Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناسان سئو و بازاریابی محتوا همواره انتشار رپورتاژ آگهی را روشی موثر و کارآمد برای ارتقاء جایگاه وبسایت و بهینه‌سازی آن برای موتورهای جستجو می‌دانند. اما اینکه شما صرفا رپورتاژ آگهی سفارش دهید، می‌تواند برایتان موفقیت‌آمیز باشد و میزان فروش شما را افزایش دهد؟ انتشار رپورتاژ آگهی اصول و قوانینی دارد که اگر به درستی از آنها پیروی نکنید نمی‌تواند برای شما موثر واقع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مطلب توسط اداره بازرگانی ایسنا با هدف کمک به کسب و کارهای ایرانی برای حضور موفق در فضای مجازی تهیه شده است.

به گزارش ایسنا،  آن دسته از کسب‌ و کارهایی که در فضای وب فعالیت می‌کنند و به صورت مستقیم با واژه دیجیتال مارکتینگ دست و پنجه نرم می‌کنند، باید روش‌های جدید و به‌روز را در این راستا به کار بگیرند تا در بین رقبا موفق ظاهر شوند. اکنون برای اینکه در انتشار رپورتاژ آگهی بهترین نتیجه را بگیرید باید از اشتباهات اساسی در این کار دوری کنید.

متن را سئو نمی‌کنید

برای اینکه یک رپورتاژ آگهی تاثیر خود را به درستی روی مخاطب بگذارد باید در انتخاب انکرتکست‌ها یا همان عبارت‌هایی که بک‌لینک روی آنها قرار می‌گیرد، هوشمندانه عمل کنید تا مخاطب را به وبسایت خود بکشانید. از طرفی، انتخاب کلید واژه‌ها و چگالی آن در متن نکته دیگری است که همواره باید مد نظر داشته باشید تا مطلب شما در میان دیگر مطلب‌ها در صدر نتایج جستجو نشان داده شود.

به اعتبار وبسایت ناشر توجه نمی‌کنید

هر چقدر اعتبار وبسایت ناشر بالاتر باشد، متن شما نسبت به دیگر مطالب بهتر دیده می‌شود. بنابراین، باید در انتخاب وبسایت گذارنده نکاتی را از قبیل: آتوریتی وبسایت، نرخ اسپ اسکور، رتبه الکسا و دیگر موارد را در نظر بگیرید.

به ارتباط موضوعی سایت ناشر توجه نمی‌کنید

بهتر است بدانید رپورتاژ آگهی باید در وبسایت‌هایی منتشر شود که مرتبط به کسب‌وکار شما هستند. هر چقدر این ارتباط بیشتر باشد مخاطبان بیشتری را می‌توانید به مشتری تبدیل کنید. در این میان، وبسایت‌های خبری معتبر که  از بازدید بالایی برخوردار هستند، می‌توانند گزینه مناسبی برای انتشار رپورتاژ آگهی باشند.

اداره بازرگانی ایسنا با تکیه‌بر ۲۰ سال سابقه حرفه‌ای رسانه‌ای در فضای مجازی، آمادگی دارد صاحبان کسب‌وکار را در تولید و انتشار انواع رپورتاژ آگهی یاری کند.

فعالان اقتصادی و صاحبان کسب‌وکار می‌توانند به‌منظور مشاوره و آگاهی از شرایط تولید و انتشار رپورتاژ آگهی در ایسنا با شماره‌های ۸۸۹۰۹۸۷۲ و ۸۸۹۰۱۲۷۹ تماس بگیرند.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: رپورتاژ آگهی رپرتاژ آگهی سئو سایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۷۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱ حقیقت سریع در مورد صفحه‌کلید/ طراحی رایج صفحه‌کلید به منظور گیر نکردن دکمه‌هایش است!

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، رایج‌ترین نوع چیدمان صفحه‌کلیدهای امروزی کواِرتی (QWERTY) است. اگر به دکمه‌های بالایی صفحه کلید نگاه کنید از سمت چپ به ترتیب Q-W-E-R-T-Y را مشاهده می‌کنید.  چیدمان صفحه کلید در دهه 1870 توسط کریستوفر لاتام شولز (Christopher Latham Sholes) برای اولین ماشین تحریر موفق تجاری‌اش پیشنهاد شد. تا به حال از خود پرسیده‌اید فلسفه این چیدمان حروف چه بوده است؟ شولز عمداً دکمه‌ها را با فاصله دور از هم قرار داد تا از گیرکردن بازوهای فلزی ماشین تحریر هنگام فشار دادن سریع کلیدهای مجاور به صورت متوالی جلوگیری کند!

به عبارت دیگر او می‌خواست به قیمت کاهش سرعت تایپ  کاربران ماشین تحریر،احتمال خرابی دستگاهش را کم کند. به رغم اینکه امروزه صفحه‌کلیدها از فناوری‌های نوینی برای تایپ استفاده می‌کنند که دیگر گیر نمی‌کند، طرح کواِرتی (QWERTY) همچنان پابرجا بوده و به استانداردی برای صفحه کلیدها، از جمله صفحه کلیدهای کامپیوتر و موبایل تبدیل شده است. طرح کواِرتی اکنون در زندگی روزمره ما جا افتاده است و نحوه تعامل ما با دستگاه های مختلف را شکل داده است.

***

۱۱ حقیقت جالب در مورد صفحه‌کلیدها عبارتند از:


1. چیدمان دکمه‌های صفحه کلید با نظر شخصی خالق آن وضع شد. کلمه «ماشین تحریر» (typewriter) را می‌توان تنها با استفاده از ردیف بالای کلیدهای صفحه کلید استاندارد تایپ کرد!


2. طولانی‌ترین کلمه‌ای که فقط با دست چپ می توان تایپ کرد «stewardesses» به معنای مهماندار است.

 

 

3. طرح صفحه کلید ساده شده Dvorak به عنوان جایگزینی برای QWERTY ایجاد شد و ادعا می کند که کارآمدتر است.

 

 

4. ترکیب صفحه کلید "Ctrl+Alt+Delete" در ابتدا برای راه اندازی مجدد کامپیوترهای اولیه IBM استفاده می‌شد.

 

6. رکورد جهانی تایپ حروف الفبا در سریع ترین زمان حدود 3.37 ثانیه است.

 

 

7. صفحه کلید یکی از کثیف ترین وسایلی است که ما روزانه با آن در تعامل هستیم و اغلب باکتری های بیشتری نسبت به توالت در خود جای داده است!

 

 

8. طرح صفحه کلید مدرن (با حالت قرارگیری تمام کلیدها از جمله دکمه اعداد و F1، F2 و...) بر اساس طرح کلید "استاندارد 101" است که در سال 1986 ایجاد شد.

 

9. برخی از صفحه کلیدها به طور خاص برای بازی‌های کامپیوتری طراحی شده‌اند و ویژگی‌هایی مانند کلیدهای قابل تنظیم و نور پس‌زمینه دارند.

 

 

10.  صفحه کلیدهای بی‌سیم از فناوری بلوتوث یا فرکانس رادیویی برای اتصال به دستگاه‌ها استفاده می‌کنند.

 

11. کلید Space روی کیبورد به طور متوسط ​​بیشترین فشار را متحمل می‌شود!

 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتشار آگهی در سکوهای اینترنتی به شرط ثبت‌نام در سامانه املاک و اسکان
  • نزدیکی نگاه به حجاب در اسلام و مسیحیت
  • (تصاویر) اسکناس دوره ناصرالدین شاه قاجار چه بود و ارزش آن چقدر بود؟
  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟
  • سکو‌های انتشار آگهی املاک ساماندهی می‌شوند
  • هشدار تند به دو پلتفرم فعال در خرید، فروش مسکن
  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد صفحه‌کلید/ طراحی رایج صفحه‌کلید به منظور گیر نکردن دکمه‌هایش است!
  • واکنش بازار به تغییر مقررات انتشار آگهی مسکن
  • دیوار کلاهبرداری فرو ریخت
  • قیمت سازی در بازار مسکن تمام شد؟ | شرط جدید برای انتشار آگهی های مسکن