Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور گفت: برای توسعه اقتصاد روستایی و ایجاد جهش و تحول لازم در اقتصاد روستاها با هدف ماندگاری روستاییان و مولد بودن روستاها باید بیش از پیش به ایده‌های جدید و خلاقانه و همچنین ایجاد کسب و کارهای جدید و دانش بنیان

به گزارش ایمنا و به نقل از روابط عمومی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، مهدی جمالی‌نژاد که روز گذشته -جمعه ۲۵ مردادماه- از چهارمین نمایشگاه توانمندی‌های روستاییان و عشایر کشور در تهران بازدید کرد، ضمن اشاره به حضور دهیاران و شرکت‌های تعاونی دهیاری‌ها در این نمایشگاه، اظهار کرد: خوشبختانه شاهد توجه به ایجاد کسب و کارهای جدید و دانش‌بنیان و برنامه‌ریزی برای انجام فعالیت‌های روستا به روش‌های جدید و با اتکا به فناوری‌های روز هستیم ولی توسعه این مباحث نیازمند توجه بیشتر تمامی دست‌اندرکاران مدیریت روستایی در بخش‌های مختلف به ویژه دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی روستاها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به حضور شرکت‌های دانش بنیان و استارتاپ‌ها در این نمایشگاه اضافه کرد: برخی روش‌های انجام فعالیت‌های مختلف در روستاها نیازمند اصلاح و بازنگری به منظور صرفه‌جویی در منابع و هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری است که به این منظور ضرورت دارد روستاییان از توان استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان و جوانان تحصیلکرده و ایده‌پرداز بهره ببرند.

جمالی‌نژاد تصریح کرد: در بازدید از نمایشگاه متوجه شدم که در روستاها محصولات مختلفی در زمینه‌های خوراکی، صنعتی، صنایع دستی و ... تولید می‌شود ولی روستاییان و دست‌اندرکاران امر باید در خصوص بازاریابی و اطلاع‌رسانی و تبلیغات آن‌ها برنامه‌ریزی و در این راه از ظرفیت‌های فضای مجازی و استارتاپ‌ها استفاده و برای تاسیس بازارچه‌های ارائه این محصولات در کنار جاده‌های اصلی و شهرها هرچه سریعتر اقدام کنند و ما از این برنامه‌ها حمایت خواهیم کرد.

معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور اضافه کرد: در عرصه توسعه گردشگری روستایی و کویرگردی و بوم‌گردی در روستاها هم نیازمند تبلیغات و اطلاع‌رسانی همه جانبه در فضای مجازی هستیم زیرا همچنان برخی از اقامتگاه‌های بوم‌گردی و جاذبه‌های طبیعی مناطق روستایی، که منبع درآمدی مناسبی محسوب می‌شوند، برای گردشگران ناشناخته است.

وی با بیان اینکه مناطق روستایی، رنگین کمانی از اقوام و ادیان و دارای میراث فرهنگی و معنوی بسیار غنی است که می‌تواند در جذب گردشگر نقش‌آفرین باشد، بر احیا و زنده نگاه داشتن آداب و رسوم ایرانی- اسلامی و بازی‌ها و ورزش‌های خاص مناطق روستایی تاکید کرد و گفت: در این حوزه، توسعه زیرساخت‌های گردشگری در روستاها بسیار مهم است و باید در خصوص آن با اتکا به توان بخش خصوصی و جذب سرمایه گذار برنامه‌ریزی‌های دقیقی کرد و در سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور از فعالیت‌های مرتبط با این بخش ها حمایت می‌کنیم.

کد خبر 386109

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مهدی جمالی نژاد معاون وزیر کشور سازمان شهرداری ها و دهیاری ها بازارچه مشاغل خانگی بازارچه شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۶۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی آفریقای مرکزی برای توسعه همکاری‌های معدنی با ایران

در حاشیه نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (اکسپو ۲۰۲۴)، وزیر شرکت‌های کوچک و متوسط جمهوری آفریقای مرکزی از آمادگی این کشور در جهت همکاری‌های همه جانبه معدنی با ایران خبر داد.

به گزارش ایسنا، ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (IRAN EXPO ۲۰۲۴)، به عنوان بزرگترین رویداد صادراتی کشور با حضور تاجران و بازرگانان خارجی از بیش از ۱۰۰ کشور جهان، از ابتدای هفته جاری در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آغاز به کار کرده و تا امروز (چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه) دایر است.

در حاشیه این نمایشگاه، اسکات روباد-وزیر شرکت‌های کوچک و متوسط آفریقای مرکزی- در گفت‌وگویی تصویری، نسبت به همکاری‌های همه جانبه معدنی با ایران در زمینه‌های مختلف نظیر ساخت کارخانه‌های فرآوری مواد معدنی، انتقال دانش فنی و مهندسی و آموزش اعلام آمادگی کرده و گفت: در آفریقای مرکزی ۴۰۰ معدن از آهک تا فلزات مختلف (همچون الماس، کبالت و طلا) و مواد معدنی گوناگون شناسایی شده است که نیاز به انجام کار و فعالیت دارد.

وی افزود: ما برای بهره‌مندی از این معادن، نیاز به شرکای تجاری داریم که هم دانش فنی و تجهیزات داشته باشد تا بتوانیم در همکاری باهم به لحاظ صنعتی از این معادن بهره‌برداری کنیم. توانمندی علمی که ایران دارد، نیازمندی ماست.

وزیر شرکت‌های کوچک و متوسط جمهوری آفریقای مرکزی، خاطرنشان کرد: شاید شرکت‌های ایرانی، از کشور ما اطلاعات کاملی نداشته باشند اما با توجه به توانمندی‌های وسیعی که ایران دارد و از تجهیزات، دانش‌ فنی و تجربه‌ای که ایران دارد، می‌توان در بهره‌برداری از مواد معدنی که موجود ندارد اما در کشور ما قابل استخراج است، استفاده کرد. ایران به لحاظ وسعت، دو برابر کشور ماست.

روباد تاکید کرد: حضور شرکت‌های ایرانی و همکاری مشترک در حوزه‌های معدنی، می‌تواند تامین‌کننده بخش عمده‌ی نیاز ما به لحاظ علمی و فنی است. ما آمادگی داریم که دانشجویان خود را برای کسب دانش نیز به ایران بفرستیم تا آموزش دریافت کنند.

گفتنی است که اخیراً دومین اجلاس ایران و آفریقا با بررسی روابط صنعتی و تجاری بصورت برد-برد با آفریقا برگزار شد؛ ضمن اینکه آفریقا در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران حضوری پررنگ داشت و در بسیاری حوزه‌ها، زمینه همکاری‌های مشترک فراهم شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شوراها رابط بین نظام، مردم و حاکمیت هستند
  • تناسب جمعیت روستایی و شهری خراسان شمالی حفظ شود
  • آسفالت ۶۰ کیلومتر از محور روستای جوزستان به معدن
  • خلاقیت؛ موتور رشد شهرها
  • حمایت مالی از حضور ۱۲ واحد تولیدی استان اردبیل در نمایشگاه ایران اکسپو
  • تاسیس مؤسسات خدمات هوشمند ترافیک/ برای واردات خودرو هیچ چیزی معطل پلیس نیست
  • لوله‌سازی اهواز در مسیر توسعه صادرات
  • اعلام آمادگی آفریقای مرکزی برای توسعه همکاری‌های معدنی با ایران
  • حفر و تجهیز ۳۷ حلقه چاه آب شرب طی سال گذشته در همدان
  • کم‌توجهی به روستاها موجب حاشیه‌نشینی در شهرها می‌شود