Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عبدالعلی پوراکبر ظهر شنبه درنشست هم اندیشی  پویش ملی هم سرنوشتیم در بابل با بیان اینکه مهم ترین عامل رشد و تکامل انسان خانواده است و این اصل در اسلام هم مورد تاکید است، ضمن تبریک اعیاد دهه غدیر اظهار داشت: دین اسلام و حتی دیگر ادیان الهی نسبت به موضوع خانواده و تحکیم بنیان این مسئله سرنوشت ساز سفارشاتی بسیاری داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با اشاره به بروز بسیاری از ناهنجاری های اجتماعی در جوامع بشری به ویژه در جوامع غربی ، افزود : مسئله و موضوع خانواده بسیار حائز اهمیت است و مبنای اصلی اصول تربیت فرزندان و نسل جدید آینده از همین خانواده صورت می گیرد و باید در مورد آن بسیار حساس و دقت نظر داشت.

امام جمعه تنکابن در بخشی دیگری از سخنان خود خانواده را یکی از مهم ترین پایه های جوامع بشری دانست و تاکید کرد : انسان ذاتا یک موجود اجتماعی است و در پی این اصل تهدیدات بسیاری پنهان است و اثرات مثبتی را هم خواهد داشت ولی باید برای تهدیدها برنامه ریزی فرهنگی و دقیق داشت و در پی تقویت این اثرات باید ظرفیت سازی کرد و آن را مورد توجه قرار داد.

حجت الاسلام عبدالعلی پوراکبر در بخش دیگری از سخنان خود به مسئله تربیت و نقش تمدن ساز این موضوع در جوامع بشری اشاره و تاکید کرد : موضوع ازدواج در جوامع اسلامی و انسانی هم مسئله بسیار مهمی است و عشق به همسرداری و فرزند آوری هم از جمله مسائلی است که در فطرت انسان است و نقش مهمی در تحکیم و تعالی خانواده دارد و مورد سفارش قرآن کریم و بزرگان دین است.

این استاد حوزه و دانشگاه در بخش پایانی سخنان خود به موضوع پویش ملی هم سرنوشتیم اشاره و خاطر نشان کرد : استحکام این نهاد مقدس موجب تعالی ورشد جامعه اسلامی است و باید برای آن برنامه ریزی داشت و امروز آسیب های اجتماعی به ویژه فضای مجازی مهم ترین عامل تهدید این نهاد اجتماعی و مقدس است و باید برای رفع و کاهش آن همت مضاعف و تلاش مضاعف داشت.

کد خبر 4694657

منبع: مهر

کلیدواژه: روحانیون و ائمه جمعه بابل روز خبرنگار بوشهر قزوین شیراز شهرکرد گرگان خطبه های نماز جمعه عید سعید قربان ایلام سانحه تصادف بیرجند مجلس شورای اسلامی مشهد خرم آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۴۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانواده محور بودن برنامه‌های دهه کرامت در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی حجت الاسلام میکائیل اسکندری در جلسه شورای برنامه ریزی بزرگداشت دهه کرامت و آیین‌های مربوط به بزرگداشت ۱۴ خرداد سالروز ارتحال ملکوتی حضرت امام راحل و قیام ۱۵ خرداد افزود: نهاد‌های فرهنگی باید برنامه‌های ویژه خود برای این دهه را به دبیرخانه ستاد ارسال کنند تا با زمان بندی و برنامه ریزی دقیق آحاد مردم را برای حضور و شرکت در این برنامه‌ها دعوت کنیم.

وی هدف اصلی از اجرای برنامه‌های مربوط به دهه کرامت را توجه به نهاد خانواده اعلام و اظهار کرد: بر همین اساس انتظار می‌رود تمام ادارات، سازمان‌ها و نهاد‌های دولتی و عمومی حداقل برای اجرای یک ویژه برنامه برنامه ریزی کنند تا در طول ۱۰ روز این برنامه‌ها به شکل باشکوه و با مشارکت خانواده‌ها برگزار شود.

حجت الاسلام اسکندری فضاسازی محیطی توسط شهرداری ها، اجرای جنگ‌های شادی در بوستان ها، برپایی ایستگاه‌های صلواتی، اعطای تخفیف‌های ویژه از سوی نهاد‌های خدمات رسان همچون دستگاه قضائی، شهرداری ها، میراث فرهنگی و اجرای برنامه‌های فرهنگی در امامزاده‌ها و تجلیل از بانوان نمونه، تدوین برنامه‌های فرهنگی در مساجد، مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز مذهبی را از جمله رئوس برنامه‌های مربوط به دهه کرامت در آذربایجان شرقی برشمرد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی به روز‌های ۱۴ و ۱۵ خرداد مصادف با ارتحال امام راحل و قیام تاریخی مردم ایران ضد رژیم ستم شاهی اشاره و اضافه کرد: برای اجرای ویژه برنامه‌های این روزهای مهم ۱۴ کمیته در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی راه اندازی شده است که باید در حوزه‌های تخصصی وارد شده و برنامه‌های جامع خود را برای برگزاری باشکوه این دو رویداد ارائه دهند.

وی تبیین ابعاد شخصیتی امام خمینی(ره)، آماده سازی مساجد و پایگاه‌های بسیج، راه اندازی گروه سرود دانش آموزی با محوریت سوگواری، اجرای برنامه‌های متنوع برای جانبازان و ایثارگران، مسابقات نقاشی، تبیین و تشریح وصیت نامه امام راحل، برنامه‌های مختلف ورزشی، توزیع اقلام معیشتی برای نیازمندان و اجرای مسابقات فرهنگی و کتابخوانی در فضای مجازی، برگزاری نشست‌های تخصصی اندیشه‌های امام را از جمله برنامه‌های مدنظر برای ۱۴ و ۱۵ خرداد ماه اعلام کرد.

از سالروز ولادت حضرت معصومه(سلام الله علیها) تا سالروز میلاد ثامن الائمه امام رضا (علیه السلام) برابر با اول تا ۱۱ ذیقعده _ که امسال مصادف شده است با ۲۱ تا ۳۱ اردیبهشت ماه _ به عنوان دهه کرامت نامگذاری شده است.

 

دیگر خبرها

  • برنامه ریزی برای ساماندهی گذر قدیمی جلوخان
  • مادران ۴ فرزندی الگوی عینی برای خانواده‌ها
  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • فعالان حوزه خانواده در«جامعه پردازخانواده» به یکدیگرمعرفی می‌شوند
  • خانواده محور بودن برنامه‌های دهه کرامت در آذربایجان شرقی
  • معرفی برگزیدگان نخستین جشنواره ملی کیش بهشت خانواده‌ها
  • اشتاین‌مایر کنفرانسی درباره جنگ غزه را لغو کرد
  • توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس/ رسیدگی به مسائل نابرابری اجتماعی
  • عیار تسلیم‌ناپذیری دربرابر ظلم
  • همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است