Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@14:30:13 GMT

# فقط _به_ عشق_ علی

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۱۵۳۶۰

# فقط _به_ عشق_ علی

حاضران به غایبان برسانند؛ این جمله‌ای است که قرن‌هاست دهان به دهان، از نسلی به نسل بعد منتقل می‌شود اما حتی آن زمان که از دهان مبارک پیامبر وحی(ص) گفته شد نیز بسیاری نشنیدند یا نخواستند بشنوند؛ جمله‌ای که در پس آن، خبر ولایت بزرگمرد تاریخ بود. ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۲ رسانه ها خواندنی نظرات - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، «حاضران به غایبان برسانند»؛ این جمله‌ای است که قرن‌هاست دهان به دهان، از نسلی به نسل بعد منتقل می‌شود اما حتی آن زمان که از دهان مبارک پیامبر وحی(ص) گفته شد نیز بسیاری نشنیدند یا نخواستند بشنوند؛ جمله‌ای که در پس آن، خبر ولایت بزرگمرد تاریخ بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جمله‌ها آن‌قدر صریح و روشن بود که شک و شبهه‌ای برای کسی نمی‌گذاشت. آنجا که آخرین رسول خدا (ص) با صراحت اعلام کرد: «مَعَاشِرَ النَّاسِ إِنِّی أَدَعُهَا إِمَامَه وَ وِرَاثَه فِی عَقِبِی إِلَی یوْمِ الْقِیامَه وَ قَدْ بَلَّغْتُ مَا أُمِرْتُ بِتَبْلِیغِهِ. حُجَّةً عَلَی کلِّ حَاضِرٍ وَ غَائِبٍ وَ عَلَی کلِّ أَحَدٍ مِمَّنْ شَهِدَ أَوْ لَمْ یشْهَدْ وُلِدَ أَوْ لَمْ یولَدْ فَلْیبَلِّغِ الْحَاضِرُ الْغَائِبَ وَ الْوَالِدُ الْوَلَدَ إِلَی یوْمِ الْقِیامَه.»
یعنی: «ای مردم! همانا من، امامت و وراثت را تا روز قیامت در فرزندانم به جا گذاشتم و قطعاً آن چیزی را که مأمور به ابلاغش بودم، رساندم تا حجت و سندی باشد بر هر حاضر و غایبی و بر هر کسی که شاهد است یا نیست، متولد شده است یا نه؛ پس حاضران به غایبان برسانند و پدران به فرزندان تا روز قیامت.» این جملات را درست همان روزی گفت که در میان صحابه و مردم و در کنار علی (ع) ایستاد، دست او را در دست گرفت و بالا برد و او را جانشین و وصی خود و ولی مسلمانان معرفی کرد اما همان روزها بسیاری فراموش کردند؛ این فراموشی تا آنجا ادامه پیدا کرد که ولی خدا و جانشین پیامبر 20 سال خانه‌نشین شد و کسی دم بر نیاورد. اکنون 14 قرن از آن روزها گذشته است و با وجود صدها سند معتبر تاریخی و دینی در میان مذاهب گوناگون دین اسلام، باز هم بسیاری منکر ولایت علی (ع) و خاندان او هستند، هرچند سال به سال بر تعداد شیعیان و دوستداران اهل بیت افزوده می‌شود.

حالا چند سالی است که با گسترش شبکه‌های مجازی، دوستداران ولایت حضرت علی  (ع) در تلاشند با روش‌های گوناگون پیام پیامبر اسلام(ص) را به گوش آن‌ها که نشنیده‌اند، برسانند و برای آن‌ها که شنیده‌اند، یادآور شوند. یکی از این تلاش‌ها، راه‌اندازی پویش‌های گوناگونی است که در فضاهایی مانند توییتر و اینستاگرام به راه افتاده است؛ پویش‌هایی که واقعه غدیر را یادآور می‌شوند و از عظمت امام اول شیعیان می‌گویند.
 
پویش «فقط به عشق علی»
پویش «فقط به عشق علی برای روز علی» یکی از فعالیت‌هایی است که برای یادآوری غدیر از سال 97 طراحی شده است. آن‌طور که معاون رسانه‌ای پویش اعلام کرده، از 21 مرداد مصادف با عید قربان ایده‌های چهره‌ها و صاحب‌نظران، شاعران، مداحان و... جمع‌آوری شده تا روز عید غدیر در فضای مجازی منتشر شود. ایده‌ها در قالب حدود 15 کلیپ دودقیقه‌ای ضبط و در فضای مجازی منتشر می‌شود. همچنین تیزر دعوت به مشارکت و همکاری، موشن آموزشی و فایل عشق‌نامه در فضای مجازی منتشر شده است تا هر کسی به میزان توانایی خود «فقط به عشق علی برای روز علی» کار خیر انجام بدهد و در قالب عکس و فیلم ارسال کند تا آثار آن‌ها منتشر شود. کارهای خیر با توجه به میزان توانایی و ایده خود خیران، هم می‌تواند معنوی باشد و هم مادی.

پویش «غدیر، حقیقت دین»
پویش دیگری نیز با نام «غدیر حقیقت دین» توسط معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه راه‌اندازی شده که هدف آن، شناساندن عظمت و جایگاه امیرالمؤمنین علی(ع)، ترویج حقایق غدیر و چشاندن لذت فضایل علوی در کام تشنگان حقیقت است. در این پویش محتواهای کاربردی مانند احادیث، مقالات، سخنرانی،کلیپ، عکس‌نوشته، مولودی، پیامک و... در قالب‌های متنی و چندرسانه‌ای ارائه می‌شود.

پویش «غدیری شویم»
«غدیری شویم» هم یکی دیگر از فعالیت‌های مجازی است با این تفاوت که این پویش فرصتی را برای علاقه‌مندان به اهل بیت فراهم کرده تا بتوانند یک بار دیگر داستان و خطبه غدیر را با دقت مطالعه کنند و در مسابقه کتابخوانی مربوط به آن شرکت کنند.
آن‌طور که در سایت برگزار‌کنندگان پویش آمده، مسابقه بزرگ کتابخوانی غدیر از سال 1390 تا 1395 به صورت محدودتری برگزار می‌شده و اکنون تبدیل به یک مسابقه اینترنتی شده تا همه دوستداران اهل بیت در هر گوشه از کشور بتوانند در مسابقه بزرگ فرهنگ غدیر شرکت کنند.
گفتنی است سال گذشته شبکه تلویزیونی نهال نیز پویش دانش‌آموزی «غدیری شویم» را با هدف مشارکت کودکان در برگزاری جشن‌های غدیری و ترویج فرهنگ غدیر برای مخاطبان 12-6سال برگزار کرد و کودکان آثار خود را با موضوع غدیر خم، در زمینه‌های گوناگون همچون عکاسی، نقاشی، خوشنویسی، کاردستی 
و ... برای شبکه ارسال کردند و در برنامه پویه به نمایش درآمد.

پویش مردمی «رزق علوی»
تعدادی از اهالی رسانه نیز همزمان با آغاز دهه امامت و ولایت، پویش مردمی «رزق علوی» را به راه انداخته‌اند. این گروه با هدف تشویق، ترغیب و تبلیغ (مستندسازی، عکس، فیلم، ارتباط با رسانه‌های همگانی) در زمینه برگزاری مراسم پذیرایی همگانی در روز عید غدیرخم قدم برداشته و به صورت هدفمند مشوق این کار خداپسندانه شده‌اند.
برگزار کنندگان این همایش می‌گویند که این اقدام را به پیروی از این حدیث امام صادق (ع) انجام داده‌اند که فرموده: غذا دادن به یک مؤمن در روز عید غدیر ثواب اطعام یک میلیون پیامبر و صدیق و یک میلیون شهید و یک میلیون فرد صالح در حرم خداوند را دارد.


 در این راستا به تحقیق و شناسایی گروه و افرادی که از سال‌ها قبل اقدام به این کار داشته‌اند، روی آورده‌اند و با فراهم کردن بستر لازم در شبکه‌های اجتماعی رسمی کشور، به معرفی و تبلیغ عزیزان فعال و در صورت مشاهده معایب، بررسی و رفع نواقص احتمالی آن می‌پردازند. در این پویش مردمی، تعدادی از سخنرانان و مادحان مطرح کشور از جمله حجج اسلام علیرضا پناهیان، محمود ابوالقاسمی، مصطفی کرمی، محمود ریاضت، علی پناه و... نیز دیده می‌شوند تا بتوانند با تشویق به اجرای این طرح در قالب‌های کوچک فردی و خانوادگی تا سطح کلان در اشاعه اطعام غدیر گام بردارند.

پویش «شاد باش»
یکی از پویش‌های جالب این روزها پویش شادباش است. آن‌طور که معاون فرهنگی مسجد مقدس جمکران می‌گوید در این پویش قرار است مردم ترغیب شوند تا به مناسبت عید غدیر خم یک یا چند نفر را شاد کنند. همچنین در شهر قم کاروانی با نام «از غدیر تا ظهور» با همراهی مراجع عظام تقلید و عموم عاشقان ولایت و منتظران در مسیر حرم حضرت معصومه(س)تا مسجد مقدس جمکران به راه خواهد افتاد و پیش‌بینی می‌شود که امسال جمعیتی بالغ بر 70 هزار نفر این کاروان را همراهی کنند و در مسجد جمکران و در اجتماعی بزرگ، دعای عهد را تلاوت کنند.

پویش «من غدیری‌ام»
هشتگ دیگری نیز در فضای مجازی با عنوان «من غدیری‌ام» دست به دست می‌چرخد و شیعیان در صنوف مختلف با آن همراهی می‌کنند. در پویش «من غدیری‌ام» شماری از پزشکان، نانوایان، تاکسیرانان و بنگاه‌داران املاک از عید قربان تا فرارسیدن عید سعید غدیر خم به‌صورت رایگان به مردم خدمت‌رسانی می‌کنند و عدهای دیگر نیز با انتخاب احادیث و روایات گوناگون، رسیدن عید غدیر را روزشماری می‌کنند.
این پویش‌ها فقط بخشی از فعالیت‌هایی است که امسال در پیشواز عید غدیر خم انجام شده و فعالیت‌های گوناگون دیگری مانند «فرزند غدیر»، «شادی غدیر»، «حاضران به غایبان برسانند» و «مائده غدیر» نیز این روزها به راه افتاده است. به نظر می‌رسد امسال شور عظیمی در میان جوانان و کاربران فضای مجازی به راه افتاده است و هرکس به شوق علی(ع) تلاش می‌کند تا حداقل قدم کوچکی در راه شناساندن واقعه تاریخی و سرنوشت‌ساز غدیر و همچنین عظمت بزرگمرد تاریخ، امام علی(ع) بردارد.

منبع : صبح نو                            

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانه‌‌ها

R1437/P/S9,1299/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۵۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پویش «پای تختی هستیم» در پایتخت

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، برای گرامیداشت روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای پویشی تحت عنوان «پای تختی هستیم» به یاد جهان پهلوان غلامرضا تختی سوژه فضاسازی شهری شد.

این پویش توسط سازمان زیباسازی شهر تهران بر سازه‌های تبلیغات شهری پایتخت اکران شد.

در این پویش از اکران‌های فرهنگی با مضامین پهلوانی همچون: « کباده مرام و معرفت برای هم بکشیم»، «زنگ سر سلامتی به افتخار همدیگه بزنید» و «با کمال میل هوای همدیگه رو داشته باشیم» استفاده شده‌است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای پویش «پای تختی هستیم» در پایتخت
  • بازهم سرعت غیر مجاز حادثه آفرید/ فوت جوان ۱۷ ساله قمی در بلوار غدیر
  • آغاز نوبت اول آزمون سراسری در استان یزد
  • راه اندازی پویش هشتگ معلم عزیزم
  • پویش با زمین مهربان باشیم به اجرا در آمد
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان از ۱۷ اردیبهشت
  • پویش «کابوسِت منم» در شبکه یک
  • مکان بازی مرگ و زندگی سپاهان مشخص شد
  • بحران استادیوم برای میزبانی استقلال - سپاهان
  • نگرانی سپاهانی‌ها از تکرار اتفاقات ناگهانی در اهواز