Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج و یافته‌های اطلس کیفیت زندگی در تهران نشان می‌دهد، در میان مناطق ۲۲ گانه شهر تهران، ساکنان منطقه‌های ۲۰، ۱۹ و ۲۱ اعتماد بیشتری نسبت به همسایه‌های نزدیک خود دارند.

به گزارش مشرق، به تازگی معاونت اجتماعی شهرداری تهران پژوهشی درباره ارزیابی کیفیت زندگی در کلانشهر تهران انجام داده و یافته‌های این پژوهش را در قالب «اطلس کیفیت زندگی شهر تهران» منتشر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این پژوهش ۴۵ هزار و ۶ پرسشنامه بین ساکنان محله‌های مناطق ۲۲ گانه تهران توزیع شده است.

در کنار ابعاد مختلف سرمایه اجتماعی، اعتماد اجتماعی به عنوان بعد ذهنی سرمایه اجتماعی مورد توجه بوده و اهمیت زیادی دارد. یکی از بخش‌های این اطلس هم مربوط به اعتماد اجتماعی محله‌ای است. در بخشی با عنوان «اعتماد به همسایه های نزدیک» بررسی‌ها نشان می‌دهد این گزاره، در بیشتر مناطق تهران نسبتاً بالاست، به طوری که میانگین اعتماد به همسایه‌های نزدیک در شهر تهران، ۷۳ از ۱۰۰ به دست آمده و در تمام مناطق میانگین اعتماد به همسایه ها از حد متوسط بالاتر است.

بیشتر بخوانید: نکاتی که مالکان و مستأجران محدوده طرح ترافیک باید بدانند

اما بیشترین میزان اعتماد به همسایه‌های نزدیک در مناطق ۲۰، ۱۹ و ۲۱ وجود دارد در حالی که ساکنان منطقه های ۱۰، ۱۲ و ۸  اعلام کرده‌اند کمترین میزان اعتماد به همسایه‌های خود را دارند.  

آنطور که این یافته‌ها نشان می‌دهد؛  در بین محله‌های شهر تهران هم بیشترین میزان اعتماد به همسایه ها در محله‌های سرخه حصار در منطقه ۱۳، کوثر در منطقه ۱۲، بعثت در منطقه ۱۶، شوش در منطقه ۱۵ و سیزده آبان در منطقه ۲۰ وجود دارد. در مقابل در محله‌های مرادآباد در منطقه ۵، باغ فردوس منطقه ۱، اباذر در منطقه ۵، داوودیه در منطقه ۳ و شهید باقری در منطقه ۲ کمترین میزان اعتماد ابراز شده است.

ناظران اجتماعی بر این باورند اعتماد از جنبه های مهم روابط انسانی و زمینه ساز همکاری میان افراد است، اما در جوامع بزرگ کمتر افراد با یکدیگر آشنایی چهره به چهره دارند. با این حال موضوع اعتماد اجتماعی در بحث مدیریت شهری بسیار با اهمیت است به ویژه از آن جهت که در فقدان این اعتماد، هزینه پیشبرد طرح‌ها و پروژه های شهری افزایش پیدا می‌کند و انتظار مدیران شهری برای مشارکت عمومی مردم در آن ها رخ نخواهد نداد.

اما یافته‌های اطلس کیفیت زندگی شهر تهران نشان داده که؛ در ۳۳۵ محله بررسی شده فقط نمره اعتماد ۱۴ محله پایین تر از حد متوسط است. این یعنی گرچه تهران در حال بدل شدن به یک ابرشهر است؛ اما این سبب نشده تا روابط همسایگی در میان تهرانی‌ها کمرنگ شود.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: دادگاه نجفی بازار سکه و ارز اخبار خودرو نفتکش انگلیسی شهرداری تهران شهر تهران سرای محله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۶۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک‌میلیون و ۷۱۹ هزار و ۵۶۵ نفر ساعت آموزش فنی و حرفه‌ای در قم ارائه شد

سید محمود عرب گفت: مهارت‌های فنی و حرفه‌ای استان قم در بخش دولتی در هشت مرکز با حضور ۳۵ مربی درون‌سازمانی و حدود ۸۰ مربی برون‌سازمانی به علاقه‌مندان آموزش داده می‌شود.

 مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای قم  عنوان کرد: این آموزش‌ها به ۱۱ هزار و ۲۶۰ نفر دوره در یک هزار و ۳۷۰ دوره آموزشی و ۳۶۹ حرفه آموزشی ارایه شده‌است.

او ادامه داد: ۱۰ هزار و ۹۸۱ نفر ساعت مربوط به آسیب دیدگان اجتماعی، ۶ هزار و ۷۱۶ نفر ساعت مربوط به افراد دارای معلولیت، هفت هزار و ۵۲۵ نفر ساعت مربوط به پناهندگان و اتباع خارجی، ۳۸ هزار و ۷۹۹ نفر ساعت مربوط به دانش‌آموختگان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، ۱۰۴ هزار و ۸۷۴ نفر ساعت مربوط به دانش آموزان و ۵۳ هزار و ۹۹۱ نفر ساعت مربوط به دانشجویان بوده‌است.

به گفته عرب، ۷۶ هزار و ۹۴ نفر ساعت مربوط به زنان خانه‌دار، ۷۲ هزار و ۵۰۵ نفر ساعت مربوط به زنان سرپرست خانوار، ۱۳۷ هزار و ۶۰۷ نفر ساعت مربوط به زندانیان، ۵۳ هزار و ۴۷۳ نفر ساعت مربوط به ساکنان سکونتگاه‌های غیررسمی، ۱۰۷ هزار و ۶۸۰ نفر ساعت مربوط به ساکنان مناطق روستایی، ۱۱۷ هزار و ۸۰۰ نفر ساعت مربوط به سربازان وظیفه، ۱۴۸ هزار و ۹۳۷ نفر ساعت مربوط به بنگاه‌های اقتصادی و ۱۱ هزار و ۶۵۹ نفر ساعت مربوط به عشایر می‌باشد.

 مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای قم  گفت: همچنین ۶ هزار و ۱۸۶ نفر ساعت مربوط به کودکان کار و خیابانی، ۷۱۶ هزار و ۶۹۸ نفر ساعت مربوط به متقاضیان مهارت‌آموزی، پنج هزار و ۵۲۰ نفر ساعت مربوط به مشمولان بیمه بیکاری و ۴۲ هزار و ۵۲۳ نفر ساعت مربوط به معتادان بهبود یافته‌است.

 مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای قم  یادآورشد: از مجموع ۱۹ گروه هدف آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در کشور، به ۱۸ گروه هدف در استان قم، آموزش‌های فنی و حرفه‌ای ارایه می‌شود؛ گروه هدف ساکنین مناطق محروم مرزی در استان قم، مصداق ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟ 
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارند؟ 
  • خاندانی از تبار و نوادگان حذیفه‌بن‌یمان در طرشت
  • نرخ رهن در بازار تهران؛ رهن مسکن در محله شادآباد ۵۸۰ میلیون تومان
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز شنبه ۸ اردیبهشت / ترافیک در کدام محورها سنگین است؟
  • یک‌میلیون و ۷۱۹ هزار و ۵۶۵ نفر ساعت آموزش فنی و حرفه‌ای در قم ارائه شد
  • با ۳۰۰ میلیون تومان در کدام محله خانه اجاره کنیم؟
  • چگونه خنجر شمر به قصر محمدیه رسید؟
  • طالبان سه کشور همسایه را به حمایت از داعش متهم کرد | همسایه سوم کدام است؟