Web Analytics Made Easy - Statcounter

ویسمه گفت: استارت آپ های روستایی باید حمایت شوند و به آنها دانش و مهارت تزریق شود تا بتوانند در اقتصاد روستا نقش ارزنده ای داشته باشند.

«مسعود ویسمه» در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان،  در خصوص بخش استارت آپ های چهارمین جشنواره روستاییان و عشایر که در نمایشگاه بین المللی در حال برگزاری است گفت: جوانان روستایی با استفاده از تجارب گذشته و بزرگان روستا و تکنولوژی روز به فکر کسب و کار با ایده پردازی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

عضو ستاد کسب و کارهای آینده روستا گفت: شبکه ارتباطات انسانی روستا و شبکه ارتباطات اجتماعی روستا که ماحصل آن یک کسب و کار می شود و شاهد آن هستیم که افراد زیادی را در روستا می بینیم که از حوزه های فناوری درآمد دارند.

 

وی با بیان اینکه فلسفه پیدایش استارت آپ ها باعث شده تا بخواهیم به این دوستان در حوزه اقتصاد روستا کمک کنیم، گفت: در حوزه های استارت آپی افراد به سمت حل مشکلات با کوتاه ترین راه و پربازده ترین راه هستند که بخش زیادی از آن نیز منجر به ایجاد کسب و کار می شود.

 

وی با بیان اینکه هم اکنون شاهد کسب و کارهای روستایی خوبی در حوزه استارت آپی هستیم، گفت: مثلا اپلیکیشن واجارو که یک ترمیم کننده است، محصولات را از روستاییان می گیرد و به شهرنشینان عرضه می کند و تعداد زیادی از روستاییان نیز در ارایه خدمات سهیم هستند.

 

ویسمه با بیان اینکه حمایت از استارت آپ ها نباید فقط به منابع مالی خلاصه شود، گفت: باید بتوانیم تفکر، دانش و مهارت نیز به آنان تزریق نماییم.

 

وی تاکید کرد: باید از استارت آپ های روستایی در دو وجه حمایت کنیم که حمایت ها هم خصوصی و هم دولتی باشد و در بخش دولتی نباید در خصوص اعطای مجوزها به آنها سخت گیرانه عمل کنیم و در کنار آن در بخش خصوصی باید مورد حمایت قرار گیرند و مدام مربیان تسهیل گر و کارآفرین در کنار آنها باشند تا بتوانند در اجرای ایده های آنها به آنها کمک نمایند.

 

وی با بیان اینکه در دوره قبل نمایشگاه از بسیاری از تیم های استارت آپی حمایت صورت گرفت، گفت: هم منابع مالی در اختیار استارت آپ های موفق قرار گرفت و هم اینکه حمایت های معنوی از آنها صورت گرفت و هم اکنون نیز معاونت علمی ریاست جمهوری، وزارت کار و معاونت توسعه روستایی پای کار و در کنار این بچه ها هستند تا موفقیت آنها را شاهد باشند.

پایان پیام/55

منبع: شبستان

کلیدواژه: اردبیل گلپایگان غدیر نماز جمعه خراسان جنوبي کانون های فرهنگی هنری مساجد روزنامه عید غدیر خطبه نماز جمعه شبستان یزد اقتصاد روستا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۲۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان گفت: آموزش و ارتقای مهارت روستائیان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، شهرام ملایی‌هزاروندی امروز در جمع خبرنگاران، با اشاره به آموزش مهارت بین روستائیان و عشایر، اظهار داشت: در راستای توسعه، تبیین اهمیت مهارت‌آموزی و توانمندسازی بین روستائیان و عشایر در سال گذشته 4هزار و 288 نفر آموزش‌های مهارتی را فراگرفتند.

وی ادامه داد و افزود: این آموزش ها در قالب  750 هزار و 99 نفرساعت در حرفه هایی  ازقبیل پرورش زنبورعسل، پرورش قارچ خوراکی، پرورش گیاهان دارویی، زعفران‌کاری، سرمه‌دوزی، خیاطی، قالی‌بافی و ... بوده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان  اجرای دوره‌های آموزشی مهارت در روستاها را بر مبنای نیاز بازار کار و با توجه به شرایط اقلیمی هر منطقه دانست و گفت: آموزش و ارتقای مهارت روستاییان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است.

وی با اشاره به اولویت سازمان آموزش فنی و حرفه ای در آموزش به روستاییان، عشایر و مناطق محروم گفت: اثربخشی و تأثیرگذاری بیشتر آموزش‌های مهارتی، کمک به توسعه اقتصادی، عدالت آموزشی در مناطق روستایی، توانمندسازی زنان روستا، افزایش درآمد و کاهش هزینه‌های خانوار و در نهایت ماندگاری ساکنین در روستاها ازاهداف اجرای آموزش مهارتی دراین مناطق است.

ملایی‌هزاروندی با بیان اینکه آموزش‌های مهارتی در روستاها نیازمند توسعه و تقویت است، گفت:  ارتقای مهارت‌های شغلی و مهارتی در بین روستاییان  وعشایر مطمئناً در جلوگیری از مهاجرت به شهرها نقش مهمی را ایفا می‌کند از این رو دهیاران روستاها می‌توانند در نقش روایتگران وتبیین این حوزه ظاهر شوند و فنی حرفه‌ای را در تحقق اهداف یاری کنند. اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان با 55 مرکز آموزش دولتی و یک هزارو 530 آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در راستای توانمندسازی جوانان و مهارت جویان استان فعالیت دارد.

انتهای پیام/735

دیگر خبرها

  • روستایی که سهم لک لک ها شد | لک لک هایی که روستاییان را مجبور به خانه سازی کردند
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان    
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • چالش‌ها و فرصتهای اکوسیستم استارتاپی در سال ۱۴۰۳
  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان
  • برگزاری جشنواره «گیلاس کن»