Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد؛ أسامة أبو ارشيد در العربی الجدید نوشت: شاید مهمترین نکاتی که به دنبال کودتا در شهر عدن، واقع در شمال یمن، مشخص شد، پشت پرده شکست محور سعودی اماراتی در برابر ایران و ناتوانی این محور در پایان دادن به معرکه ها، در هر میدانی باشد.
 در ادامه این مطلب آمده است: این کودتا ثابت کرد که امارات مستقیما در آن دست داشته و عربستان در برابر آن ناتوان ایستاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دو دولت، از عقل و هوش استراتژیک برخوردار نیستند و همچنان با عقل راهزنان و شکست خوردگان سیاسی رفتار می کنند، نه بر اساس عقلانیت و محاسبات پیچیده دولتهای بزرگ.
برخی کارشناسان بر این عقیده اند که امارات نمی خواهد یمن یک کشور متحد باشد؛ از این رو، بر سواحل، بنادر و جزایر استراتژیک آن مسلط شده است، تا یمن به یک کشور یکپارچه تبدیل نشود؛ بویژه آنکه یمن به همراه جیبوتی و اریتره بر تنگه باب المندب حاکمیت دارند.
همانطور که عده دیگری از تحلیلگران معتقدند این مساله به نفع عربستان نیست که در مرزهای جنوبی اش با یک یمن یکپارچه و قدرتمند مواجه باشد. با این حال، ما امروز در برابر یک واقعیت جدید در منطقه هستیم؛ ایران، دشمن استراتژیک عربستان و امارات، در حال توسعه نفوذ خود از طریق عراق و یمن است؛ در ادامه در صورتی که ایران بر یمن و امور آن سیطره کامل یابد، امارات به شدت تضعیف می شود.
در این شرایط، تفسیر منطقی برای اقدامات امارات و عربستان در یمن، وجود ندارد؛ بویژه آنکه اتفاقات میدانی در این کشور، حکایت از آن دارد که امارات و عربستان از سال 2015 تا کنون، وارد باتلاقی در یمن شده اند، که نه تنها سودی برای آنها نداشته، بلکه باعث به فرسایش رفتن قدرت و ثروت انها شده است.
فراتر از این، هر کارشناسی در این باره حیرت زده است که چرا عربستان سعودی تا امروز هیچ حمایت واقعی از نیروهای موثر در یمن، به عمل نیاورده است، تا به این شکل بتواند بر حوثی ها چیره شود.
در مقابل این بی سیاستی امارات و عربستان، ایران را می بینیم که مهارت و کاردانی سیاسی خاصی از خود نشان می دهد؛ چه در برابر ایالات متحده یا اروپایی ها و چه در تعامل با روسها و چینی ها. در این میان، ایران موفق شده است دشمنان خود را محاصره کرده و نبردها را به خاک آنها بکشاند.
برخلاف ریاض و ابوظبی، ایران از هم پیمانان خود در لبنان، سوریه، عراق و یمن، حمایت کافی و همه جانبه به عمل می آورد. در این شرایط، آیا همچنان این سوال مطرح می شود که چرا ایران پیروز شده و اعراب شکست می خورند؟
آیا هنوز در مورد وجود ائتلافی پنهانی، علیه اعرابی سخن می رود که نظام هایی ضعیف و فاقد تدبیر، بر آنها حاکم است؟
واقعیت آن است که جهان، به قدرتمندان احترام می گذارد و ایران، توانسته است یک قدرت عظیم برای خود ایجاد کند. علاوه بر اینکه با استفاده از بازوان و نیروهای نیابتی خود در منطقه، توان ضربه زدن به دشمنانش را دارد. برچسب ها: امارات ، عربستان

منبع: خرداد

کلیدواژه: امارات عربستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۴۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات بعد از ۱۰ سال

کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات متحده عربی بعد از ۱۰ سال، ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و امارات متحده عربی به ریاست مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی، و بن الطوق الماری، وزیر اقتصاد امارات، به عنوان روسای ایرانی و اماراتی این کمیسیون در تاریخ سه شنبه و چهارشنبه (11 و 12 اردیبهشت ماه 1403) در ابوظبی؛ برگزار می‌شود.

این نشست پس از گذشت 10 سال، به منظور توسعه همکاری‌های دو کشور در کلیه زمینه‌های اقتصادی، تجاری، سرمایه گذاری و حمل و نقلی (هوایی، دریایی، جاده‌ای و ترکیبی) برگزار می‌شود. توسعه مناسبات دو کشور در حوزه کریدور‌های ترانزیتی بین المللی بویژه کریدور شمال- جنوب به منظور ترانزیت کالا‌های اماراتی به سمت کشور‌های آسیای مرکزی و قفقاز و روسیه و نیز اروپا از قلمرو جمهوری اسلامی ایران در دستور کار این نشست است.

در حاشیه این اجلاس همایش تجار، فعالان اقتصادی و کارآفرینان بخش‌های خصوصی دو کشور نیز برگزار خواهد شد. در این نشست تجار و کار آفرینان ایرانی و اماراتی با همتایان خود بصورت رو در رو مذاکره خواهند نمود. همچنین تعدادی از متخصصان حوزه تجاری و سرمایه گذاری در خصوص توسعه فضای کسب وکار دو کشور و قوانین و مقررات حاکم بر سرمایه گذاری و تجارت و فرایند‌های مربوطه مبادرت به سخنرانی خواهند نمود. پیش بینی می‌شود در این اجلاس دو سند همکاری توسط رؤسای کمیسیون مشترک دو کشور به امضا برسد.

مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت ایران گفت: امارات متحده عربی یکی از شرکای اصلی کشورمان در تجارت است. تجارت ایران و امارات در سال گذشته حدود 27 میلیارد دلار بوده، که سهم صادراتمان به این کشور حدود 6.5 میلیارد دلار بود و سهم واردات کالا از این کشور هم به بیش از بیست میلیارد دلار رسید. این کشور به دلیل اینکه هاب لجستیکی منطقه و واسط تجاری کشور هاست، برای ما با اهمیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صندوق سرمایه گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • حجم تجارت ایران و امارت به ۳۰ میلیارد دلار می رسد
  • امضای ۲ سند همکاری اقتصادی میان ایران و امارات 
  • تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • توسعه مناسبات تبریز با شهرهای استراتژیک مسیر جاده ابریشم
  • کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات پس از ۱۰ سال برگزار می شود
  • زور پیکان به شمس آذر نرسید / پیروز شمس آذر برابر حریف تهرانی
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات بعد از ۱۰ سال
  • بازسازی غزه ۳۰ سال زمان می‌خواهد
  • رکوردشکنی فروش نفت با تمرکز بر ابتکارات جدید در بازسازی پالایشگاه‌های مستهلک شده