Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه کیفیت آب شرب روستایی در اولویت قرار دارد گفت: تمام منابع آب روستایی در استان به طور کامل سالم هستند. ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۳ استانها کرمانشاه نظرات - اخبار استانها -

فرامرز شوهانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار داشت: کیفیت آب شرب روستاها در اولویت قرار دارد که در این راستا 367 دستگاه کلرزنی گازی و شناور جهت گندزدایی آب شرب تعبیه شده و 332 روستا به صورت دستی کلرزنی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه تمام منابع آب روستایی استان کرمانشاه به طور کامل سالم هستند عنوان کرد: کلرزنی برای این منظور است که در طول مسیر آلودگی ثانویه‌ای رخ دهد از طریق کلر حذف شود یا نشان می‌دهد آب آلودگی دارد و به سرعت نسبت به رفع آن اقدام می‌شود.

برخورداری 150 روستای استان کرمانشاه از آب شرب تا پایان سال 99؛ آبرسانی به 137 روستا امکان‌پذیر نیست28.5 درصد جمعیت روستایی گلستان به آب شرب سالم دسترسی ندارندکردستان| تامین آب شرب در شهرستان قروه با مشکلات جدی مواجه است

شوهانی گفت: در برخی از منابع مازاد آب وجود دارد اما نمی‌توان در نقاط دیگر استفاده کرد اما در مجموع در استان 50 لیتر در ثانیه با کمبود آب مواجه هستیم که البته رقم بالایی نیست و با 19 حلقه چاه تأمین می‌شود.

وی با بیان اینکه میزان آب‌بها در بخش روستایی معادل 50 درصد آب‌بهای نزدیک‌ترین شهر به روستا است عنوان کرد: مشترکان بخش روستایی اعم از مشترکان خانگی و نهادهای نظامی در مجموع 9 میلیارد تومان به این شرکت بدهکار هستند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه میزان هدررفت آب در سال 97 به 33 درصد رسید گفت: این هدررفت مربوط به انشعاب غیرمجاز، شکستگی لوله و نشت آب و آبرسانی سیار است و براساس برنامه‌ریزی‌ها سالانه 0.5 درصد کاهش می‌یابد.

انتهای پیام/ ع

R41380/P/S6,68/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۱۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش بودجه ماشین‌آلات روستایی استان اصفهان نسبت به کل کشور

مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری اصفهان گفت: سال جاری از محل تسهیلات پست بانک توانستیم ۲,۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار به امور روستایی اختصاص دهیم که استان اصفهان توانست ۱,۰۰۰ میلیارد تومان یعنی ۴۰ درصد این اعتبار را طی سه مرحله در اختیار گیرد و این برای ما یک دستاورد بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مجید جوهری امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ در همایش رؤسای شوراهای استان اصفهان با اشاره به مشکلات زیرساختی دفتر امور روستایی اظهار کرد: سال جاری از محل تسهیلات پست بانک توانستیم ۲,۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار به امور روستایی اختصاص دهیم که استان اصفهان توانست ۱,۰۰۰ میلیارد تومان یعنی ۴۰ درصد این اعتبار را طی سه مرحله در اختیار بگیرد و این برای ما یک دستاورد بود.

وی افزود: با این اعتبار می‌توان طبق مصوبه ۳۱۳ ماشین‌آلات کشاورزی و عمرانی و خدماتی خریداری کرد؛ حدود ۱۳۰ ماشین‌آلات خریداری شده است که سال گذشته تعدادی از آن‌ها به‌کار گرفته شد و بنا داریم سال جاری نیز تعداد دیگری را افتتاح کنیم، همچنین با پیگیری شوراهای شهرستان‌ها در اختیار شرکت تعاونی شهرستان‌ها قرار خواهد گرفت.

مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری اصفهان تاکید کرد: سال جاری در مصوبه برای منطقه پشتکوه سه ظرفیت خرید با سود ۸ درصد در نظر گرفتیم، اما مسئولان آن بخش گفتند که ما به آن نیاز نداریم، با این حال چادگان در سال گذشته ۷ دستگاه ماشین کشاورزی خریداری کرد، بنابراین شهرستان‌ها نمی‌توانند ادعا کنند که چیزی به آنها اختصاص داده نشده است.

وی ادامه داد: در حالی که کل کشور علیه اعتبار دریافتی اصفهان موضع گرفتند، اما شهرستان‌های این استان از ظرفیت به‌وجود آمده استفاده نمی‌کنند.

جوهری گفت: آموزش شوراها را در دستور کار داریم، این در شرایطی است که در سنوات قبل بودجه برای این کار نبود.

وی در رابطه با بحث اعتبارات ارزش افزوده، تصریح کرد: در سال گذشته ۸ هزار میلیارد اعتبار واریزی به حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌ها از محل ارزش افزوده انجام شد که به‌واسطه قانون ۳۰ درصد افزایش یافته است و امسال به جای اینکه زیاد شود کاهش یافته است، از طرفی تورم مزید بر علت شده است؛ در سال ۱۴۰۲ این میزان به دلیل برداشت اعتباراتی که دولت برای هدفمندی یارانه‌ها برداشت کرده کاهش یافت و باید پیگیری شود در عین حال محدودیت‌های دولت را هم درک می‌کنیم.

کد خبر 750044

دیگر خبرها

  • از مدار بهره برداری خارج شدن چشمه کاوات به علت طغیان
  • عدم وجود نهاد مستقل تصمیم‌گیر و مجری، حلقه مفقوده هوشمندسازی انرژی
  • آغاز خرید گندم و کلزا در مناطق گرمسیری استان کرمانشاه
  • رد درخواست ۹۶ درصد متقاضیان نهضت ملی در شهرهای تهران
  • افزایش بودجه ماشین‌آلات روستایی استان اصفهان نسبت به کل کشور
  • انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • ۶۵ درصد از راه‌های روستایی طارم آسفالت شده است
  • کمبود اعتبارات عمرانی عامل پیشرفت نکردن شهرستان فلارد است
  • ۹۶ درصد از راه‌های روستایی شهرستان طارم آسفالت شده است