Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، «پروس واین» دستیار سابق معاون وزیر دادگستری آمریکا در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی الجزیره عربی اعلام کرد اینکه آمریکا برای جلوگیری از اجرای تصمیمی که مقامات جبل الطارق در خصوص آزادی نفتکش گریس ۱ اتخاذ کرده‌اند، مداخله کند مساله‌ای غیرعادی است. آن‌ها می‌خواهند جلوی حکم آزادی این نفتکش را بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمریکا بر انگلیس که منطقه جبل الطارق را اداره می‌کند تاثیرگذاری دارد بویژه آنکه انگلیس در آستانه خروج از اتحادیه اروپاست و آمریکا نیز به انگلیس وعده‌های تجاری داده است. آمریکا از انگلیس خواسته است که با بکارگیری ادعای غیرقانونی علیه نفتکش گریس ۱ این نفتکش را بازداشت کند.

وی در پاسخ به این سوال که بر اساس این دستور که دستگاه قضایی آمریکا صادر کرده است، آمریکا می‌تواند برای توقیف این کشتی از زور استفاده کند؛ گفت: نه آمریکا نمی‌تواند صرفاً با استناد به دستور دادگاه، برای توقیف این کشتی از زور و قدرت نظامی استفاده کند.

نباید فراموش کرد که آمریکا تاثیر زیادی بر جبل الطارق دارد زیرا این منطقه مستعمره انگلیس است و انگلیس هم در زمینه تجارت به شدت به کمک‌های آمریکا متکی است و اگر انگلیس از اتحادیه اروپا خارج شود اتکای انگلیس به کمک‌های آمریکا بیشتر نیز خواهد شد، از این رو آمریکایی‌ها می‌توانند به مقامات جبل الطارق در قبال توقیف نفتکش گریس ۱ وعده‌هایی بدهند. آمریکایی‌ها می‌توانند با وعده‌هایی که به جبل الطارق می‌دهند کاری کنند که این منطقه حقوق بین‌الملل را زیر پا بگذارد.

۱۳ تیرماه مقامات منطقه جبل‌الطارق که تحت حاکمیت انگلیس قرار دارد، در اقدامی که از سوی مقامات کشورمان «راهزنی دریایی» خوانده شد، نفتکش گریس ۱ را که حامل محموله نفتی ایران بود، به بهانه نقض تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه سوریه در نزدیکی آب‌های این منطقه توقیف کرد.

ایران بار‌ها ادعا‌های مطرح شده از سوی مقامات انگلیس و جبل‌الطارق را رد و اعلام کرد این نفتکش از نظر فنی امکان پهلو گرفتن در بندری که انگلیس به آن اشاره می‌کند، نداشته است.

همچنین نفتکش «استنا ایمپرو» انگلیس ۲۸ تیرماه پس از نقض قوانین بین‌المللی دریایی و ورود به آب‌های کشورمان با اقدام مقتدرانه نیرو‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تنگه هرمز متوقف و با ۲۳ خدمه به سواحل بندر عباس منتقل شد. مالک این کشتی یک شرکت سوئدی است و در روز توقیف تحت پرچم انگلیس حرکت می‌کرد. این کشتی متخلف انگلیسی همچنان در سواحل بندرعباس تحت بازداشت قرار دارد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آمریکا انگلیس دادگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۸۷۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم های جدید انگلیس علیه صنایع نظامی ایران / اسامی

به گزارش صدای ایران،وزارت امور خارجه انگلیس روز پنجشنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که دو نفر و چهار شرکت مرتبط با شبکه تولید پهپاد در ایران را به فهرست تحریم‌های خود اضافه کرده است.

بر اساس این بیانیه سید محسن وهاب زاده مقدم، عباس عبدی، شرکت دانش‌بنیان شرق، پیشرو صنعت آسمان شریف، الوند موتور و موج گستر آسمان پرواز تحریم شده‌اند.


دیگر خبرها

  • تحریم های جدید انگلیس علیه صنایع نظامی ایران / اسامی
  • تداوم سریال تحریم‌های انگلیس علیه صنایع نظامی ایران
  • تداوم تحریم‌های انگلیس علیه صنایع نظامی ایران
  • تأکید کره شمالی بر حفظ قدرت نظامی خود
  • پیونگ‌یانگ به آمریکا درخصوص «اقدامات عملی قدرتمند» برای تقویت قدرت نظامی خود هشدار داد
  • کره شمالی: اقدامات بیشتری برای حفظ قدرت نظامی خود انجام می‌دهیم
  • سفر مخفیانه روسای ستاد مشترک ارتش اسرائیل و شاباک به مصر
  • المنار: موج استعفای مقامات صهیونیست در راه است
  • افزایش نظامی گری دولت انگلیس
  • آماده‌سازی بسته کمک تسلیحاتی جدید آمریکا به اوکراین