Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرتیپ دوم پاسدار مسعود عبدالله‌پور، معاون فرهنگی نیروی زمینی سپاه در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان رضوی در بازدید از فعالیت‌های کانون بانوی مرزنشین تایباد، اظهار کرد: یکی از اهداف بزرگ نظام مقدس اسلامی بسط و گسترش دامنه اسلام به سراسر جهان است، در این راستا بانوان به عنوان مدیران کانون خانواده نقش بسیار تاثیرگذاری را ایفا می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به اینکه نیمی از جمعیت کشور را زنان تشکیل می‌دهند به کارگیری از این قشر در تمام عرصه‌ها می‌تواند نقش بی‌بدیلی در گسترش اسلام ایفا کند، همچنین باید فرهنگ‌سازی در خصوص انسجام خانواده‌ها به منظور جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی را به زنان محول کرد.

عبدالله‌پور بیان کرد: نیروی زمینی سپاه تلاش کرده با راه‌اندازی کانون‌های بانوان در مناطق مختلف به ویژه شهرهای مرزی ابتدا آسیب‌ها را شناسایی و با استفاده از کارشناسان و مشاوران متخصص در این کانون‌ها معضلات را رفع کند.

وی نقش زنان در ایجاد امنیت کشور را بسیار مهم دانست و گفت: یکی از مهمترین اهداف راه‌اندازی کانون در مناطق مرزی، آشنایی بانوان با مسائل امنیتی کشور و حساسیت آن برای دشمنان است، از این‌رو با ارتقای سطح آگاهی بانوان به عنوان مدیران تاثیرگذار در خانواده و تربیت نسل‌های آینده می‌توان از آنان در راستای استحکام نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران استفاده کرد.

معاون فرهنگی نیروی زمینی سپاه تصریح کرد: با ورود انقلاب‌اسلامی سبک زندگی ما از غربی شدن به سمت اسلامی شدن، سوق پیدا کرد و امروز همچنان این نهضت ادامه دارد و باید با تمام قوا الگوهای اسلامی را معرفی و در رأس تمام الگوهای جهانی قرار دهیم.

وی ادامه داد: مرزها از لحاظ امنیتی در معرض تهدید دشمنان قرار دارند و دولت‌های استکبار در تلاش هستند از این طریق مرزنشینان را با اهداف شوم خود همسو کنند، از این رو هرگونه اقدامات فرهنگی در مناطق مرزی برای جلوگیری از انحرافات جوانان از مسائل نظام لازم و ضروری است.

کانون بانوی مرزنشین با عنوان‌های مختلف مانند بانوی مرزنشین، زنان بلوچ و... در استان‌های آذربایجان غربی، سیستان و بلوچستان، خراسان‌رضوی، خراسان جنوبی، کردستان و کرمانشاه راه‌اندازی شده است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا خراسان رضوی شهرستان ها سردار عبدالله پور نقش زنان اهداف کانون شهرهای مرزی تایباد قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۷۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند دامنه فارسی به ثبت رسیده است؟

 نام دامنه بخشی است که گویای نام برند یا فعالیت کاربر بوده و آن را به دلخواه خود انتخاب می‌کند. پسوند‌های مجاز و معتبر در واقع پسوند‌هایی هستند که توسط کمیته مخصوص تأیید و تصویب پسوند‌ها یعنی آیکن (ICANN) تأیید شده باشند. نمونه‌های پسوند‌های متداول com، org و ir هستند و انتخاب نام دامنه مناسب و ساده بسیار مهم بوده و همچنین در رتبه‌بندی (Ranking) نتایج جست‌وجوی گوگل نیز تأثیرگذار است.

در واقع دامنه یا دامین همان آدرس اینترنتی است که شما با آن شناخته می‌شوید. این آدرس هر چقدر ساده‌تر و سرراست‌تر باشد بهتر بوده و کاربران بیشتری شما را خواهند یافت. دامنه از دو بخش اصلی تشکیل‌شده است؛ نام دامنه و پسوند دامنه، نام دامنه را شما تعیین می‌کنید و در صورتی که این نام آزاد باشد می‌توانید آن را در اختیار بگیرید. البته پسوند دامنه هم‌بستگی به نوع کار شما و گاهی به کشوری که در آن هستید، بستگی دارد.

در ایران، پژوهشگاه دانش‌های بنیادی از جمله مراکز اصلی برای ثبت دامنه‌های اینترنتی به شمار می‌رود و هر کاربری که تمایل به ثبت دامنه‌ای برای بازگشایی سایت خود داشته باشد، باید به سایت این مرکز یا یکی از نمایندگان فعال آن در سطح کشور مراجعه کند. 

این پژوهشگاه همچنین آماری دقیق از دامنه‌های ایرانی را به دست می‌دهد. مرکز ثبت دامنه کشوری ایران زیرمجموعه پژوهشگاه دانش‌های بنیادی است و وظیفه ثبت دامنه‌ها در ایران را برعهده دارد. شاید گستره دامنه‌های سطح بالایی مانند Com، Net، Org و Info که در سراسر وب وجود دارند و زمینه درخواست برای این دامنه‌ها در تمامی کشور‌ها باز است، بسیار گسترده باشد که برآورد آماری دقیق از آنها کمی مشکل شود، اما مرکز ثبت دامنه آمار آخرین دامنه‌های ثبت‌شده را به دست می‌دهد.

طبق آخرین آمار موجود در مرکز ثبت دامنه کشوری ایران، از ابتدای ثبت دامنه‌های فارسی در کشور تاکنون یک میلیون و ۶۲۵ هزار و ۵۷۶ دامنه ثبت شده است و از بین پسوند‌های ثبت‌شده فارسی، پسوند ir با یک میلیون و ۶۱۷ هزار و ۲۹۴ دامنه فعال در صدر قرار دارد. در واقع بیش‌ترین سهم متعلق به همین پسوند است؛ به‌طوری که از میان دیگر پسوند‌های فارسی، هر کدام کمتر از ۵۰۰۰ دامنه را ثبت کرده‌اند.

دامنه‌هایی که بیشتر از ۱۰۰۰ مورد ثبت‌شده دارند، co.ir با ۴۳۲۹ مورد، دامنه ایران با ۱۴۸۷ مورد و دامنه ac.ir با ۱۱۱۰ دامنه فعال هستند. هم‌چنین دامنه‌های دیگری وجود دارند که کمتر از ۱۰۰۰ مورد به نام آنها ثبت شده است.

دامنه id.ir با ۷۲۱ مورد، دامنه org.ir با ۲۳۰ مورد، دامنه sch.ir با ۲۱۲ مورد و دامنه gov.ir با ۱۶۸ مورد نیز در رتبه‌های بعدی لیست قرار دارند. کمترین دامنه ثبت‌شده نیز متعلق به دامنه net.ir با ۲۵ دامنه فعال است.

منبع :ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • آیت‌اللّه نوری همدانی: اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • آیت‌اللّه العظمی نوری همدانی: اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است/ اسلام «زن‌» را بعنوان اینکه مانند مرد یک انسان کامل است و شایستگی خلیفه الهی بودن را دارد معرفی کرد
  • توجه به عفاف و حجاب ارزش نهادن به کرامت زن است
  • طهرانچی: بانوان باید برای نقش‌آفرینی‌های جدی در جامعه آماده شوند
  • امیرعبداللهیان: با اتخاذ موضع هماهنگ کشورهای اسلامی، حقوق ملت فلسطین محقق می‌شود
  • چند دامنه فارسی به ثبت رسیده است؟
  • حامیان دروغین زنان ایران دختران دانشجورا در خیابان لگدمال می کنند
  • حامیان آزادی زنان ایران دختران دانشجورا در خیابان لگد مال می کنند
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • تلاش دشمنان برای دین زدایی در جهان اسلام