Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-06@15:10:15 GMT

10 ترند برتر دنیای فناوری از دید هوآوی در سال 2025

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۱۷۴۵۳

همچنین در گزارش GIV به این مورد نیز اشاره شده که تا سال 2025 حوزه‌های مختلف فناوری مانند پوشش شبکه‌های 5G، ربات‌های خانگی و دستیارهای هوش مصنوعی به چه جایگاهی می‌رسند.

10 ترند برتری که هوآوی پیش‌بینی می‌کند در سال 2025 در زندگی ما نقش کلیدی خواهند داشت، عبارت است از:

1. زندگی با ربات‌ها: پیشرفت در علوم ماده، هوش مصنوعی ادراکی و فناوری‌های مبتنی بر شبکه‌، به علم رباتیک کمک خواهد کرد بتواند در همه زمینه‌های زندگی بشر وارد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

GIV این‌طور پیش‌بینی کرده که ضریب نفوذ جهانی ربات‌های خانگی به 14 درصد برسد.

2. بینش برتر: همگرایی هر چه بیشتر 5G و فناوری‌های واقعیت مجازی و واقعیت افزوده، یادگیری ماشین و ترکیب آنها با دیگر فناوری‌ها ساختاری را ایجاد خواهد کرد که به افراد اجازه می‌دهد دیدی بسیار گسترده‌تر داشته باشند؛ بتوانند پدیده‌ها را فارغ از فاصله، وجود موانع و سابقه تاریخی و هر آنچه تا پیش از این ممکن نبوده ببینند و افق روشنی از تجارت و فرهنگ را پیش روی آنها قرار دهند. GIV پیش‌بینی می‌کند میزان نفوذ شرکت‌هایی که از فناوری‌های واقعیت افزوده و واقعیت مجازی استفاده می‌کنند در زندگی ما به 10 درصد افزایش پیدا کند.

3. جستجوی صفر: از آنجا که دستگاه‌های وابسته به اطلاعات و ادراک حسگرها از محیط شروع به پیش‌بینی نیازهای ما در آینده می‌کنند، به جای اینکه ما به دنبال پاسخ سوالات خود بگردیم، اطلاعات به سراغ ما می‌آیند. جستجوهای آینده می‌تواند بدون حتی نیاز به فشردن یک دکمه باشد؛ شبکه‌های اجتماعی شخصی بدون هیچ دردسری خلق شده و صنعت از پدیده «جستجوی صفر نگهداری» بهره خواهد برد. GIV پیش‌بینی کرده که 90 درصد از کاربران در آینده از دستیارهای هوشمند موجود در دستگاه‌های همراه خود استفاده خواهند کرد.

4. خیابان‌هایی که سراسر خط و نگار هستند: سیستم‌های حمل و نقل هوشمند، افراد، دستگاه‌ها، زیرساخت‌ها و کلیه پدیده‌های بشری را به هم متصل خواهند کرد و آن‌گاه است که سطح ترافیک به صفر رسیده و پاسخگویی به درخواست‌های اضطراری و دیگر عملکردهایی که می‌توانند زندگی را آسان‌تر کنند، در سریع‌ترین حالت ممکن صورت می‌پذیرد. GIV پیش‌بینی می‌کند که فناوری‌هایی که امکان برقرار ارتباط سلولی در دستگاه‌های هوشمند را فراهم می‌کنند در 15 درصد وسایل نقلیه ما نفوذ داشته باشند.

5. کار کردن همراه با ربات‌ها: ربات‌ها همین حالا نیز عملکرد بسیاری از صنایع ما را تغییر داده‌اند.  سیستم‌های هوشمند اتوماسیون بسیاری از خطرات زندگی ما را کاهش داده و وظایف دقیق و سنگینی را برعهده دارند. GIV پیش‌بینی می‌کند که تا سال 2025 به ازای هر 10 هزار کارگر، 103 ربات در کارخانه‌ها مشغول به کار خواهند بود.

6. خلاقیت افزوده: هوش مصنوعی بر پایه رایانش ابری، هزینه و زمان دسترسی به بسیاری از نیازها، آزمایش‌های علمی، نوآوری و هنر را ممکن کرده و معدنی طلایی از فرصت‌ها را پیش روی افراد می‌گذارند که برای همگان قابل دسترس خواهد بود. GIVتوسعه هر چه بیشتر در این زمینه و رسیدن به جایگاهی که 97 درصد شرکت‌ها از هوش مصنوعی استفاده کنند را نوید می‌دهند.

7. ارتباطات بدون اصطکاک: هوش مصنوعی و تحلیل داده‌های عظیم (Big Data) می‌‎تواند موجب خلق بستری یکپارچه و عظیم از ارتباط بین شرکت‌ها و مشتریان شده و شکاف‌های زبانی میان آنها را از بین ببرد. صحت، درک و اطمینان می‌تواند پایه گذار عملکرد ارتباطات فردا باشد. GIV پیش‌بینی می‌کند که شرکت ها از 86 درصد از داده‌هایی که تولید می‌کنند کاملاً استفاده می‌کنند.

8. اقتصاد هم‌زیستی: شرکت‌های سراسر کره زمین به توسعه فناوری دیجیتال و کاربردهای هوشمند برای رسیدن به پلتفرم‌هایی با دسترسی یکپارچه ادامه خواهند داد. این بدان معناست که همکاری بزرگتری در زمنیه‌های اشتراک‌گذاری منابع، اکوسیستم‌های عمومی قدرتمندتر و بهره‌‎وری بیشتر میسر خواهد شد. GIV پیش‌بینی می‌کند که هر شرکتی در هر جای دنیا می‌تواند به فناوری رایانش ابری دسترسی داشته باشد و 85 درصد از صنایع بر پایه همین اصل استوار خواهند بود.

9. حرکت سریع 5G: نسل پنجم ارتباطات همین حالا نیز در کنار ما قرار دارد و در آینده می‌تواند گستردگی بسیار بیشتری پیدا کرده و در همه صنایع، جوامع و زمینه‌های بشری نفوذ کند. GIV پیش‌بینی می‌کند تا سال 2025 در حدود 58 درصد از مردم دنیا بتوانند از 5G به صورت کامل استفاده کنند.

10. حکومت جهانی دیجیتال: پیشرفت‌های صنعت دیجیتال باید به تعادلی در اشتراک‌گذاری اطلاعات بر اساس استانداردها و اصول استفاده از داده‌ها برسد. GIV پیش‌بینی می‌کند حجم سالیانه اطلاعات جهانی به عدد باورنکردنی 180 زتابایت (هر زتابایت معادل یک هزار میلیارد گیگابایت) برسد.

در همین رابطه، مدیر ارشد بازاریابی زیرساخت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات شرکت هوآوی، کوین ژانگ، می‌گوید «کاوش‌های بشر هیچ‌گاه به پایان نخواهد رسید. ما تغییرات سریعی را در زندگی، کار و جامعه آینده خواهیم دید که می‌تواند همه صنایع را با هوش مصنوعی، 5G، پردازش ابری و دیگر فناوری‌ها وفق دهد. هوآوی نیز به دنبال ساخت پلتفرم‌های دیجیتال، تجربه‌های کاربری بهتر و بسترهایی برای ارتقای توان عملیاتی ارتباطات هوشمند خواهد بود. این رسالت ما برای ارائه آینده هوشمند و آماده‌سازی بستر بهره‌گیری از آن، برای همه انسان‌ها خواهد بود تا بتوانیم شانس رشد و ترقی را برای همگان افزایش دهیم».

با ارائه اولین گزارش GIV که در سال 2018 منتشر شد، GIV @2025 به نحوی تنظیم شده تا با تحلیل ترندهای توسعه صنایع بتواند راهنمایی استراتژیک برای مطالعات در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات باشد.

برای اطلاعات بیشتر در خصوص گزارش GIV@2025 می توانید به نشانی زیر مراجعه کنید:

www.huawei.com/minisite/giv/en

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: ترافیک حمل و نقل خلاقیت فناوری فناوری اطلاعات و ارتباطات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۷۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازارهای نوظهور جهان با سریع‌ترین رشد در دوره ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۹

بازارهای نوظهور جهان به‌دنبال تغییرات جمعیتی و طبقه مصرف‌کننده در حال رشد نقش زیادی در تقویت رشد اقتصادی جهانی در آینده ایفا خواهند کرد. این بازارها با سریع‌ترین رشد همگی در آفریقا یا آسیا قرار دارند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، پیش‌بینی می‌شود که بازارهای بزرگ در حال ظهور نقش زیادی در تقویت رشد اقتصادی جهانی در آینده ایفا کنند که این امر ناشی از تغییرات جمعیتی و طبقه مصرف‌کننده در حال رشد است. در عین حال پیش‌بینی می‌شود که بسیاری از کشورهای کوچک‌تر به دلیل ذخایر غنی منابع طبیعی و سایر عوامل، شاهد رشد دو برابری میانگین جهانی اقتصاد خود در پنج سال آینده باشند. با این حال افزایش سطح بدهی خطراتی را برای فعالیت‌های اقتصادی آینده ایجاد خواهد کرد.

۱۰ بازار برتر در حال ظهور

سریع‌ترین اقتصادهای نوظهور بر اساس پیش‌بینی‌های نرخ رشد مرکب سالانه تولید ناخالص داخلی واقعی در دوره ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۹ عبارتند از:

گویان ۱۹.۸ درصد

موزامبیک ۷.۹ درصد

رواندا ۷.۲ درصد

بنگلادش ۶.۸ درصد

اتیوپی ۶.۷ درصد

نیجر ۶.۷ درصد

اوگاندا ۶.۶ درصد

هند ۶.۵ درصد

ویتنام ۶.۴ درصد

سنگال ۶.۳ درصد

پیش‌بینی می‌شود گویان به‌عنوان سومین کشور کوچک آمریکای جنوبی از نظر مساحت، پس از اکتشافات اخیر که ذخایر نفت این کشور را به ۱۱ میلیارد بشکه رساند، از هم‌اکنون تا سال ۲۰۲۹ سریع‌ترین اقتصاد در حال رشد جهان باشد. این کشف قابل‌توجه ذخایر نفتی در سال ۲۰۱۵ توسط اکسون‌موبیل انجام گرفت و رشد اقتصادی این کشور را تنها در پنج سال گذشته چهار برابر کرد. پیش‌بینی می‌شود تولید نفت این کشور از ۶۴۵ هزار بشکه در روز به ۱.۲ میلیون بشکه در روز تا سال ۲۰۲۷ افزایش پیدا کند و تا سال ۲۰۲۸، این کشور ۸۰۰ هزار نفری بالاترین تولید سرانه نفت خام را داشته باشد و برای اولین بار از کویت پیشی بگیرد.

همچنین پیش‌بینی می‌شود بنگلادش که ۸۵ درصد صادرات آن توسط صنعت نساجی هدایت می‌شود، بیشترین رشد را در آسیا داشته باشد. این کشور طی ۳۰ سال گذشته حتی یک سال رشد منفی نداشته است.

کد خبر 750576

دیگر خبرها

  • 50 گل برتر دنیای فوتبال در ماه آپریل 2024 / فیلم
  • هواوی مخفیانه از مسابقات تحقیقاتی در آمریکا حمایت مالی می‌کند
  • نتایج لاتاری ۲۰۲۵ اعلام شد
  • چشم‌انداز صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران و جهان
  • سهم اقتصاد روسیه از اقتصاد جهانی به پایین‌ترین سطح می رسد
  • کاخ سفید برای تأمین کسری بودجه دست به دامن افزایش مالیات می شود؟
  • پردازش انسان‌گونه داده‌ها با استارت‌آپ «هوش فضایی»
  • بازارهای نوظهور جهان با سریع‌ترین رشد در دوره ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۹
  • پیش‌بینی تورم جهانی بین سال‌های ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۶
  • 15 اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟