Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علی دارابی شامگاه جمعه در آیین گشایش جشنواره تولیدات مراکز صداوسیمای استانها در بجنورد، اظهار داشت:  اقبال و گرایش به شبکه های بومی، مخاطبان بیشتری را به سمت شبکه های استانی هدایت می کند که باید برای آن برنامه ریزی مناسبی صورت گیرد.

وی تاکید کرد: البته علیرغم همه تغییراتی که در عرصه رسانه ای پدیدار شده، رادیو و تلویزیون همچنان در سبد مصرف رسانه ای مردم جایگاه خوبی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شبکه های تلویزیونی در چهلمین سال انقلاب خوش درخشیده و توانستند در مقابله با رسانه های معاند خارجی، که مدعی بودند نخواهند گذاشت جشن انقلاب برپا شود، موفق ظاهر شوند و پرچم جشن های چهل سالگی انقلاب برافراشته و باشکوه بود.

وی در پاسخ به کسانی که دستاوردهای چنین جشنواره هایی را زیر سئوال می برند، نیز اظهار داشت: این جشنواره ها فرصت بی بدیلی برای معرفی بهتر استان ها است و هفته های فرهنگی نیز شور و نشاط زیادی را برای کودکان و فرزندان این سرزمین به دنبال دارد.
دارابی، تجلیل از مشاهیر و مفاخر، کمک به اعتلای گردشگری و توجه به مناطق مرزی و کمتر برخوردار را از موهبت های این جشنواره ها برشمرد و افزود: مهمانان جشنواره ها سفیران فرهنگی استانها می شوند و همچنین فرصتی برای سنجش و تقویت زیرساخت ها در استانها فراهم می شود. 

وی تاکید کرد: این جشنواره با نگاه توجه به استانهای مرزی که کم برخوردارتر هستند پا گرفته است و تا سال ۱۴۰۰ برگزاری آن در استان ها پیش بینی  و مشخص شده است و هریک از استانهای کشور میزبان این جشنواره خواهند شد.

جشنواره ای برای برقراری عدالت رسانه‌ای

معاون امور استان‌های سازمان صداوسیما گفت: جشنواره تولیدات استان‌ها، گامی برای تحقق عدالت رسانه‌ای و تمرکززدایی از پایتخت است و تلاش دارد امر را محقق سازد که رسانه ملی متعلق به همه ایرانیان است.

دارابی با تقدیر از استاندار خراسان شمالی که با همتی مثال زدنی موجب تحقق این رویداد بزرگ رسانه ای در این استان شد، از مردم خراسان شمالی و دیگر مسئولان این استان و به ویژه وزیر کشور نیز قدردانی کرد و گفت: برگزاری جشنواره های تولیدات مراکز صدا وسیمای استان ها، فرصتی بی بدیل برای معرفی بهتر ظرفیت ها و توانمندی های استان است.

وی با اشاره به نزدیکی هفته دولت، شهیدان رجایی و باهنر را الگوی ساده زیستی خواند و اظهار داشت: خدمات دولت در این ایام باید برجسته شود و صدا و سیما در این زمینه مسئولیت حساسی را به عهده دارد.

دارابی افزود: رهبری امسال را سال رونق تولید نام گذاردند و باید از این ایام استفاده کنیم تا آنانی را که مجاهدان واقعی در این مقطع حساس هستند و در عرصه اقتصادی ایجاد اشتغال و فعالیت کرده و در برابر دشمنان ایستاده اند، به درستی معرفی کنیم.

راهبرد فراهم ساختن مشارکت حداکثری در انتخابات 

وی با اشاره به در پیش بودن انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در اسفندماه امسال گفت: راهبرد ما فراهم ساختن زمینه مشارکت حداکثری مردم در انتخابات است و وظیفه داریم به نهادهای اجرایی و ستادهای انتخابات استان ها کمک کنیم.

دارابی با بیان اینکه باید پیام های مثبت و امیدبخش به مردم منتقل شود، اظهار داشت: تنش ها باید به حاشیه رانده شود و خدمات دولت نیز بیان شود تا با کمک نخبگان جامعه و هنرمندان و همه ظرفیت ها، روحیه امید در جامعه بهتر از همیشه گسترش یابد.

وی با اشاره به شعار جشنواره که توسعه پایدار استان ها است اظهار داشت: وظیفه داریم مولفه های توسعه را در مراکز استان ها برجسته کنیم و در این زمینه رسانه های استان ها هم باید توسعه مدار باشند و پیشرفت های بزرگ و حیرت آور نخبگان، هنرمندان و جوانان را در عرصه های علم و هنر و اقتصاد به زبان هنر بیان کنند.

بجنورد مرکز استان خراسان شمالی از ۲۵ تا ۲۷ مردادماه، میزبان بیست و دومین جشنواره تولیدات مراکز استانی صداوسیما است.

خراسان شمالی ۸۶۳ هزار نفر جمعیت دارد.  

ب/۵۱۳۲

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر تحریم ظریف توسعه پایدار جامعه رادیو و تلویزیون فضای مجازی مجلس شورای اسلامی قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر تحریم ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۸۶۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا نباید نگران نسل Z بود؟

در جوامع غربی، بیشتر مردم معتقدند که کودکان امروزی نسبت به والدینشان در گذشته، شانس بهتری در زندگی نخواهند داشت. جوانان نیز از مسائلی مثل مشکلات در خرید مسکن و تغییرات آب و هوایی نگرانند.

به گزارش خبرآنلاین، یک نسل گسترده از جوانان در حال شکل گیری است. به طور جهانی، حدود ۲ میلیارد نفر بین سال‌های ۱۹۹۷ تا ۲۰۱۲ متولد شده‌اند و جزء "نسل Z" هستند. در آمریکا و بریتانیا، این گروه یک پنجم از جمعیت را تشکیل می‌دهند که با جمعیت بومر‌ها رقابت می‌کنند؛ در حالی که در هند و نیجریه، جوانان به طور قابل توجهی بیشتر از سالخوردگان هستند.

برای هر نسل، یک روایت ساده وجود دارد: بومر‌ها مقارن با فراوانی پساجنگ و میلنیال‌ها همزمان با تجربه بحران مالی سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۰۹. برای نسل Z، دیدگاه متداول این است که گوشی‌های هوشمند آن‌ها را ناراحت کرده و آینده‌ی تلخ‌تری را پیش روی آن‌ها قرار داده است.

در جوامع غربی، بیشتر مردم معتقدند که کودکان امروزی نسبت به والدینشان در گذشته، شانس بهتری در زندگی نخواهند داشت. جوانان نیز از مسائلی مثل مشکلات در خرید مسکن و تغییرات آب و هوایی نگرانند. علمای اجتماع نگران هستند که نسل Z، که بیشترین زمان خود را در فضای مجازی سپری کرده‌اند، اکنون تحت تأثیر اضطراب و افسردگی قرار دارند. برخی سیاستمداران در آمریکا و بریتانیا به ممنوعیت استفاده از گوشی‌های هوشمند و محدودیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۶ سال فکر می‌کنند.

همه این موارد می‌توانند باعث شود که به نسبت به نسل Z احساس امیدواری کمتری داشته باشیم. اما وقتی به دنیا و به معیار‌های گسترده‌تری نگاه می‌کنیم، می‌بینیم که جوانان زومر از سرنوشت تلخی رنج نمی‌برند. در بسیاری از جنبه‌ها، آن‌ها به خوبی عمل می‌کنند:

حدود چهار پنجم جمعیت ۱۲ تا ۲۷ ساله جهان در اقتصاد‌های نوظهور زندگی می‌کنند و به لطف رشد و گسترش فناوری، از وضعیت بهتری نسبت به والدین خود برخوردارند. اما در برخی مناطق، نگرانی وجود دارد که پیشرفت سریع دهه‌های گذشته ممکن است تکرار نشود. این اضطراب در چین مشهود است.

نسل Z به درستی مهارت‌هایی کسب می‌کنند که قابل بازاریابی هستند. بیشتر از آن‌ها به دنبال مطالعه رشته‌های علوم مهندسی و پزشکی هستند؛ در حالی که علوم انسانی از رواج خارج شده‌اند.

به طور واضح، نسل Z در حال تحول دادن جهان کاری است. آن‌ها قدرت مذاکره دارند - و این را می‌دانند. بسیاری از میلنیال‌ها در سایه بحران مالی جهانی بزرگ شدند و از درخواست افزایش حقوق اجتناب می‌کردند. به‌نظر می‌رسد که نسل Z کمتر نگرانی درباره ترک شغل برای فرصت بهتر یا زندگی لذت‌بخش دارند.

نسل Z، با توجه به علاقه بیشترشان به مسائل اجتماعی و محیط زیست، ممکن است تأثیرات مهمی در جوامع بگذارند. این جوانان کمتر به سرگرمی‌های شبانه‌روزی و مصرف مواد مخدر توجه می‌کنند و زندگی غیرمسئولانه‌ای ندارند. البته این تفاوت‌ها ممکن است باعث افزایش احساس تنهایی و کاهش ارتباطات حضوری و کاهش روابط جنسی شود. همچنین، نرخ‌های گزارش شده از اضطراب و افسردگی در برخی مناطق در حال افزایش است، اگرچه این افزایش ممکن است ناشی از افزایش آگاهی از مشکلات روانی باشد.

نسل Z به طور چشم‌گیری در جهان کاری و اجتماعی تأثیر گذاشته‌اند. آن‌ها دارای مهارت‌ها و قدرت‌هایی هستند که به آن‌ها امکان می‌دهد نقش مهمی در جوامع و بازار کار ایفا کنند. این جوانان دارای اراده‌ی قوی‌ای هستند و ترجیح می‌دهند از فرصت‌های بهتری در زندگی استفاده کنند.

از طرف دیگر، افراد میانسال ممکن است به دلیل تجربیات گذشته‌ی خود نگران شکل‌گیری جوانان Z و تأثیراتی که بر جوامع دارند، باشند. اما در آخر، اگر این تحولات به نفع جامعه باشد و فرصت‌های بهتری برای همه افراد ایجاد شود، آن‌ها هم می‌توانند از این فرصت‌ها بهره‌مند شوند.

نسل Z به طور گسترده‌تری به فضای مجازی و فناوری‌های روزمره وارد شده‌اند. سرعت فراگیری تلفن‌های هوشمند و برنامه‌های رسانه اجتماعی سبب شده تا این جوانان به دنبال راه‌هایی برای مدیریت بهتر و سازنده‌تر از فضای مجازی بگردند. اینکه آیا این فضای مجازی به نفع آن‌ها است یا ممکن است بر روی روانشان تأثیر منفی بگذارد، یک موضوع مورد بحث است. به هر حال، آن‌ها به تدریج به شکل‌گیری روش‌هایی برای استفاده بهینه از فضای مجازی می‌پردازند تا از مزایا و معایب آن به بهترین شکل ممکن استفاده کنند.

در گذشته، فناوری‌های نوین همیشه همراه با مشکلاتی مواجه بوده‌اند. به همین ترتیب، استفاده از فضای مجازی نیز نیازمند تعادل و مدیریت صحیح است.

با انجام اقداماتی مانند اطلاع‌رسانی به جوانان درباره مخاطرات موجود در فضای مجازی، ارائه آموزش‌های مرتبط با مدیریت زمان و تنظیم حدود استفاده از رسانه‌های اجتماعی، می‌توان از بروز مشکلات روانی و اجتماعی جلوگیری کرد و از مزایای این فناوری به بهترین نحو بهره برد.

دیگر خبرها

  • معرفی متخلفان فضای مجازی در قم به مراجع قضایی
  • دوره توانمندسازی کنشگران فضای مجازی در قزوین برگزار شد 
  • قهرمانان، رسانه گویای هویت ملی ایران‌اند
  • از دلنوشته غم‌انگیز آقای پژوهشگر تا قصه یک پل موسیقایی در روسیه!
  • ۲ شاخصه مهم «هیئت» از نگاه رهبر انقلاب/ جمعیت ملاک سنجش نیست
  • چرا نباید نگران نسل Z بود؟
  • نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزان درآمل برگزار شد
  • برگزاری نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزی درآمل
  • برگزاری دوره توانمندسازی کنشگران رسانه و فضای مجازی
  • طنز در فضای مجازی با اقتصاد پیوند خورده است