Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «وانا»
2024-05-02@22:01:56 GMT

رونمایی از نسخه جدید سامانه پژوهشیار شهرداری تهران

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۹۳۴۸۱

رونمایی از نسخه جدید سامانه پژوهشیار شهرداری تهران

به گزارش وانانیوز، 

بهاره آروین در آیین رونمایی از نسخه جدید سامانه پژوهشیار با قابلیت اتصال به سامانه شفافیت شهرداری تهران گفت: این اتفاق می‌تواند بر کیفیت پژوهش‌های شهرداری تهران بیفزاید. یکی از مهمترین اتفاقاتی که پس از اتصال سامانه پژوهشیار به سامانه شفافیت رخ می‌دهد جلوگیری از انجام پژوهش‌های تکراری در شهرداری تهران است؛ پژوهش‌هایی که در واحدی از شهرداری تهران انجام شده اما به دلیل آنکه در دسترس سایر واحدها نبوده سهوا و یا عمدا به واحدهای دیگر شهرداری ارائه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص پژوهش‌های تکراری در مجموعه شهرداری تهران اظهارکرد:‌ به‌طور مثال در یک سازمان مثل بهزیستی یا وزارت کشور که حوزه کاری مشابهی دارند، مشاهده شده پژوهشی که در این نهادها انجام شده به عنوان پژوهش جدید به شهرداری تهران نیز داده شده است. لذا لازم است این سامانه به سامانه‌های مشابه همانند «ایران داک»  متصل شود تا از هر گونه موازی‌کاری و تکرار در حوزه پژوهش جلوگیری شود.

این عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه در دسترس قرار گرفتن این پژوهش‌ها علاوه بر اینکه انباشت دانش در جامعه را افزایش می‌دهد، به ارتقای کیفیت پژوهش‌ها نیز کمک می‌کند، گفت: زمانی که یک سازمان پژوهشی را انجام می‌دهد تنها یک ناظر کیفیت آن را مورد ارزیابی قرار می‌دهد اما وقتی در معرض دید عموم قرار بگیرد این پژوهش توسط همتایان دانشگاهی و علمی نیز مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و در میان‌مدت نظارت همتایان باعث ارتقای کیفی پژوهش خواهد شد زیرا در جامعه علمی کمتر رودربایستی وجود دارد و دانشگاهیان معمولا بی‌رودربایستی نقایص علمی پژوهش‌ها را منتقل می‌کنند.

آروین با تأکید بر اینکه به جز پژوهش‌ها پیوست‌های مطالعاتی نیز باید در دسترس عموم قرار گیرد، اظهارکرد: با انتشار پیوست‌های مطالعاتی پروژه‌های عمرانی جریان نقد و ارزیابی پروژه‌ها توسط ناظران فراهم می‌شود و پیوست‌هایی که ضعیف و صوری و قرار است با بودجه عمومی احداث شوند توسط نهادهای نظارتی، رسانه‌ها و نهادهای تخصصی شناسایی خواهند شد.

وی با بیان اینکه یکی دیگر از ثمرات اشتراک‌گذاری این پژوهش‌ها این است که جامعه دانشگاهی می‌تواند به داده‌های سازمان‌ها دسترسی پیدا کند،‌گفا: معمولا سازمان‌ها این داده‌ها را به عنوان غنیمت‌های سازمانی می‌دانند و کمتر در اختیار نهاد دانشگاه قرار می‌دهند در حالی که می‌توان براساس این داده‌ها و تکمیل آن‌ها سیاست‌گذاری‌های دقیق‌تری برای نهادهای اجرایی پیشنهاد کرد.

آروین تأکید کرد: امروز ۸۰۰ پژوهش که در سال‌های اخیر انجام شده در اختیار عموم قرار می‌گیرد که باید برای جلوگیری از کپی‌برداری‌های احتمالی به سیستم‌هایی مانند «ایران داک» متصل شود و در این زمینه تفاهمنامه‌هایی با وزارت علوم بسته شود. همچنین برای آنکه تمامی پژوهش‌ها ثبت شود باید به سامانه مالی قراردادها متصل شوند تا در صورت عدم ثبت و کد قراردادی امکان انجام پژوهش وجود نداشته باشد. مرکز مطالعات در این میان باید نقش نهاد نظارتی را ایفا کند. ابتدا در برابر درخواست موضوع نهاد اجرایی مجموع پژوهش‌های موجود را ارائه کند و در ادامه بر کیفیت پژوهش انجام شده نظارت داشته باشد.  

انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: پژوهش شورای شهر تهران سامانه پژوهشیار شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۳۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن

شرکت بریتانیایی ـ سوئدی آسترازنکا، کوویشیلد را با همکاری دانشگاه آکسفورد ساخت و تولید آن در دوران همه‌گیری کرونا در مؤسسه سرم هند انجام شد. این واکسن در بیش از ۱۵۰ کشور از جمله انگلیس و هند تزریق شد.

به گزارش تسنیم، یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد مؤثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که این واکسن ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود که می‌تواند مرگبار باشد.

تعدادی از افراد در بریتانیا یک شکایت جمعی را ثبت و اعلام کرده‌اند که این واکسن منجر به بروز مرگ و میر و صدمات شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی هستند.

در حالی که آسترازنکا ادعای افراد را رد می‌کرد، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن در موارد بسیار نادر، باعث سندرم لخته خون می‌شود که علامت اصلی ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

دیگر خبرها

  • رونمایی از سامانه جامع بازار کار به زودی
  • راه اندازی سامانه سوت زنی برای مشاوران املاک
  • کتاب صوتی «داستان‌های پارسی» در یونان منتشر شد
  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • اعتراف سازنده «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن
  • رونمایی از نسخه برگردان روزنامه «ادب» قدیمی‌ترین روزنامه مشهد
  • دانشگاهیان برای رفع نیازهای پژوهشی شهرداری اصفهان مشارکت کنند
  • «شهرگاه» تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست
  • رونمایی از سامانه سرمایه‌گذاری استان یزد
  • زاکانی: شهرداری تهران از اقدامات پلیس در طرح نور حمایت می‌کند