Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@15:44:30 GMT

وقتی تحریم مانع تلاش دولت برای عمران نیست

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۰۵۷۹۲

وقتی تحریم مانع تلاش دولت برای عمران نیست

به گزارش ایرنا، دولت به رغم شرایط سخت تحریمی و مالی، تکمیل طرح هایی را دنبال می کند که در کوتاه مدت بتواند تاثیرات مناسبی را در بهبود وضعیت اقتصادی، معیشتی، ایجاد اشتغال، صرفه جویی در منابع و رونق تولید داشته باشد و بتواند تحرک قابل قبولی در استان ها و مناطق مختلف کشور ایجاد کند. 

با این رویکرد بود که رییس دولت تدبیر و امید پنجشنبه هفته گذشته، رییس سازمان و برنامه و بودجه را راهی آذربایجان شرقی کرد تا ضمن بازدید از طرح های در دست اجرای استان، به شکل میدانی و در محل، دستور پرداخت اعتبار لازم برای تکمیل و بهره برداری از آنها را صادر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نوبخت نیز در سفر یکروزه خود به آذربایجان شرقی در یک برنامه کاری فشرده از خط آهن میانه - تبریز، خط دوم قطار شهری تبریز، سد شهید مدنی و آزادراه تبریز - بازرگان بازدید و دستور پرداخت اعتبار لازم برای تسریع در اجرا یا تکمیل این طرح ها را صادر کرد. 

اختصاص 40 میلیارد تومان برای خط آهن تبریز - میانه، 200 میلیارد تومان برای خط دوم قطار شهری تبریز و 51 میلیارد تومان برای بزرگراه تبریز- اهر، معروف به جاده مرگ، از جمله دستاوردهای سفر یکروزه رییس سازمان برنامه و بودجه کشور به آذربایجان شرقی بود.

معاون رییس جمهوری و رییس سازمان برنامه و بودجه کشور در این بازدیدها اعلام کرد که دولت انجام طرح‌ها را اولویت‌بندی کرده و بر این اساس طرح‌های اولویت‌دار کمبود بودجه ندارد.

محمد باقر نوبخت اظهار کرد: ۸۰ هزار طرح نیمه تمام در کشور وجود دارد که برای پایان و تکمیل این طرح‌ها تا ۵۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.
وی افزود:‌ اجرای این طرح‌ها اولویت گذاری شده تا برای اجرای آنها مشکلی به لحاظ مالی وجود نداشته باشد و بر این اساس برای این نوع طرح ها از جمله طرح آزادراه تبریز - بازرگان نیز مشکل مالی و مشکل پیمانکار و سرمایه‌گذار نداریم.
وی ادامه داد:‌ ٣٧ کیلومتر از  ٥٢٠ کیلومتر آزادراه تبریز بازرگان از سمت آذربایجان شرقی در حال اجراست که سال آینده به پایان می‌رسد و برای انجام ادامه طرح تا بازرگان قطعات دیگری  وجود دارد که برای اجرای آن برای سال‌های آینده برنامه‌ریزی لازم انجام شده است.
وی همچنین در خصوص طرح مدول دوم تصفیه خانه تبریز گفت: ‌ برای اجرای این طرح نیز مشکلی از بابت منابع مالی وجود ندارد و از محل اعتبارات آب‌های مرزی تامین می‌شود.

معاون رییس جمهوری و رییس سازمان برنامه بودجه کشور همچنین با اشاره به سیاست دولت در اتمام طرح های بزرگ توسعه ای در خصوص قطار شهری تبریز نیز گفت: ‌با اعتبار پیشنهادی ۲۰۰ میلیارد تومانی برای خط ۲ مترو تبریز موافقت شد.

رییس سازمان برنامه و بودجه به همراه نایب رییس مجلس و استاندار آذربایجان شرقی 

نوبخت اظهار کرد: ‌این اعتبار مربوط به فاز اول خط ۲ مترو تبریز از قراملک تا سه‌راهی امین است.
وی افزود: ۵۰ درصد سهم دولت معادل یکهزار میلیارد تومان برای خط ۲ مترو تبریز پرداخت شده اما با این حال ۲۰۰ میلیارد تومان دیگر به طور علی الحساب برای ساخت فاز یک این خط پرداخت می‌شود.  
وی همچنین با اشاره به عملکرد و مساعدت دولت در ساخت و راه اندازی قطار شهری تبریز گفت: ‌برای ساخت فاز ۲ خط ۲ قطار شهری تبریز به طول ۱۰ کیلومتر نیز توافقاتی انجام شد.
وی ادامه داد: ردیف بودجه مستقل برای خط ۳ قطار شهری تبریز نیز در لایحه بودجه سال آینده پیش بینی شده است.
خط ۲ قطار شهری تبریز به طول بیش از ۲۲ کیلومتر شامل ۲۰ ایستگاه از محدوده زمین‌های قراملک (کارخانه کود آلی) شروع شده، از طریق خیابان وحدت و میدان قراملک (اولین ایستگاه) و پس از عبور از زیر خیابان آخونی، خیابان قدس، بازار، میدان دانشسرا، وارد خیابان عباسی شده و تا میدان شهید فهمیده و میدان بسیج امتداد می یابد.  

معاون رییس جمهوری و رییس سازمان برنامه و بودجه همچنین در سفر یکروزه به آذربایجان شرقی دستور آبگیری سدهای شهید مدنی تبریز و شهریار شهرستان میانه را برای سال آینده صادر کرد.

نوبخت در بازدید از طرح رها شده سد شهید مدنی اظهار کرد: چون این طرح از جمله تعهدات دولت محسوب می شود، هزینه های باقیمانده برای بهره برداری و آبگیری آن پرداخت خواهد شد.

نوبخت در حال بازدید از سد شهید مدنی تبریز

 وی ادامه داد: عملیات ساخت سد شهید مدنی تبریز تقریبا به پایان رسیده و ما برای آبگیری آن باید خرید اراضی و راه های دسترسی آن را به سرانجام برسانیم.

 وی اضافه کرد: این طرح به لحاظ گردشگری و تامین آب شهر تبریز بسیار مهم است؛ بر این اساس با تأمین منابعی که دولت و سازمان برنامه و بودجه آن را تامین می کنند، این سد به بهره برداری می رسد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه تاکید کرد: به جای آغاز سلسله طرح‌های جدید باید طرح‌هایی را که با سرمایه‌گذاری بالایی انجام شده و هنوز به پایان نرسیده، با صرف هزینه های پایین تری به اتمام برسانیم.

 وی ادامه داد: سد شهریار (استور) شهرستان میانه هم شرایط مشابه سد شهید مدنی را دارد و اگر ما با یک هزار میلیارد تومانی که برای ساخت این سد سرمایه گذاری شده است، آن را  به بهره برداری نرسانیم، موجب از بین رفتن و اتلاف منابع خواهد شد.

 وی اظهار کرد: بر این اساس هفته آینده تفاهم نامه رسمی بین سازمان برنامه و بودجه و مسئولین استان آذربایجان شرقی در خصوص اتمام طرح های نیمه تمام به امضا می رسد.

مدیرعامل آب منطقه آذربایجان شرقی نیز در این بازدید گفت: ۵۶۶ میلیارد تومان نیاز برای بهره برداری از سد شهید مدنی نیاز می باشد؛ البته اگر بخواهیم سد به صورت مرحله ای آبگیری شود  ۲۴۶ میلیارد تومان نیاز است. 

یوسف غفارزاده افزود: شهید مدنی سد خاکی با هسته رسی با ارتفاع ۹۳ متر و طول تاج ۲۷۷ متر و حجم ذخیره آب ۳۶۱ میلیون مترمکعب و طول دریاچه ۲۸ کیلومتر می‌باشد.

 وی ادامه داد: ساختمان این طرح از سال ۱۳۷۴ شمسی آغاز شده و سال 1391 به پایان رسیده، اما چون این سد آبگیری نشده مخزن سد و همچنین سایر موارد دچار خسارت هایی شده و تاکنون برای ساخت سد شهریار شهرستان میانه نیز ۱۳۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است.

 مدیرعامل آب منطقه ای آذربایجان شرقی اظهار کرد: رسوب زدایی از سد سفیدرود و تامین آب کشاورزی شهرستان میانه و تولید ۱۶۸ گیگابایت برق از جمله اهداف ساخت سد شهریار می باشد.

 وی اضافه کرد: ظرفیت سد شهریار ۳ برابر مخزن سد شهید مدنی است و ۹۹.۸ پیشرفت فیزیکی دارد.

معاون رییس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه همچنین اعلام کرد: ۵۱ میلیارد تومان برای طرح بزرگراه تبریز- اهر تخصیص یافته و به خزانه ابلاغ شده است.

نوبخت گفت: این اعتبار برای ادامه طرح، پرداخت مطالبه پیمانکاران و مشاوران اختصاص یافته است.

بزرگراه اهر – تبریز ۹۲ کیلومتر بوده که ۶۲ کیلومتر از آن به بهره برداری رسیده و بر اساس برنامه‌ ریزی انجام شده، قرار است ۲۰ کیلومتر از این پروژه امسال و ۱۰ کیلومتر باقیمانده نیز سال بعد اجرا شود.

استقرار یکی از پل های خط آهن میان- تبریز

طرح دو خطه کردن راه آهن میانه - بستان آباد - تبریز، طرح دیگری بود که معاون رییس جمهوری و رییس سازمان برنامه و بودجه در سفر یکروزه آذربایجان شرقی از آن بازدید و اعلام کرد که برای بهره برداری از بخش میانه - بستان آباد این خط آهن 40 میلیارد تومان اعتبار پرداخت می شود.

معاون وزیر راه و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور نیز در این باره گفت: راه آهن میانه - بستان آباد - تبریز مسیر راهبردی ارتباطی با کشورهای ترکیه و جمهوری آذربایجان است.

 به گزارش ایرنا، خیراله خادمی، گفت: این مسیر ۱۴۴ کیلومتر مسیر قدیم و به لحاظ زمانی ۵ ساعت زمان سفر را کوتاه می کند.

 وی اعلام کرد: برای انجام این طرح یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تاکنون هزینه شده است که البته هزینه به روز شده آن ۵ هزار میلیارد تومان برآورد می شود.

 خادمی ادامه داد: ۱۳۲ کیلومتر از مسیر بستان آباد - میانه به زودی به بهره‌برداری می‌رسد و مرحله دوم آن از بستان آباد به تبریز که ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد در سال 1399 آماده بهره برداری می شود.

وی یادآوری کرد: این طرح یکی از مهم‌ترین طرح‌های ریلی کشور است و در راستای توسعه شبکه ریلی کشور و اتصال مراکز استانها به استان‌های دیگر و شهرستان ها اجرا می شود.

خط آهن دوخطه میانه - بستان آباد- تبریز از ایستگاه فعلی میانه واقع در مسیر راه‌آهن تهران - تبریز شروع شده و با گذر از شهرهای ترکمن چای، بستان‌آباد و باسمنج به ایستگاه کنونی تبریز متصل می‌ شود.

طرح راه آهن میانه تبریز حدود ۲۰۳ کیلومتر بوده که ۱۳۲ کیلومتر آن شامل مسیر میانه_بستان آباد و ۷۰ کیلومتر شامل مسیر بستان آباد تا تبریز است؛ این طرح از سال ۱۳۷۹ آغاز شده است. 

خط آهن میانه - بستان آباد - تبریز، ادامه راه‌آهن تهران ـ میانه است که در صورت تکمیل، فاصله بین تهران و تبریز را از نظر مسافت ۱۱۴ کیلومتر و از لحاظ زمانی ۵.۵ ساعت کاهش می‌دهد.

این خط آهن به صورت دو خطه طراحی شده و حداکثر سرعت آن برای واگن‌های باری ۱۲۰ کیلومتر و برای واگن‌های مسافربری ۱۶۰ کیلومتر در ساعت خواهد بود.  

3093/518

منبع: ایرنا

کلیدواژه: طرح های زیرساختی محمدباقر نوبخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۰۵۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجاره‌بهای غرفه‌های نمایشگاه یک پنجم هزینه‌ها هم نیست

به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران صبح امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت با حضور یاسر احمدوند معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس سی و پنجمین نمایشگاه کتاب و علی رمضانی مدیرعامل موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران، قائم مقام و سخنگوی این‌رویداد در نیم طبقه شبستان مصلی امام خمینی (ره) برگزار شد.

یاسر احمدوند در این نشست و در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره بودجه و درآمدهای نمایشگاه کتاب، گفت: نمایشگاه کتاب، ردیف بودجه‌ای مستقلی ندارد و هزینه نمایشگاه کتاب از محل بودجه‌های حمایت از نشر تأمین می‌شود. پیش از استقرار دولت فعلی، بیش از ۶۰ درصد از هزینه‌های نمایشگاه را دولت می‌پرداخته و درآمدهای نمایشگاه کمتر از یک‌چهارم بوده است، در واقع فاصله زیادی بین درآمدها و هزینه‌ها بوده است. تلاش ما این است، حجم کمک دولت و حمایت نشر در هزینه‌های نمایشگاه کاهش یابد؛ سال گذشته حدود ۸۰ درصد هزینه متکی بر درآمدها، حمایت‌های مالی و تبلیغات بوده و ۲۰ درصد بر دوش دولت!

وی افزود: اضافه شدن نمایشگاه مجازی هزینه‌بر است اما با توسعه کار نمایشگاه میزان اتکای بودجه نمایشگاه کاهش یافته است و حدود ۲۰ درصد از هزینه نمایشگاه به صورت مستقیم توسط دولت تامین می شود و مابقی توسط حامیان مالی، اجاره غرفه و تبلیغات بوده که دستاورد بزرگی است.

احمدوند گفت: نمایشگاه کتاب با روند سابق در معرض تعطیلی بود؛ از نمایشگاه در حال تعطیل به نمایشگاه خودکفا برسیم و تلاش داریم آنچه دولت به نمایشگاه کتاب اختصاص می‌دهد، صرف یارانه کتاب شود. امیدواریم تا پایان دولت نمایشگاه کتاب همه هزینه‌های خود را تامین کند و کمک دولت در حد خرید کتاب باشد نه هزینه‌های جاری.

رییس سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران درباره شفافیت هزینه‌ها و درآمدهای نمایشگاه کتاب افزود: در موضوع نمایشگاه ناظران قانونی وجود دارند و دیوان محاسبات و مجموعه نظارتی و موسسه حسابرسی به صورت مشخص بر هزینه‌های ما نظارت دارند. عملکرد موسسه خانه کتاب توسط حسابرس رسمی مطلوب ارزیابی شده است. عملکرد شفاف، نظارت‌پذیر، نظارت شده و قابل دفاع است. اتکای هزینه‌های نمایشگاه به هزینه‌های دولتی کاهش یافته است. جزئیات برگزاری نمایشگاه به نهادهای مرتبط اطلاع داده شده است.

وی درباره حضور ناشرانی که سال قبل صرفا در بخش نمایشگاه مجازی شرکت کرده بودند نیز گفت: ناشرانی که به دلایل مختلف در نمایشگاه شرکت نمی‌کنند، اینگونه نیست که نتوانند در دوره بعد شرکت کنند بلکه امکانش فراهم است اما طبیعی است در ازدحام حضور کسانی که هر سال شرکت می‌کنند اگر اولویت بندی شود، اولویت با کسانی است که حضور مستمر دارند.

یاسر احمدوند درباره ناشرانی که اقدام به کتاب سازی می کنند نیز افزود: ناشری مشخصا به عنوان کتاب ساز در دسته‌بندی رسمی نداریم، این اصطلاحی است که به تعدادی از ناشران پخته‌خوار، اطلاق می‌شود که اغلب با استفاده از گریزگاه و خلأ قانونی کتاب منتشر می‌کنند و حضورشان اشکال قانونی ندارد زیرا از خلأ قانونی استفاده می‌کنند. البته در قیمت‌گذاری هم رعایت انصاف نمی‌کنند تا بتوانند تخفیف بالا ارائه دهند بنابراین تلاش کردیم اگر ناشری روشش اینگونه است که آثار ناشران دیگر را کپی کرده یا استفاده نادرست و غیرقانونی داشته است و این موضوع برای ما محرز شده باشد، در نمایشگاه حضور پیدا نکند. البته این روند نیاز به کار جمعی و گروهی است.

رئیس نمایشگاه کتاب در پاسخ به سؤال خبرنگار دیگری درباره تعداد ناشرانی که حکم محرومیت از نمایشگاه گرفته‌اند، گفت: تعداد ناشران محروم، انگشت شمار است و امسال ۲ ناشر محروم شده و نتوانستند در نمایشگاه حضور پیدا کنند. امیدوارم امسال با همکاری ناشران، تخلفاتی نداشته باشیم که منجر به محرومیت‌شان شود.

علی رمضانی سخنگوی نمایشگاه نیز در پاسخ به سوالی درباره طرح «روستاها و عشایر دوستدار کتاب» و «پایتخت کتاب» نیز گفت: امسال دبیرخانه این رویداد، برنامه مفصل‌تری ترتیب داده است. جانمایی آنها در ورودی نمایشگاه و در بلوار امام رضا(ع) و پشت ناشران خارجی است.

احمدوند در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر افزایش اجاره بهای غرفه ها در سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران افزود: اگر حساب کنیم هزینه‌های دریافتی به عنوان اجاره بهای غرفه ها نسبت به هزینه‌های نمایشگاه اندک است و بالا نبوده و این عدد قابل عنوان نیست درآمد ناشی از اجاره غرفه‌ها، یک پنجم هزینه برگزاری نمایشگاه را پوشش نمی‌دهد و اگر هزینه برگزاری از ناشران اخذ شود، اجاره غرفه‌ها باید ۵ تا ۱۰ برابر شود. توجه به این نکته ضروری است که دولت همواره تلاش می کند ناشران با کمترین هزینه در نمایشگاه کتاب حضور داشته باشند.

وی با اشاره به یارانه اعتباری خرید کتاب گفت:امسال تلاش کردیم یارانه ها افزایش یابد و کمک دولت به کتابخوان ها برسد، همچینن تلاش کردیم تا اقشار دیگری بتوانند از یارانه استفاده کنند که به محض نهایی شدن اطلاع رسانی می شود. طبق آیین نامه مصرف بن نهاد ها و سازمان ها تا ۲۰ درصد از طرف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی امکان پذیر است. به طور کلی نیز مصرف بن ها قائده مشخصی دارند که کاملا شفاف و روشن است.البته یارانه تخصصی نیز برای یک هزار مدرسه در نظر گرفته شده است که عمده آنها کتاب کودک و نوجوان خریداری می‌کنند.

احمدوند درباره نحوه خریداری کتاب توسط مدارس نیز گفت: کتاب‌ها در ایام نمایشگاه کتاب توسط مدیران و معلمان انتخاب می‌شود و سپس به مدارس تحویل خواهد شد.

احموند درباره سهم فرهنگ از یک درصد بودجه دستگاه ها و نهادهای مختلف افزود: در موضوع سهم یک درصد در بودجه سال گذشته تلاش می شود که یک درصد درآمد شرکت های دولتی و غیره به فرهنگ اختصاص یابد که هنوز سهمی از این بخش حاصل نشده و فعلا نمایشگاه از این امکان بهره مند نیست.

رییس سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران درباره تغییر مهمان ویژه این رویداد گفت: کشور هند در ابتدا به عنوان مهمان ویژه این دوره از نمایشگاه کتاب انتخاب شده و اعلام شده بود، این انتخاب به دلیل سابقه دیرینه تمدنی و گسترش ارتباطات فرهنگی با این کشور بود. در فروردین ماه نیز کشور هند به نمایشگاه آمدند و از محل غرفه خود بازدید داشتند اما پس از پاسخ تنبیهی ما به رژیم صهیونیستی در پی حمله به کنسولگری ایران وزارت خارجه سفر اتباع هند به ایران و اسراییل را ممنوع کرد و امکان حضور هندی ها فراهم نشد بنابراین کشور یمن در بین کشورهایی که بودند انتخاب شد البته یمن هم در حوزه فرهنگ بی‌ظرفیت نیست و ارتباطات فرهنگی ما با یمن دیرینه است و ظرفیت یمن نباید کوچک شمرده شود و این تعامل به بسط همکاری‌ها منجر خواهد شد.

رمضانی سخنگوی نمایشگاه کتاب نیز در پاسخ به سوالی درباره یارانه و فسادهای مرتبط با آن گفت: از زمان تخصیص یارانه کاغذی به دنبال تدابیری ویژه برای جلوگیری از سودجویی برخی افراد هستیم، در این زمینه در بخش مجازی نیز ما تدابیر ویژه‌ای اندیشیده‌ایم، البته گزارش‌هایی دریافت کردیم اما حجم گزارش‌ها در مرکز پاسخگویی به شدت اندک و در حد یک هزارم هم نیست. اگر کسی پیشنهاد نقد کردن یارانه و بن‌کارت‌ها را داشت، مردم به مرکز اطلاع رسانی نمایشگاه اطلاع بدهند، زیرا این موضوع خلاف قوانین و مقررات نمایشگاه است و بخشی از احکام رسیدگی به تخلفات مربوط به این موضوع است.

وی همچنین افزود: تدبیر ما این است که بر افرادی که در سالهای مختلف از جنس ناشر و کتابفروش تخلف کردند نظارت بیشتری داشته باشیم بنابراین قوانین سختگیرانه پیش‌بینی شده که براساس الگوی رفتاری در نمایشگاه و بازار کتاب سال گذشته با آنها رفتار شود.

در بخش دیگری از این نشست، احمدوند درباره همزمانی روز رای‌گیری انتخابات مجلس شورای اسلامی در نمایشگاه کتاب تهران، گفت: طی همکاری با وزارت کشور امکان رای دادن مراجعه‌کنندگان در محیط‌های عمومی مصلی فضایی پیش‌بینی شده است.

وی همچنین درباره محل برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران و انتخاب مصلی امام خمینی برای این رویداد گفت: مصلی امام خمینی (ره) در میان مخاطبان و مسوولان این رویداد مطلوب تر از شهر آفتاب است.

احمدوند درباره وضع قوانین مشخص جهت حفظ و برقراری حجاب و عفاف در میان بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب افزود: نمایشگاه بین المللی کتاب یک رویداد فرهنگی است در زمینه حجاب نیز سال گذشته موفقیت خوبی را داشتیم و امسال نیز امیدواریم به همان شکل پیش برویم.

کد خبر 6097221 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • وارن بافت سهام اپل را فروخت | تلاش برای تصاحب بازار کشور های آسیای میانه
  • پروژه آمریکا برای مهار مقاومت یمن چیست؟
  • اجاره‌بهای غرفه‌های نمایشگاه یک پنجم هزینه‌ها هم نیست
  • تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • مجامع بین‌المللی برای توقف سرکوب دانشجویان آمریکایی ورود کنند
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • یک کارشناس انرژی : موفقیت دولت در تقویت شبکه فروش نفت کشور در شرایط تحریم
  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم
  • طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!