Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-  رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه بخش کشاورزی باید علمی و با استفاده از فن آوری روز هدایت شود، گفت: در بخش کشاورزی کرمانشاه سرانه درآمد کشاورزان با هزینه ها تناسبی ندارد و کشاورزان ما بدهکار هستند لذا همین امر مانعی برای استفاده از تکنولوژی است.

 بگزارش خبرنگار ما نوربخش حاتمی  در گفت و گو یی  افزود: امروز بخش کشاورزی استان کرمانشاه به عنوان یکی از قطب های کشاورزی کشور در جایگاه واقعی خود قرار ندارد و با توجه به پتانسیل ها و ظرفیت های موجود نیازمند عزم جدی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه وظیفه داریم با استفاده بهینه از منابع خدادای ارتقاء بهره‌وری را داشته باشیم تصریح کرد: استان کرمانشاه با داشتن اقلیم های متفاوت و اراضی مرغوب دیم و آبی از ظرفیت های گسترده ای برای توسعه برخوردار است و همه باید تلاش کنیم تا ظرفیت ها را تبدیل به فرصت نماییم.

او بهبود وضع معیشتی بهره‌برداران بخش کشاورزی را از اولویت ها و سیاست های خود برشمرد.

وی با اشاره به اینکه مزیت های نسبی در برخی محصولات کشاورزی داریم تصریح کرد: نخود و زعفران 2 محصولی هستند که خاستگاه آنها استان کرمانشاه است و پتانسیل خوبی در تولید این محصولات داریم.

او اظهار داشت: بایستی به محصولی مثل نخود که برندی برای استان محسوب می شود نگاه استراتژیک داشته باشیم و از تولید، فروش و ارزش افزوده آن حمایت نماییم.

وی با اشاره به اینکه به دنبال توانمند سازی نخودکاران هستیم خاطرنشان کرد: نخودکاران استان دیم کار هستند و اگر فقط کیلویی 20 هزار تومان به قیمت نخود اضافه شود با توجه به اینکه قیمت نخود تاثیر چندانی در سبد خانوارها ندارد ولی می تواند درآمد نخودکاران را بهبود بخشیده و باعث توسعه کشت این محصول شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه در ادامه به مزیت دیگر استان که زعفران است پرداخت و افزود: استان کرمانشاه خاستگاه زعفران دنیا بوده و سابقه کشت زعفران در آن به بیش از 2 هزار سال قبل بر می گردد.

وی زعفران استان را با کیفیت ترین زعفران دنیا معرفی کرد که سال گذشته حدود 15 میلیون تومان توسط صادرکنندگان به طور کامل خریداری شده است و تقاضای بالایی در بازارهای داخلی و خارجی دارد.

حاتمی گفت: توسعه زعفران در استان می تواند اقتصاد استان را متحول نماید و اشتغال بالایی را نصیب استان کند.

وی خاطرنشان کرد: زعفران یکبار کشت می شود و هفت سال مورد بهره‌برداری قرار می گیرد و در هر هکتار حدود 250 میلیون می توان در سال نصیب زعفران کاران نماید.

او با اشاره به اینکه هر شهرستان استان کرمانشاه مزیت ویژه ای در تولید محصولات کشاورزی دارد اضافه نمود: در شهرستان هرسین محصول پیاز، در صحنه محصول گیلاس، در ریجاب محصول انجیر و ... برخوردارند که برای شناسایی آنها به جامعه، تقویمی از جشنواره محصولات کشاورزی در حال تدوین است.

حاتمی گفت: برای شناخت مزیت های استان از خبرنگاران می خواهیم بخش کشاورزی را درست به جامعه معرفی نمایند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۸۸۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۳۹۰ میلیاردی سیل به باغات خراسان شمالی

رئیس اداره مدیریت بحران سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: سیلاب اخیر به بخش زراعی و باغی استان ۳۹۰ میلیارد ریال خسارت وارد کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، محمد جواد تشکری امروز _ دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: براساس ارزیابی سازمان جهاد کشاورزی استان، خسارات وارده به بخش باغی و زراعی شهرستان‌های بجنورد، اسفراین، بجنورد، جاجرم در سیلاب اخیر ۳۹ میلیارد تومان است.

وی افزود: بیشترین خسارت در سنخواست از توابع شهرستان جاجرم به میزان ۲۵ میلیارد تومان گزارش شد.

رئیس اداره مدیریت بحران سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: وقوع سیلاب به ۷۲۸ هکتار از مزارع و ۹۰ هکتار از باغ‌های سنخواست خسارت وارد کرد.

تشکری با تاکید بر اینکه بیمه کشاورزی تنها و مؤثرترین روشی است که دولت می‌تواند از طریق آن برای جبران بخشی از خسارت‌ها به کشاورزان و باغداران کمک کند، تصریح کرد: به ۵۸ کیلومتر از جاده‌های بین مزارع ۲۰ تا ۳۰ درصد خسارت وارد شده است.

وی از خسارت سیل به ۱۴ کانال، استخر، آب‌بند و پنج رشته قنات در اسفراین و چهار واحد دامپروری خبر داد.

کد خبر 751072

دیگر خبرها

  • مجموعه سپاه همیشه همراه جامعه کشاورزی استان بوشهر است
  • خسارت ۳۹۰ میلیاردی سیل به باغات خراسان شمالی
  • مبارزه با آفت سن غلات در مزارع
  • صدور بیش از ۶ میلیون جلد سند مالکیت روستایی
  • میدان عرضه دام در چهارمحال‌وبختیاری احداث می‌شود
  • آینده‌ای روشن با زمین بدون پلاستیک
  • برداشت گل محمدی از ۵۰۰ هکتار از گلزار‌های خراسان شمالی
  • خسارت بارش شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • خسارت بارش‌های شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • رفع تداخل ۹۰۰ پلاک از اراضی لرستان