Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@14:17:46 GMT

حناچی: مردم تهران به تفکیک زباله از مبدا کمک کنند

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۱۰۳۴۱

حناچی: مردم تهران به تفکیک زباله از مبدا کمک کنند

به گزارش ایرنا، پیروز حناچی روز یکشنبه در مراسم بهره برداری از باغ و دریاچه هنر و ایستگاه ۱۱۰ آتش نشانی افزود: اقدام خوبی در حوزه پسماند، آغاز شده و تمام تلاش ما این است که حجم زباله ای که امحا یا تبدیل به کمپوست می شود برای حمل به حداقل برسد.

وی یادآورشد: همکاران شهرداری تلاش خواهند کرد که از این کمپوست برای شهر تهران و توسعه فضای سبز استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حناچی اظهارداشت: از آن مهمتر نیروگاه دو مگاواتی آرادکوه است که مجددا راه اندازی شد و این خبر خوبی است و باید این مسیر را تعقیب کنیم.

شهردار تهران گفت: نیروگاه های بادی که تمثیلی از پایداری های محیطی است را باید تمام در سطح شهر با نگاه ایجاد کمترین عارضه گسترش داد.

حناچی ادامه داد: با مصوبه ای که در برنامه سوم شهرداری تهران است و لوایح تکمیلی باید کاری کنیم که مدیریت شکل پیدا کند و در حوزه هایی مثل دریاچه چیتگر و حوزه قلمروی عمومی به شدت نیازمند مدیریت خلاق هستیم تا کیفیت را بالا ببریم.

وی اضافه کرد: امروز سه پروژه از طرح های پایتخت را به بهره برداری رساندیم و کلنگ زنی کردیم و در این میان زمین چهار باغ ایران بهترین هدیه رهبری به مردم تهران بود و به من به نمایندگی از مردم و اعضای شورای شهر بابت این موضوع تشکر می کنم.

شهردار تهران با بیان اینکه همکاران شهرداری تلاش خواهند کرد که این باغ هنر را به شیوه مناسبی با بهره گیری از الگوی باغ های ایرانی مزین کنند، ایران را جزء معدود کشورهایی خواند که در آن تمامی بناها و آثار هنری آن آغشته به رمز و راز است و با زبانی رازآلود سخن می گوید.

حناچی بیان کرد: این زبان رمز و راز در آثار هنری را در کشوری می توان پیدا کرد که سالیان سال قدمت فرهنگی خود را حفظ کرده است و عقبه فرهنگی و تاریخی آن بسیار قوی باشد و حتما این عقبه نقشه راه ما در آینده خواهد بود و در طراحی مجموعه چهار باغ ایرانی نقش خواهد داشت.

وی افزود: از کشورهایی هستیم که ادعا داریم اساس باغساززی ایرانی یکی از قدیمی ترین سبک های ایجاد چنین فضاهایی در دنیاست.

شهردار تهران گفت: قدیمی ترین باغ های جهان، مجموعه باغ های پاسارگاد است و در سطح جهانی در میان ۱۲ باغ ایرانی باغ سازی پاسارگاد نقطه آغاز این حوزه تلقی می شود.

حناچی یادآورشد: پیش از انقلاب اسلامی، بنا بود در زمین های ۵۵۰ هکتاری عباس آباد، «شهستان» ساخته شود بابت آن نیز راه اندازی کانونی با عنوان نوسازی اراضی عباس آباد تصویب شد که اکنون شرکت نوسازی عباس آباد با تاسی به همان قانون، این مجموعه را ایجاد می کند و تاکید ما هم این است که برای این زمین ها باید مدیریت یکپارچه شکل بگیرد.

وی اظهارداشت: برای اولین بار در سال ۸۴ شورای عالی شهرسازی طرحی را برای این مجموعه تصویب کرد که هنوز اجرا نشده است، اگر این طرح نبود و این قانون نیز وجود نداشت، مطمئنا اراضی عباس آباد نیز در شرایط بعد از انقلاب، می توانست دچار مشکل شود.

شهردار تهران گفت: از همه مهمتر دستوری بود که در تیر ماه سال ۷۲ پیروی نامه ای که وزیر وقت مسکن و شهرسازی به رهبری نوشت، صادر شد و پس از آن نقشه راهی برای این اراضی ترسیم شد که بسیار موثر بود تا این زمین ها به فضای سبز و عرصه های فرهنگی اختصاص یابد و محوری بود که در شورای عالی شهرسازی نیز به تصویب رسید.

حناچی اعلام کرد: امروز زمین های عباس آباد یکی از جاذبه های بی بدیل تهران و دارای خصایص بی نظیر است.

وی اضافه کرد: چهار شریان اصلی شهری در چهار طرف آن وجود دارد و ایستگاه متعدد مترو امکان دسترسی را به این قلمروی شهری مهم فراهم می کند و عناصر جذابی که در آن ایجاد شده است و پل طبیعت یکی از آن جاذبه ها محسوب می شود.

شهردار تهران خاطرنشان کرد: این نقشه راه ماست و این مسیر را باید تعقیب کنیم؛ در اراضی عباس آباد عملکردهای دیگری مانند باغ موزه دفاع مقدس، باغ کتاب، پارک آب و آتش، کتابخانه ملی، آسمان نما و موزه جواهرات(در آینده نزدیک ایجاد می شود) را داریم که این مجموعه را به گنجینه ای برای همه مردم تهران تبدیل می کند.

وی تاکید کرد: با کمک معماران خلاقمان باید کیفیت این فضاها را بیشتر از پیش بالا ببریم و به بهره برداری بهتر برسانیم.

حناچی ادامه داد: نکته دیگری که امروز به آن پرداختیم افتتاح ایستگاه ۱۱۰ آتش نشانی بود که در تاریخ آتش نشانی تهران به عنوان یک نقطه عطف باید از آن یاد کرد.

شهردار تهران گفت: اگر تجهیزات آتش نشانی تهران را قبل و بعد از حادثه پلاسکو مقایسه کنیم می توانیم بگوییم که اساسا قابل مقایسه نیست و این حادثه تاثیر بسیاری بر مباحث نرم افزاری آتش نشانی تهران بر جای گذاشته است و این اقدامات به برکت جانفشانی این نیروهاست.

وی بیان کرد: شورای پنجم در آغاز فعالیت خود درصدی از بودجه شهر را به موضوع تجهیز ایستگاه های آتش نشانی اختصاص داد و امروز ثمره آن را مشاهده می کنیم که خود را در مناطق و ایستگاه های خاص خود را نشان می دهد.

تهرام/۳۰۰۱//۶۱۳۹

منبع: ایرنا

کلیدواژه: منطقه فرهنگی و گردشگری عباس آباد شهرداری تهران سازمان خدمات ایمنی و آتش نشانی شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۰۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد

سیدعلی دعایی لنگرودی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به طرح تجمیع محل دفع زباله در ساوه اظهار کرد: بر اساس ماده ۲۳ قانون مدیریت پسماند، اجرای طرح مطالعاتی سایت پسماند در حوزه دهیاران، شهرداری‌ها و وزارت کشور است و سازمان محیط زیست ناظر بر حسن اجرای قانون است.

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست ساوه تصریح کرد: در همین راستا دستورالعملی توسط سازمان محیط زیست مبنی بر کاهش و تمرکز محل‌های دفع که بخش اعظم آنها فاقد مجوز و جانمایی نیز مغایر ضوابط بود، ابلاغ شد.

دعایی لنگرودی افزود: اکثر محل‌های دفع زباله در ورودی روستاها بود و این مساله علاوه بر چهره نازیبایی که به روستا می‌داد سبب آلودگی زیست محیطی، مشکلات بهداشتی و ورود شیرابه به روستاها و محیط زیست می‌شد که براساس ابلاغیه سازمان، تمرکز آنها در ساوه در سایت شهرداری ساوه پیش بینی شده است.

وی گفت: در کل استان مرکزی، سایت پسماند شهرداری ساوه به لحاظ موقعیت مکانی، تمرکز جمعیتی، زیرساخت‌های موجود و طرح توسعه آن به‌عنوان یکی از مراکز تجمیعی در شمال استان مرکزی ویژه جمع‌آوری، تفکیک و دفع زباله‌های سه شهرستان ساوه، تفرش و زرندیه انتخاب شده است.

دعایی گفت: هرچند در سایت شهرداری ساوه اکنون زباله‌ها به‌صورت بهداشتی دفن می‌شود اما باید حفره دفن زباله‌های غیرقابل بازیافت به صورت فنی و مهندسی احداث شود که کنترل شیرابه راه را داشته باشد.

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست ساوه افزود: لندفیل (حفره دفن زباله‌های غیرقابل بازیافت) فنی و مهندسی در این سایت تاکنون راه اندازی نشده طرح مطالعاتی آن انجام شده و امید است در آینده نه چندان دور، به مرحله اجرا برسد که کار تجمیع انجام شود.

شهروندان از گرفتن پلاستیک خودداری کنند

دعایی لنگرودی با تاکید بر مشارکت مردم در حفظ محیط زیست گفت: بر اساس اصل ۵۰ قانون اساسی، حفظ محیط زیست یک امانت است بنابراین باید حافظ آن باشیم و برای فرزندان خود به جا بگذاریم چرا که حمایت از فرزندان توسط والدین تنها جنبه مالی ندارد بلکه محیط زیست سالم، آب و خاک که بزرگترین نعمت است باید برای آنها به ارمغان بگذاریم.

وی با اشاره به مصوبه دولت در سال ۱۴۰۲ مبنی بر کاهش مصرف پلاستیک و کنترل آن است، گفت: موضوع پلاستیک بویژه نایلون و نایلکس از معضلات امروز کره زمین بویژه کشور ما است چرا که علاوه مشکلاتی که در حوزه سلامت ایجاد می‌کند، باعث منظره نازیبا و آلودگی بصری هم می‌شود که انتظار است شهروندان در خریدهای روزمره از گرفتن پلاستیک از فروشنده خود داری کنند و مسؤلیت اجتماعی خود را در این خصوص انجام دهند.

رئیس اداره محیط زیست شهرستان ساوه تصریح کرد: وظیفه دولت تنها سیاست گذاری، قانون گذاری و تعیین خط مش است، بنابراین دولت به دلیل کمبود نیرو و امکانات نمی‌تواند تمام شرایط را کنترل و مدیریت کند.

دعایی لنگرودی با اشاره به سهم ۸۰ درصدی مردم در حفظ محیط زیست گفت: مردم باید به مسؤولیت اجتماعی خود در این خصوص عمل کنند و در راستای تحقق شعار سال مشارکت با محیط زیست و بدنه دولت در خصوص آلودگی طبیعت و پاکسازی داشته باشند.

وی در خصوص آلودگی واحدهای صنعتی ساوه گفت در سال گذشته حدود ۳۰ و احد صنعتی به دلیل آلودگی بویایی، هوایی، عدم صحیح مدیریت پسماند و آلودگی فاضلاب اخطاریه دریافت کردند و به دلیل توجه نکردن به اخطاریه‌ها اکثر آنها در لیست صنایع آلایندگی ما قرار می‌گیرند و مشمول پرداخت عوارض آلایندگی شدند.

کد خبر 6097260

دیگر خبرها

  • طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد
  • ساخت آجر‌های هوشمند انرژی با استفاده از پسماند
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق
  • کارزار نجات انجیلسی در مازندران
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها به بالای ۱۰ درصد رسید/ مصمم هستیم کار نیمه تمامی باقی نماند
  • پاکسازی زباله‌های فضایی با کمک فناوری ژاپنی
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق