Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد ، علیرضا رمضانی مدیرکل هدایت شغلی کمیته امداد در جلسه شورای اداری کمیته امداد استان یزد بابیان اینکه بحث اشتغال از سال ۶۴ در این نهاد آغاز شد، گفت: از اواسط سال ۹۶ تحول بزرگی در بخش اشتغال مددجویی اتفاق افتاد و منجر به شکل‌گیری یک راهبرد جدید در حوزه اشتغال و خودکفایی کمیته امداد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رمضانی افزود: طی هشت سال اخیر بیشتر تأکید مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) بر روی بحث اقتصاد و اشتغال بوده است و این اهمیت موضوع را نشان می‌دهد.

او با اشاره به اینکه این نهاد به اقشاری خدمت‌رسانی می‌کند که در دهک‌های پایین جامعه قرار دارند، افزود: کمیته امداد در قالب اقتصاد مقاومتی برای تأمین معیشت، مسکن و اشتغال مددجویان و در راستای تقویت اقتصاد خانواده‌های تحت حمایت فعالیت می‌کند.

او ادامه داد: اقتصاد مقاومتی نیز می‌تواند نقش مهمی در تقویت اقتصاد خانواده داشته باشد و کمیته امداد در تلاش است با مردمی کردن بخش اشتغال و استفاده از ظرفیت راهبران شغلی، فعالان اقتصادی، کارفرمایان مورد وثوق، شرکت‌های دانش‌بنیان و تمرکز بر مزیت‌های بومی مددجویان را در محیط مناسب و امن اقتصادی قرار دهد.

رمضانی با اشاره به مدل الگوی اشتغال کمیته امداد به فرآیند برنامه‌های راهبردی، عملیاتی این بخش پرداخت و گفت: کمیته امداد در خصوص بحث راهبری شغلی با راه‌اندازی الگوی کارآفرین محور توسعه اشتغال و به‌کارگیری فعالان کسب‌وکار همانند جهادگران، کارآفرینان، خیران کارآفرین، کارآفرینان حرفه‌ای و همچنین توسعه مشاغل نوین، نوآورانه و دانش‌بنیان به دنبال دستیابی به اهداف موردنظر درزمینهٔ اشتغال مددجویان تحت حمایت است.

او در ادامه به دست آورد‌های الگوی اشتغال کمیته امداد اشاره کرد و افزود: ازجمله اثرات اقتصادی برنامه اشتغال این نهاد در سال ۹۷ خودکفایی ۷۰۰ هزار خانوار تحت حمایت و خروج آنان از چرخه حمایتی، صرفه‌جویی در هزینه‌های عمومی کشور، تزریق درآمد به خانواده‌ها و تقویت تولید ملی و استحکام درونی اقتصاد کشور بود.

مدیرکل هدایت شغلی کمیته امداد بابیان برنامه‌های سال ۹۸ این نهاد در اساس نظام هدایت شغلی گفت: جذب مؤثر ۶۰۰۰ میلیارد تومان منابع قرض‌الحسنه اشتغال، اجرای طرح‌های بیشتر با سرمایه موجود، تأکید بر آموزش‌های مقدماتی، کاریابی برای حداقل ۳۰ هزار نفر، خودکفایی ۵۰ درصد طرح‌ها و افزایش ۵۰ درصدی درآمد طرح‌های مددجویی ازجمله برنامه‌های این نهاد در نظام هدایت شغلی سال جاری است.

او همچنین به برنامه‌های کمیته امداد در نظام راهبری شغلی اشاره کرد و بیان کرد: اجرای ۵۰ درصد طرح‌های اشتغال مددجویی از طریق راهبری شغلی، راه‌اندازی کانون خیران کارآفرین، به‌کارگیری جهادگران کارآفرین، رفع ۵۰ درصد بیکاری در مناطق حاد محروم ازجمله برنامه‌های این نهاد در قالب نظام راهبری شغلی در سال ۹۸ است.

رمضانی در مورد نتایج حاصل از اجرای طرح راهبری شغلی گفت: ایجاد مشاغل پایدار برای مددجویان، ایجاد درآمد مستمر و کافی برای آنان، فراهم شدن زمینه خودکفایی اقتصادی و خروج از حمایت، واگذاری اشتغال محرومان به کارآفرینان موفق و معرفی اشتغال کمیته امداد به‌عنوان الگوی رفع بیکاری در کشور ازجمله نتایج حاصل از اجرای نظام راهبری شغلی است.

انتهای پیام/ غ

تقویت اقتصاد خانوار تحت حمایت کمیته امداد در قالب اقتصاد مقاومتی امکان پذیر است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کمیته امداد اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۸۸۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از ۵۱۶ هزار فرزند یتیم و محسنین در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، حبیب‌اله آسوده، در مراسم گرامیداشت مقام استاد شهید مطهری و روز معلم در کرمانشاه، افزود: همکاری ۴۰ ساله کمیته امداد و وزارت آموزش و پرورش در جشن مهم با محوریت علم و دانش و دانایی با نام جشن عاطفه‌ها قابل تقدیر است.

وی با تاکید بر اینکه از ظرفیت بالای مردم خیر در کمک به دانش‌آموزان نیازمند باید استفاده بهینه شود، اظهار کرد: بیش از ۸۰۰ هزار دانش‌آموز و ۵۰ هزار دانشجو در مقاطع مختلف، تحت حمایت کمیته امداد هستند.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد تصریح کرد: آنچه امروز توقع محرومان است، فرصت تلاش و معاش در شرایط سخت اقتصادی امروز است و در همین راستا تعداد زیادی از استعدادهای برتر در خانواده‌های محروم با کمک کمیته امداد به کارآفرینی رسیده‌اند و برای افراد جامعه ایجاد شغل کرده‌اند.

آسوده گفت: آنچه که در جامعه ما در فرهنگ نوجوانان تحت حمایت باید برجسته شود، هویت‌بخشی به استعداد عقلی و فکری و استعداد انقلابی و دینی است که نقش معلمان عزیز با بینش فرهنگی و اقتصادی توامان در این زمینه بسیار مهم است.

وی با اشاره به حمایت از ایتام توسط دانش‌آموزان و معلمان نیکوکار خاطرنشان کرد: تعداد یک میلیون و ۴۰۰ هزار حامی در سراسر کشور ۵۱۶ هزار فرزند یتیم و محسنین را حمایت می‌کنند که حدود ۱۰ درصد از این حامیان زیر ۲۰ سال هستند.

کد خبر 6093782

دیگر خبرها

  • حمایت‌ ۲ هزار و ۱۰۰ معلم نیکوکار البرزی از ایتام
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی کمیته امداد برای مددجویان
  • ۸۵۰ هزار دانش‌آموز دانشجو تحت حمایت کمیته امداد هستند
  • مددجویان خراسان‌جنوبی هزار و ۳۶۲ متر مربع فرش به بازار عرضه کردند
  • حمایت از ۵۱۶ هزار فرزند یتیم و محسنین در کشور
  • کمیته امداد تویسرکان از مادران باردار و شیرده حمایت می کند
  • دستگاه‌های دولتی مکلف به پاسخگویی و اجرای مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی هستند
  • تولید ۱۳۶۲ مترمربع فرش توسط مددجویان امداد خراسان جنوبی
  • توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان
  • اشتغالزایی برای ۱۲ هزار و ۴۸۱ مددجوی کمیته امداد آذربایجان‌غربی