد. در هنگام برپایی جشن انتخاب این نماد اعلام شد که تنها سواد و تحصیل می‌تواند اقشار ضعیف را توانمند کند
هدف از این انتخاب اعتراض به فساد و نشان دهنده امید حزب برای پاک کردن کثیفی‌ها و فساد‌های نفوذ یافته در دولت و مجلس بود.
"
نماد‌ها و نشانه‌های تصویری، ساختار، عملکرد‌ها و اهداف سیاسی احزاب و افراد را ساده و خلاصه بیان می‌کنند.
نماد‌ها باید آشنا و به راحتی قابل تشخیص باشند و هیچ پیوند مذهبی یا احساسی با اعتقادات مردم مانند گاو، معبد، پرچم ملی، چرخ نخ ریسی و ... نداشته باشد.
نماد‌های انتخاباتی هند پیام‌های بی صدایی هستند که نقش بزرگی در هنگام انتخابات در هند ایفا می‌کنند.
این صحنه ها، ارتباطات تصویری بشر در ماقبل اختراع الفبا را به یاد می‌آورد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

اظهارات:
کیشو دیو: نامزد مستقل انتخابات مجلس هند

دیگر خبرها

  • برای حل مشکلات باید در انتخابات شرکت کرد
  • ضعف در سرآمدسازی حوزه دینی برای کشور و استان البرز
  • کشتی همدان سروسامان می‌گیرد
  • جوکار: مردم اصلح‌ترین افراد را راهی مجلس کنند
  • مد خوب، مد بد!
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • حکومت نظامی شهر فرانسوی برای جوانان
  • حضورآگاهانه مردم در انتخابات و انتخاب اصلح
  • نماد‌های عجیب در انتخابات هند
  • عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا به عنوان جوان برتر همدان انتخاب شد