Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون امور استان‌های صدا و سیما اینکه اقبال و توجه مخاطبان به سمت شبکه‌های محلی و بومی رو به گسترش است گفت: باید برای موج جدید اقبال و گرایش مخاطبان جدید در شبکه‌های استانی برنامه‌ریزی کرد. تاریخ انتشار: 08:26 - 26 مرداد 1398 - کد خبر: ۵۴۲۰۸۶

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری میزان به نقل از ستاد خبری بیست و دومین جشنواره تولیدات مراکز استانی صدا و سیما، علی دارابی در آیین افتتاحیه این جشنواره که بعد از ظهر امروز در بجنورد برگزار شد اظهار کرد: از همه کسانی که ما را در برگزاری این جشنواره یار و مددکار بوده‌اند، استاندار خراسان شمالی، نماینده، ولی فقیه و امام جمعه بجنورد، اعضای محترم شورای عالی جشنواره، اعضای محترم هیات بررسی آثار و داوری، مسئولان کمیته‌ها و کمیسیون‌ها و رئیس مرکز سیمای استان‌ها تشکر می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: تحولات پیش روی جامعه ایران و نقش شبکه‌های استانی در این مسیر یکی از مهمترین اولویت‌هاست و در این بین باید به مسئله افزایش انسجام اجتماعی و همبستگی ملی به عنوان یکی از مهمترین کارکرد‌های شبکه‌های استانی توجه ویژه داشت.

معاون امور استان‌های سازمان صدا و سیما با تاکید بر امیدآفرینی توسط شبکه‌های استانی اظهار کرد: باید کارنامه و خدمات دولتمران و مسئولان اجرایی را در شبکه‌های استانی به صورت برجسته و شاخص ببینیم.

وی ادامه داد: زمان شناسی رسانه‌ای به ما می‌گوید هفته دولت فرصت تبیین و قدرشناسی از خدمات دولتمردان است، این هفته جای نقد و انتقاد نیست اگرچه نقد مشفقانه و ناصحانه همواره دستور کار رسانه باید باشد.

دارابی تصریح کرد: برنامه‌های صدا و سیما و شبکه‌های استانی باید ناظر به نمایش پرجاذبه‌ای از فضای کسب و کار و تولید باشد و در حقیقت رسانه ملی حلقه اتصال کارآفرینان با مسئولان برای برطرف کردن مشکلات باشد.

معاون امور استان‌های صدا و سیما با بیان اینکه اسفندماه امسال شاهد برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی خواهیم بود گفت: راهبرد صدا و سیما فراهم ساختن مشارکت گسترده مردم پای صندوق‌های رای است.

وی ادامه داد: افزون بر این کمک بایسته به نهاد‌های نظارتی و دستگاه‌های اجرایی و مسئول برای برگزاری انتخاباتی پرشور که موجب سربلندی ملت ایران در عرصه جهانی باشد باید سرلوحه شبکه‌های استانی باشد.

دارابی تصریح کرد: شبکه‌های استانی وظیفه دارند پیام‌های مثبت و امیددهنده به جامعه بدهند، کاهش اختلافات و تنش‌ها، افزایش وحدت و اتحاد، برجسته‌سازی خدمات و اقدامات مسئولان، و کمک به همدلی و هم‌افزایی همه نهاد‌ها و نخبگان از سازوکار‌های این صدور پیام مثبت به جامعه است.

معاون امور استان‌های رسانه ملی توسعه پایدار استان را نخستین اولویت شبکه‌های استانی دانست و گفت: صدا و سیمای مراکز باید با کمک مسئولان ذیربط نقش اصلی را در تدوین پیوست رسانه‌ای سند توسعه پایدار استان ایفا کنند و همه ظرفیت‌ها را برای تحقق این مهم بخدمت بگیرند که شعار جشنواره بیست و دوم بر همین پایه است.

وی بیان کرد: رسانه‌های استانی باید توسعه مدار و پیشرفت محور باشند، مزیت‌ها و ظرفیت‌های بزرگ کشور را ترسیم کنند و نشان دهند.

دارابی در ادامه با بیان اینکه رادیو و تلویزیون در سبد مصرف رسانه‌ای خانواده‌های ایرانی جایگاه مناسبی دارند گفت: در عین حال با حضور سایر رقیبان، چون شبکه‌های ماهواره‌ای و فضای مجازی رقابت روز به روز دشوارتر می‌شود.

معاون امور استان‌های صدا و سیما با بیان اینکه اقبال و توجه مخاطبان به سمت شبکه‌های محلی و بومی رو به گسترش است افزود: باید برای موج جدید اقبال و گرایش مخاطبان جدید در شبکه‌های استانی برنامه‌ریزی کرد.

وی بیان کرد: صدا و سیما بطور اعم و صدا و سیمای مراکز بطور اخص در سال ۹۷ که مصادف با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بود خوش درخشیدند آن هم در شرایطی که دشمنان و بدخواهان ملت ایران از فروپاشی جمهوری اسلامی در چهلمین سالگرد انقلاب سخن می‌گفتند.

دارابی به ویژگی‌های جشنواره بیست و دوم پرداخت و گفت: تولیدات مراکز برای استان میزبان دستاورد‌های مبارک و فرخنده‌ای دارد از جمله اینکه فرصت بی بدیلی برای معرفی بهتر استان، ظرفیت‌ها و توانمندی‌های آن است، هفته فرهنگی- هنری در استان و برگزاری برنامه‌های هنری درشهر و شهرستان‌های استان موجبات شادی و نشاط مردم به خصوص کودکان و جوانان را فراهم می‌سازد، مشاهیر و مفاخر استانی بر صدر می‌نشینند و جوانان به سرمایه‌های اجتماعی استان خود می‌بالند، ظرفیت توریسم، گردشگری و سرمایه‌گذاری را تسهیل می‌کند، هنرمندان و برنامه‌سازان و تهیه‌کنندگان در جشنواره در بازگشت از استان خود بهترین سفیران و مُبلغان برای معرفی استان میزبان هستند، وحدت، همدلی، انسجام اجتماعی در استان افزایش می‌یابد و همچنین فرصتی است که استان میزبان بدین مناسبت اقدامات ویژه‌ای را برای ارتقاء کمی و کیفی زیرساخت‌ها، احداث و ترسیم راه‌های مواصلاتی، توجه به امکانات هتل‌ها و اقامتگاه‌ها و کمک به افزایش سرویس‌دهی آنان سامان‌دهی می‌کند.

معاون امور استان‌های رسانه ملی ادامه داد: توجه این معاونت به برگزاری جشنواره در مناطق محروم و مرزی و کمتر برخوردار گامی بزرگ برای تحقق عدالت رسانه‌ای و تمرکز زدایی از پایتخت و مرکز سیاسی کشور است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: جشنواره تولیدات مراکز استان ها صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۸۷۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش همکاری‌های فرهنگی با فعال شدن خانه‌های فرهنگ ایران در پاکستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه سفر به پاکستان گفت: از سال‌های گذشته در پاکستان در کنار رایزنی فرهنگی بیش از ۶ خانه فرهنگ داریم و در مذاکرات با مقامات محلی پاکستان به این جمع‌بندی رسیدیم که همه خانه‌های فرهنگی را فعال کنیم.

اسماعیلی افزود: در دیدار با مقامات محلی ایالت پنجاب هم رئیس‌جمهور تاکید کردند که با توجه به جایگاه اقبال و شعر فارسی به آموزش زبان فارسی همت بیشتری بگماریم.

وی همچنین گفت: قرار شده شش خانه فرهنگی ایران در پاکستان فعال شود. 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: در این فضای جدید ما با تقویت خانه‌های فرهنگ و تعاملات فرهنگی مشترک مثل ساخت فیلم سینمایی که طرح فیلم اقبال لاهوری نهایی شده است و به زودی رئیس سازمان سینمایی با همتای پاکستانی خود، کار اجرائی را آغاز می‌کنند، بحث آموزش زبان فارسی و حضور اساتید زبان فارسی ایرانی در پاکستان و همچنین حضور بیشتر دانشجویان ایرانی را در فضا‌های دانشگاهی و فرهنگی را پیگیری می‌کنیم.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • خنثی‌سازی دروغ‌های رسانه‌ای صهیونیست‌ها در قاب تلویزیون
  • شهادت یک خبرنگار دیگر در غزه / شمار شهدای رسانه به ۱۴۱ نفر افزایش یافت
  • قدمت ۶۰ ساله شبکه استانی رادیو همدان
  • رستگاری به افق فلسطین
  • گسترش همکاری‌های فرهنگی با فعال شدن خانه‌های فرهنگ ایران در پاکستان
  • «آینده شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های سنتی ایران» منتشر شد
  • خبر‌های رسانه پنج شنبه ۶ اردیبهشت
  • مخاطب ۶۹.۲درصدی ثمره تحو ل رسانه ملی
  • جبلی خبر داد: وضعیت اقتصادی در شبکه نمایش‌خانگی در حال بررسی
  • ببینید | تاثیر رادیو در افزایش مخاطبان صداوسیما