Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهرداری تهران، جلوگیری از هدررفت منابع مالی را از اهداف راه‌اندازی سامانه پژوهشیار خواند.

به گزارش ایسنا، محمدحسین قوچانی در آیین رونمایی از نسخه جدید سامانه پژوهشیار با قابلیت اتصال به سامانه شفافیت شهرداری تهران گفت: ما در مجموعه شهرداری در سازمان‌ها، شرکت‌ها و مناطق مطالعات متعددی را انجام می‌دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال‌های گذشته این مطالعات مبنای سیاست‌گذاری در شهرداری تهران بوده، اما یکی از آسیب‌هایی که در ارتباط با این مطالعات وجود دارد این است که به دلیل متمرکز نبودن، در این مطالعات موازی کاری دیده می‌شود که آسیب‌های بسیاری را به همراه دارد.

وی افزود: در دوره جدید مطالعات در حوزه‌های مختلف در سایت پژوهشیار بارگذاری خواهد شد. به این ترتیب فایل ۸۶۹ مطالعه انجام شده در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد و آن‌ها می‌توانند با مراجعه به سامانه پژوهشیار از اطلاعات این پژوهش‌ها استفاده کنند.

قوچانی تاکید کرد: همراه با اطلاعات پژوهش‌ها، نوع قرارداد آن‌ها نیز بارگذاری می‌شود. این مطالعات در ۱۱ حوزه از جمله معماری، اقتصاد، مدیریت بحران، شهرسازی، سلامت، محیط زیست، عمران و... بوده است. همراه با همه این مطالعات قراردادها نیز بارگذاری می‌شود.

رئیس مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهرداری تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به اینکه این ایده در دوره جدید مدیریت شهری طراحی شده و با حمایت شهردار تهران به مرحله اجرا رسیده است، افزود: قطعا این اطلاعات مبنای حرکت در شهر خواهد شد و بارگذاری این پژوهش‌ها از هدررفت منابع و موازی کاری جلوگیری خواهد کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شهرداري تهران مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۱۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران | شهرستان های مشمول طرح جداسازی

به گزارش همشهری آنلاین،‌ علیرضا فخاری، در تشریح موضوع تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران گفت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهرهای این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده‌هایی است که این ۴ شهرستان مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

تطبیق طرح تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران با شرایط امروز جمعیتی

وی افزود: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم. براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به ۳ میلیون نفر جمعیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد مباحث اقلیمی و جمعیتی باید به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد

استاندار تهران ادامه داد: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت‌ها بسیار مهم است. بی تردید تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعا باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.

فخاری تأکید کرد: ترکیب بندی جمعیتی در بخش غربی استان تقریبا با عدم تجانس همراه است و در بخش جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه‌هایی که تاثیرگذار است همانند مولفه‌های اجتماعی، ممکن است در نقاطی ناهمگونی و در جاهایی همگونی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید همه مولفه‌ها در مطالعات به خوبی دیده شود، اظهار کرد: نکته مهم این موضوع است که باید تصمیمات موجب آسایش و آرامش مردم باشد و تقسیمات باید به گونه‌ای باشد که در نتیجه مردم در رفاه نسبی با ایجاد تعادل در تأمین نیازمندیها و رفع مطالبات قرار بگیرند.

استاندار تهران افزود: بنابراین تقسیم مدیریتی که هدف اجرای این طرح است و از این طریق نظام مدیریت را مقداری کوچک تر می‌کند، باید قابلیت دسترسی داشته باشد، همچنین باید به لحاظ ماهیتی و یک امر الزامی محقق شود و اگر این موارد محقق شد در امر تقسیمات موفق هستیم.

کد خبر 849083 منبع: ایسنا برچسب‌ها خبر ویژه استاندار تهران تهران

دیگر خبرها

  • با کیفیت ترین خودرو بعد از تسلا را برای حمل و نقل تهران انتخاب کرده ایم | پوست اندازی ۶۵ هزار تاکسی برقی در تهران
  • جزییات طرح تقسیم استان تهران از زبان استاندار
  • جزئیات تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران | شهرستان های مشمول طرح جداسازی
  • آمادگی شرکت نفت مناطق مرکزی برای به راه‌اندازی کارخانه ان‌جی‌ال ۳۱۰۰
  • اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر
  • آمادگی شرکت نفت مناطق مرکزی برای راه‌اندازی ان‌جی‌ال ۳۱۰۰
  • آمادگی نفت مناطق مرکزی برای راه‌اندازی ایستگاه تقویت فشار گاز چشمه‌خوش و کارخانه ان‌جی‌ال ۳۱۰۰
  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • راه اندازی سامانه سوت زنی برای مشاوران املاک
  • مطالعات  طرح جامع جنگل کاری نالشکینه بوکان