Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، ارزانی حوزه درمان در ایران از یکسو و کاهش قیمت تمام شده سفر به ایران از دیگر سو سبب شده تا ایران به عنوان یکی از مقاصد گردشگری سلامت در منطقه مطرح شود. اما مسئولان تا چه اندازه در رونق این حوزه،‌ بخش خصوصی را همراهی می‌‌کنند؟

علیرضا خنفری (فعال در زمینه توریست درمانی) با اشاره به آنکه در میان تمام کشورهای آسیای میانه اعم از تاجیکستان، ارمنستان، قرقیزستان و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. دفاتر اطلاع رسانی و گردشگری را احداث کرده‌اند، گفت: با راه‌اندازی دفاتر خود درصدد جذب توریست در حوزه درمانی برآمدیم و قصدمان آن بود که افرادی را برای درمان به استان‌های شمالی کشور بیاوریم، در آنجا درمان کنیم و به کشور خودشان بازگردانیم اما متاسفانه هیچگونه استقبالی از سوی مسئولان استان‌های شمالی مانند استان مازندران، از این طرح صورت نگرفت.

به گفته او،‌ عدم استقبال مسئولان ایران از گردشگران سلامت، سبب شد تا این واحد فعال در حوزه توریست درمانی، مسافران خود را به ترکیه ببرد. اکنون ترکیه در حوزه گردشگری بسیار فعال است. این درحالی است که سرمایه شخصی ایرانی‌ها در این زمینه در جریان است، اما به دلیل عدم استقبال مسئولان ایران، این سرمایه در ترکیه صرف می‌شود.

خنفری با اشاره به آنکه صنعت گردشگری یک صنعت درآمدزاست، اظهار کرد: متاسفانه بسیاری از مسئولان ما از این مهم غافل هستند. گردشگران زیادی از باکو،‌ ارمنستان، تاجیکستان، قرقیزستان با توجه به آنکه ارزش پول ایران کاهش یافته و هزینه‌های سفر و درمان برایشان به‌صرفه شده،‌ ترجیح می‌دهند درمان‌های خود را در ایران انجام دهند. اما هیچگونه مساعدتی از سوی مسئولان ایران انجام نمی‌شود.

وقتی می‌بینیم استقبال انجام نمی‌شود به دنبال مقصد دیگری برآمدیم و اکنون به سمت ترکیه گرایش یافته‌ایم. مسئولان استانی دائم دم از اشتغالزایی می‌زنند اما کاری برای تحقق آن انجام نمی‌دهند. هر توریست به اندازه ۱۵ بشکه نفت برای کشور ارزآوری دارد اما مسئولان پیگیر توسعه گردشگری نیستند. فعالان حوزه گردشگری را مورد بی‌مهری قرار می‌دهند. بهتر است مسئولان از شعار دادن دست بردارند و عملگرا شوند. گردشگری می‌تواند اشتغالزا باشد و باید مورد توجه قرار گیرد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ترکیه گردشگری سلامت سفر به ترکیه توریست درمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۸۷۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دردسرهای نخستین شهر جهان که ورود به آن پولی شد!

ونیز ایتالیا نخستین شهر در جهان شد که برای بازدید از کانال‌های تاریخی و جاذبه‌های دیگر در روزهای اوج از گردشگرانِ روزانه هزینه دریافت می‌کند. درحالی‌که برخی مسئولان ونیز انتظار دارند اعمال این سیاست از جمعیت گردشگران انبوه بکاهد، اما برخی دیگر، از جمله شهروندان ونیزی اعمال این قانون را زیر سوال برده و حتی نسبت به آن معترض شده‌اند.

به گزارش ایسنا، این اقدام برای مقابله با توریسم بیش از حد و کاهش اثرات مخربی که جمعیت زیاد می‌تواند در برخی از مکان‌های آسیب‌پذیر شهر داشته باشد، طراحی شده است و در عین حال می‌تواند برخی گردشگران را به بازدید از این شهر در زمان‌های غیر اوج گردشگری ترغیب کند.

هزینه ورود به شهر ونیز که تقریباً ۵.۳۷ دلار است فقط در ۲۹ روز از شلوغ‌ترین روزهای سال بین ۲۵ آوریل، مصادف با تعطیلات در ایتالیا تا ۱۴ ژوئن اعمال می‌شود.

بیشتر افرادی که به این شهر وارد می‌شوند باید ثبت‌نام کنند و یک کد QR یا بلیت دریافت کنند، اما برخی از گردشگران از پرداخت هزینه معاف هستند، به عنوان مثال، بازدیدکنندگانی که شب را در هتل یا اقامتگاهی رسمی می‌گذرانند مشمول این هزینه توریستی نمی‌شوند. به همین ترتیب، ساکنان، افراد متولد ونیز، افرادی که از اقوام ساکن، کارگران، دانش‌آموزان و بازدیدکنندگان زیر ۱۴ سال هستند نیز از پرداخت این هزینه معاف شده‌اند.

افزون بر آن قوانین، محدودیتی برای تعداد گردشگرانی که ممکن است در یک روزِ معین بازدید ونیز را رزرو کنند وجود ندارد.

«لوئیجی بروگنارو» ـ شهردار ونیز ـ سیستم جدید را آزمایشی برای محافظت از شهر خواند و «سیمونه ونتورینی»، مشاور گردشگری ونیز، اظهار کرد: «تمام جهان دوست دارند از ونیز دیدن کنند و این برای ما افتخار است. اما همه افراد در جهان نمی‌توانند دقیقاً در یک روز این کار را انجام دهند.»

کارشناسان تردید دارند که این هزینه توریستی بتواند به طور معناداری از جمعیت گردشگران بکاهد یا منابع مالی کافی برای پوشش هزینه‌های مربوط به مدیریت آب و پسماند در اختیار مسئولان قرار دهد.

«مگان اپلر وود» ـ مدیرعامل برنامه مدیریت دارایی‌های گردشگری پایدار (STAMP) در دانشگاه کرنل ـ در بیانیه‌ای اظهار کرد: «بیشتر تحقیقات برای شهرهایی مانند ونیز نشان می‌دهد که مالیات اضافی آن‌طور که ادعا می‌شود ورود گردشگران را کاهش نمی‌دهد. به منظور پرداختن به بار گردشگری، نهادهای مدیریتی باید هزینه هر گردشگر را تعیین کنند تا اطمینان حاصل شود که استفاده عادلانه و پایدار از منابع محلی وجود دارد. پس از تعیین این هزینه‌ها، اصلاح مالیاتی برای پوشش این هزینه‌ها الزامی خواهد بود.»

به گزارش رسانه‌های دیگر، برخی از ساکنان ونیز پنجشنبه گذشته به این سیاست جدید اعتراض کردند و حتی برخی از آنها با پلیس ضدشورش ایتالیا درگیر شدند.

این شهر تالابی تقریباً ۵۰ هزار نفر جمعیت دارد، در حالی که چند نسل پیش جمعیت آن چندین برابر بود و حالا در شلوغ‌ترین روزهایش، می‌تواند تقریباً به اندازه ساکنانش گردشگر جذب کند.

ونیز به عنوان یکی از میراث جهانی یونسکو شناخته می‌شود و سالانه پذیرای بیش از ۵ میلیون گردشگر است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دهیاران می‌توانند مدیریت مناطق گردشگری بام ایران را دریافت کنند
  • هم‌قسم شدن مدیران مناطق آزاد برای جذب گردشگران غرب آسیا
  • صندوق نوآوری حامی زیست‌بوم پیشگیری و درمان سرطان
  • دردسرهای نخستین شهر جهان که ورود به آن پولی شد!
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد
  • صندوق نوآوری حامی پیشگیری از سرطان شد
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد
  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند
  • استقبال مخاطبین سینما از «مست عشق»
  • فعالیت‌های حوزه بهداشت و سلامت از ارزشمندترین کارها است