Web Analytics Made Easy - Statcounter

باید با جنبه‌های مختلف فساد و مفدسین، سریع، دقیق و بدون تبعیض برخورد شود.

معاون اول قوه قضاییه با بیان اینکه مردم نمی‌توانند تبعیض را تحمل کنند، گفت: باید با جنبه‌های مختلف فساد و مفدسین، سریع، دقیق و بدون تبعیض برخورد شود.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای صبح امروز در آیین تکریم و معارفه رییس کل دادگستری قم که در مرکز آموزش‌های قوه قضاییه قم برگزار شد، اظهار کرد: در فضای مسموم کنونی و جنگ روانی که دشمن ایجاد کرده و دروغ و راست را در هم آمیخته؛ رعایت تقوا و مراقبت در نوع رفتار و گفتار بسیار با اهمیت است و باید مورد توجه قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: قم شهری مقدس و دارای اهمیت بسیار است، استان قم پایگاه فقاهت و خواستگاه انقلاب است و باید این شهر در همه جوانب، برای کشور الگو باشد؛ دستگاه قضایی قم با دستگاه قضایی همه کشور باید متفاوت باشد، زیرا انتظارات از استان قم بسیار بالا است.

معاون اول قوه قضاییه بیان کرد: حجت الاسلام خلیلی، به مدت 14 سال مسئولیت ریاست دادگستری قم را برعهده داشت و این کار بسیار دشواری است و زحمات ایشان جای تقدیر دارد ولی همچنان به نقطه مطلوب نرسیدیم و نیاز به کار و تلاش بیشتر وجود دارد.

وی ادامه داد: مردم عزیز، شهید پرور و انقلابی حقیقتاً سزاوار خدمت هستند و باید مسئولان همیشه خود را مدیون و بدهکار مردم بدانند و از اختیارات خود رد جهت خدمت به مردم استفاده کنند.

محسنی اژه‌ای تصریح کرد: مردم نسبت به برخی ناهنجاری‌ها و مسائل در قم رنج می‌برند و نیاز است با تدبیر و قاطعیت با این موضوعات برخورد شود؛ امروز عده‌ای محدود به دنبال قانون شکنی هستند و نباید اجازه داد این افراد به اهداف خود برسند.

وی اضافه کرد: مردم علی الخصوص مردم قم نمی‌توانند تحمل کنند که ارزش‌هایی که برای آن، عزیزان و جوانان بسیاری شهید شدند، زیرپا گذاشته شود.

معاون اول قوه قضاییه اظهار کرد: مردم انتظار دارند که با فسادهای مالی و اخلاقی برخورد شود و یک امیدواری در مردم ایجاد شده است که دستگاه قضایی با مفسدین، سریع، دقیق و بدون تبعیض برخورد قاطع کند و باید این امر محقق شود.

وی خاطرنشان کرد: مردم نمی‌توانند تبعیض را تحمل کنند و باید پیگیری‌ها و برخوردها، بدون تبعیض انجام شود؛ لازمه ارائه خدمات مناسب به مردم، عزیز داشتن و احترام قائل شدن برای زیر مجموعه دستگاه قضایی است تا با انگیزه به مردم خدمت کنند.

محسنی اژه‌ای تاکید کرد: برای پیگیری بهتر و سریع تر پرونده‌های قضایی، نیاز است که با برنامه‌ریزی و فرهنگ سازی مناسب، ورودی پرونده‌ها به دستگاه قضایی کاهش پیدا کند و مسائل با سازش و حل اختلاف  حل شود تا حد امکان پرونده قضایی تشکیل نشود.

وی گفت: ظرفیت اسمی شورای حل اختلاف برای سازش و کاهش پرونده‌های ورودی دستگاه قضایی کافی نیست و باید از تمام ظرفیت‌های مردمی و مراجع و علما در جهت کاهش پرونده‌های ورودی به دستگاه قضایی استفده شود.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۰۹۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دادسرای انتظامی قضات با شکات حرفه‌ای برخورد کند

رئیس کل دادگستری استان کرمان، گفت: دادسرای انتظامی قضات با شکات حرفه‌ای که قصد تخریب قوه قضائیه را دارند برخورد و دست آنها را از جامعه قضایی کوتاه کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، حجت‌الاسلام ابراهیم حمیدی صبح امروز در آیین تکریم و معارفه رئیس نظارت و ارزشیابی قضات استان کرمان که با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین قدیانی، دادستان انتظامی قضات و جعفری، معاون ارزشیابی دادسرای انتظامی قضات برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی(ره)، شهدا به ویژه شهدای قوه قضائیه و سردار شهید حاج قاسم سلیمانی با اشاره به رویکرد اصلاحی و پیشگیرانه قبل از وقوع تخلف در دادسرای انتظامی قضات، اظهار داشت: در این رویکرد اولویت پیشگیری و اصلاح امور است و رویکردی است که قاطبه قضات در جمهوری اسلامی آن را مطالبه داشتند.

وی با بیان اینکه هیچ کس در قوه قضائیه از افرادی که مشکلی داشته و دنبال فسادی باشند دفاع  نمی‌کند و مطالبه قضات و کارمندان دستگاه قضایی این است که با افراد فاسد با شدت برخورد شود، گفت: این افراد مانند غده چرکینی هستند که زحمات و تلاش‌های دیگر افراد شاغل در آن دستگاه را از بین می‌برند و موجب بدنامی سایر افراد می‌شوند.

رئیس کل دادگستری استان کرمان با اشاره به اینکه تعداد این افراد در دستگاه قضایی بسیار کم و حساب آنها از بدنه قضات زحمتکش، باتجربه، سالم، مومن و انقلابی جدا است، افزود: رویکرد جدید قوه قضائیه این است که شان و جایگاه قاضی در جامعه حفظ و زحمات قضات و کارکنان زحمت کش دستگاه قضایی به جامعه نشان داده شود و در عین حال اگر جایی فردی مرتکب فساد شد با قاطعیت با آن برخورد شود و در این رابطه همه باید کمک کنند. 

وی با بیان اینکه عده‌ای از شکات حرفه‌ای که عمدتاً از بدنه مردم نیستند برای رسیدن به اهداف غیرقانونی خود علیه برخی از قضات پاکدست شکایات واهی مطرح می‌کنند، گفت: پس از بررسی‌های لازم، کذب و دروغ بودن ادعای واهی این افراد مشخص می‌شود.

حمیدی با اشاره به اینکه تا الان رویکرد دستگاه قضایی بر این بود که پرونده تشکیل و بعد از بررسی‌ها، آن پرونده مختومه و قرار منع تعقیب صادر می‌شد، افزود: باید دادسرای انتظامی قضات دست این گونه افراد را از جامعه قضایی کوتاه کند.

وی با بیان اینکه این افراد باید تحت تعقیب قرار گیرند، گفت: باید با اینگونه افراد که قصد تخریب قضات و قوه قضائیه را دارند برخورد بازدارند شود و از حیثیت دستگاه قضایی دفاع شود.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • رئیس جدید دادگستری کل استان قزوین منصوب شد
  • رفع تبعیض بین مدارس دولتی و غیرانتفاعی نیازمند راهکار سازنده است
  • فساد و مفسد در دولت سیزدهم تحمل نخواهد شد
  • استقرار شعب ویژه رسیدگی به تخلفات انتخاباتی در مرحله دوم
  • دستگاه قضا؛ نماد اعتمادمردم به نظام اسلامی
  • دادسرای انتظامی قضات با شکات حرفه‌ای برخورد کند
  • کشف ماینر‌های قاچاق در یزد
  • کشف ۱۷ دستگاه ماینر قاچاق در یزد
  • اژه‌ای: مسیر تحول و تعالی در دستگاه قضا مسیری سخت و دشوار است
  • اژ‌ه‌ای: مسئولان قضایی باید خیلی مراقبت کنند