Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ سردار اسکندر مومنی دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر که روز یکشنبه به استان کرمانشاه سفر و از اردوگاه کنگاور بازدید کرد و آن را مکان مناسبی برای تبدیل به اردوگاه توانمندسازی معتادان متجاهر دانست.

سردار مومنی همچنین عصر یکشنبه در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه در سرسرای تدبیر استانداری و همچنین در جمع خبرنگاران استان اعلام کرد که در سفر امروز به استان کرمانشاه از اردوگاه کنگاور بازدید کردیم و تصمیم گرفتیم این مکان را به عنوان یک نمونه و پایلوت در کشور به عنوان اردوگاه توانمندسازی معتادان متجاهر تبدیل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در نشست امروز شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان کرمانشاه تصویب کردیم که یک هزار نفر به عنوان ظرفیت این اردوگاه در نظر گرفته شود.

مومنی اعلام کرد که برای مدت یکسال ستاد مرکزی مبارزه با موادمخدر هزینه های یک هزار نفر را متقبل می شود و اجرای زیرساخت های اردوگاه را نیز با مشارکت استان کرمانشاه انجام می دهیم.

او یادآوری کرد که این اردوگاه صرف نگهداری و درمان نیست بلکه همزمان با نگهداری و درمان، مهارت آموزی و اشتغال نیز انجام می شود و باید افرادی که در این مکان هستند بعد از یکسال حتما یک حرفه ای بیاموزند و آن را به کار ببرند.

او گفت: افرادی که در طول یکسال مداوا شدند می توانند مرخص شوند و کسانی که می مانند باید حتما یک حرفه را فرا بگیرند و به تولید برپردازند و از محل این تولید برای خود درآمد کسب کنند و هزینه های اردوگاه را نیز تامین نمایند.

افتتاح اردوگاه تا چهار ماه آینده

دبیر ستاد مبارزه با موادمخدر در ادامه گفت: تلاش می کنیم چهار ماه آینده این اردوگاه افتتاح شود و اکنون هم بسترهای اولیه ای دارد و با یکسری کارهای عمرانی و زیرساختی می توان آن را به بهره برداری رساند.  

سردار مومنی اضافه کرد که تصمیم گرفتیم مدیریت این اردوگاه با استان کرمانشاه باشد و با حضور استاندار کرمانشاه به عنوان مدیری پیگیر مطمئن هستم که نتایج خوبی از این اردوگاه می گیریم.

او بر تمرکز مراکز ماده ۱۶ تاکید کرد و گفت: هرچه تعداد این مراکز گسترده باشد نظارت سخت تر و هزینه ها هم بیشتر می شود و هرچه بتوانیم متمرکز شویم می توانیم به کاهش هزینه و افزایش نظارت ها کمک کنیم و ایجاد اردوگاه کنگاور هم در راستای تمرکزگرایی است.

وی ادامه داد: اردوگاه کنگاور می تواند ظرفیت استان کرمانشاه را به طور کامل پوشش بدهد و یک نمونه و الگو و پایلوتی برای کشور شود.

او در ادامه همچنین به خبرنگاران گفت که برای توجه هرچه بیشتر به موضوع پیشگیری ۲۰۰ میلیون تومان به اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه اختصاص دادیم و ۵۰۰ میلیون تومان هم به اداره کل بهزیستی استان برای مراکز ماده ۱۶ زیرپوشش این اداره کل تصویب کردیم.

متلاشی کردن ۷ باند مواد مخدر در استان

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه نیز در جلسه امروز آماری از میزان کشفیات و اقدامات انجام شده پلیس در سال جاری ارائه داد و گفت: در سه ماه سپری شده از سال جاری هفت باند مواد مخدر در استان متلاشی شد که این تعداد در مدت مشابه سال گذشته هشت باند بود.

به گفته سردار علی اکبر جاویدان همچنین در این مدت یک میلیون و ۳۳۸ هزار و  ۳۱۲ کیلوگرم انواع موادمخدر در استان کشف شده و ۲ هزار و ۸۶۱ نفر نیز در این ارتباط دستگیر شده اند.

 وی اعلام کرد که در سه ماه سپری شده از سال جاری نیز ۴۵۹ طرح پاکسازی در استان کرمانشاه اجرا شده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز در این جلسه تعداد معتادان زیرپوشش طرح متادون درمانی را در استان ۱۳ هزار و ۴۵۰ نفر در سه ماه اول امسال اعلام کرد و گفت: یک هزار و ۷۱۰ نفر نیز در این مدت زیرپوشش مراکز اقامتی بودند.

دکتر بهمن روشنی تعداد افراد زیرپوشش مراکز تبصره ۱۶ را نیز ۷۵۷ نفر در ۲ مرکز اعلام کرد.

استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت دارد که براساس آمارها حدود ۶۰ هزار معتاد به مواد مخدر در استان شناسایی شده است.

شهرستان کنگاور با جمعیتی افزون بر ۷۵ هزار نفر در شرق استان کرمانشاه قرار دارد.
۳۰۳۳/۸۰۶۶

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مبارزه با موادمخدر کنگاور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۲۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توانمندسازی بازرسی کار / تقدیر از شهرداری اصفهان برای پیاده‌سازی نظام یکپارچه HSE

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: پیشنهاد می‌کنم بازرسی کار در کشور توانمندسازی شود، در این راستا ادارات نیز مکلف به فعال کردن واحد HSE شوند و در کنار مدیریت بحران استان قرار گیرند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، منصور شیشه‌فروش امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ در همایش اهمیت، نقش و جایگاه HSE در مدیریت شهری با تقدیر از مدیریت شهر اصفهان که در مدیریت بحران و در حوزه پیشگیری پیشگام است، اظهار کرد : بخشی از حوادث ریشه طبیعی دارند، در کشور بیش از ۴۲ حادثه طبیعی که سابقه وقوع داریم شناسایی شده است.

وی با بیان اینکه بخشی از حوادث انسان ساخت هستند که می‌توان اقداماتی را در راستای کنترل و پیشگیری آن انجام داد، افزود: نوروز ۸۵۰ نفر و در تعطیلات عید فطر ۱۵۰ نفر در جاده‌های کشور جان باختند که بر اساس گزارش علت بیش از ۸۰ درصد این حوادث، خطای انسانی است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: هر فردی در پازل مدیریت بحران باید نقش خود را بداند و نباید در کنترل حادثه‌ها ناامید شد و هیچ موضوعی نمی‌تواند مانع مسائل ایمنی شود.

وی ادامه داد: در مدیریت بحران نباید بی‌تفاوت شد، زیرا بی‌تفاوتی نقطه عطفی در رخ دادن حادثه است.

شیشه‌فروش با بیان اینکه حادثه‌ای نیست که در اصفهان رخ دهد و آن را مستند سازی نکرده و پیرو آن دستورالعمل نداده باشیم، افزود: وظیفه ما در مدیریت بحران پیشگیری است و ابزاری که در این مسیر داریم، آموزش است، در نهایت نیز باید حوادث رخ داده را در کمترین زمان کنترل کرد و در ادامه بازسازی را در دستور کار قرار داد.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته ۵۶ نفر به دلیل حوادث ناشی از کار فوت کردند که نیمی از آمار فوتی‌ها به کارگاه‌های ساختمانی اختصاص داشته است تصریح کرد: مشکلاتی همچون فرونشست در اصفهان وجود دارد که باید برای ایمنی شهر در برابر این پدیده پیش بینی‌هایی انجام شود، در این راستا مطالعات فرونشست زمین در کارگروهی در استان انجام می‌شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به انجام مطالعات هدایت و جمع آوری آب‌های سطحی توسط شهرداری اصفهان گفت: مطالعه ایمنی بازار با موضوع حریق انجام و در یونسکو به‌عنوان مطالعه برتر شناخته شده است.

وی با تقدیر از شهرداری اصفهان برای استقرار و پیاده‌سازی نظام یکپارچه HSE و تشکیل کارگروهی با این موضوع اظهار کرد: شناسایی سازه‌های آسیب پذیر در برابر حوادث در دست انجام است از ۴۳۰ ساختمان شناسایی شده، ۵۰ ساختمان رفع عیب شده است.

شیشه‌فروش با یادآوری مدیریت بحران در دوران شیوع کرونا و روش مشارکت جمعی در آن روزها گفت: مدیریت بحران در دوران شیوع کرونا درس آموز است و باید تجارب آن مستند سازی شود، روزهایی که صنایع هم به کمک آمدند، در جایی که خود صنایع کمترین فوتی را بر اثر کرونا داشتند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه ۱۰ هزار واحد صنعتی در استان داریم که با چند نفر نیرو نمی‌توان بازرسی آنها را عملیاتی کرد افزود: باید ساختار در وزارت کار تغییر کند ، پیشنهاد می‌کنم بازرسی کار در کشور توانمند سازی شود، در این راستا همه ادارات نیز مکلف به فعال کردن واحد HSE شوند و در کنار مدیریت بحران قرار بگیرند .

وی گفت : آمادگی داریم جلسه مشترکی با حضور صنایع بزرگ و شهرداری و یا مشارکت اداره کار در راستای تبیین مسائل استان با تمرکز بر حوزه HSE برگزار کنیم.

کد خبر 750045

دیگر خبرها

  • از بین رفتن کلونی‌های معتادان متجاهر در تهران
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه | امروز پاتوق معتادان متجاهر در تهران نداریم
  • چرخه بازپروری معتادان متجاهر کامل اجرا نمی‌شود /کارتن خواب‌ها چهره شهر را نا زیبا می‌کنند
  • زیرساخت‌های لازم برای توانمند سازی معتادان متجاهر در استان کرمان وجود ندارد
  • بازدید از اداره اتباع استان گلستان
  • چرخه بازپروری معتادان متجاهر کامل اجرا نمی‌شود
  • درمان بیش از ۵ هزار معتاد متجاهر در کمپ‌های ماده ۱۶ کرمان
  • لزوم توانمندسازی بازرسی کار / تقدیر از شهرداری اصفهان برای پیاده‌سازی نظام یکپارچه HSE
  • اعطای ۹۱۰ میلیارد تومان تسهیلات به مدد جویان البرز
  • جمع‌آوری ۲۷۶ معتاد متجاهر در کردستان