Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، این مراسم با حضور زهرا صدراعظم نوری رئیس کمیسیون خدمات شهری، سلامت و محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران، مجتبی یزدانی معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران، معاونین و مدیران اداره کل محیط زیست برگزار شد.

زهرا صدراعظم نوری رئیس کمیسیون خدمات شهری، سلامت و محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه محیط زیست شهرداری تهران عمر طولانی ندارد اما توانسته در طی این 16 سال از بدو تاسیس به دستاوردهای خوبی نایل شود، گفت: با توجه به دغدغه مندی شهردار تهران به مباحث محیط زیستی باید از فرصت های پیش رو حداکثر استفاده را نمود که این امر نیاز به بینش محیط زیستی و همراهی تمامی مدیران  مجموعه شهرداری تهران دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: شورای اسلامی شهر تهران در حوزه محیط زیست بسیار پیگیر بوده و همواره تلاش آن در جهت رفع چالش های محیط زیستی شهر تهران است

او در ادامه از ارتقاء ساختار محیط زیست و متناظر آن در مناطق 22 گانه اظهار خشنودی نمود و خاطر نشان ساخت: موضوعات  محیط زیستی در سطح مناطق باید به طور جدی پیگیری شود تا به نتیجه مطلوب برسد.

رئیس کمیسیون خدمات شهری، سلامت و محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران در ادامه افزود: محیط زیست موضوعی فرابخشی است که باید با تعاملات بین بخشی ابزار لازم جهت رسیدن به اهداف محیط زیستی فراهم شود.

مجتبی یزدانی معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران در ادامه گفت: بدون تردید همکاری های بین بخشی راهگشای حل مشکلات و معضلات محیط زیستی است که در این راه همه بخش های مجموعه شهرداری تهران باید در راستای ارتقای کیفیت محیط زیست شهری با اداره کل محیط زیست همکاری و تعامل لازم را داشته باشند.

وی افزود: نتیجه مطلوب حاصل از اقدامات و فعالیت های محیط زیستی نیاز به اهتمام جدی و مستمر در اجرای آن ها دارد.

در ادامه این مراسم شینا انصاری مدیرکل جدید محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران گفت: با توجه به مشکلات محیط زیستی عدیده ای که در شهر تهران با آن ها روبرو هستیم، ارزیابی اثرات محیط زیستی پروژه های شهری، تدوین نظامنامه ها، پایش آلاینده های محیط زیستی، ترویج ساختمان های سبز، ارتقای سطح آموزش های محیط زیستی و ایجاد توازن و تعادل بین شاخص های محیط زیستی شهر تهران می تواند در حل این مشکلات بسیار موثر واقع شود.

وی در ادامه ضمن تاکید بر توجه بیشتر به نیروی انسانی متخصص بعنوان پشتوانه پیشبرد اهداف سازمانی، گفت: امید است تا با افزایش سطح تعاملات برون سازمانی و بین بخشی و تدوین یک برنامه منسجم در راستای جلب مشارکت های مردمی و ارتقای سطح زیست پذیری شهر گام های موثری برداریم.

در ادامه مراسم از خدمات و اقدامات محیط زیستی صدرالدین علی پور مدیرکل پیشین محیط زیست و توسعه پایدار و همچنین امیرحسن جعفری ورامینی سرپرست این اداره کل توسط معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران تقدیر و تشکر بعمل آمد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: زهرا صدراعظم نوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۸۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمین پاک یکی از ارکان مهم محیط زیست است

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران گفت: زمین پاک یکی از ارکان مهم محیط زیست است و قطعا تمام اکوسیستم‌ ها در حوزه محیط زیست مدیون داشتن زمینی پاک و خاکی پویا و حاصلخیز است.

به گزارش ایسنا و بنابر اعلام روابط عمومی اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، حلیا سادات حسینی در چهارمین روز از هفته زمین پاک و در مراسم پیاده روی خانوادگی و پاکسازی، در تفرجگاه نرجس خاتون در منطقه ۱۵ در جمع فعالین محیط زیست به اهمیت  و مشارکت مردم در قبال کاهش پلاستیک و نجات زمین و حفظ آن برای نسلهای آینده اشاره کرد.

حسینی به معضلات محیط زیستی که منجر به عدم داشتن زمینی پاک می‌شود اشاره کرد و افزود: عواملی مانند توسعه شهرها، افزایش جمعیت، توسعه نامتقارن وعدم رعایت عدالت محوری در توسعه شهرها، منجر به بروز معضلات متفاوت و گریبان گیر زمین می‌شود.

وی در ادامه گفت: آمارها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک را داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم. لذا می‌بایست حفاظت از خاک را به معنای واقعی جدی بگیریم و به مواردی چون نقاط انفصال فاضلاب‌ها، استفاده از گیاهان بومی، مصرف آبهای زیرزمینی، کاشت گیاهان همسو و هم جهت با شرایط اقلیمی توجه ویژه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم خاک حاصلخیز و پویا را حفظ کنیم.

مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه صحبتهای خود به پاکسازی طبیعت اشاره کرد و گفت: در هفته زمین پاک و با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، قصد داریم با انجام کارهای نمادین این هفته را مهم جلوه بدهیم  و حساسیت را در بدنه شهروندان ایجاد کنیم تا نسبت به محیط زیست پیرامون خود و حفظ زمین پاک، دغدغه‌مند شوند.

وی در پایان صحبتهایش به موضوع فرهنگ سازی و توانمندسازی شهروندان اشاره کرد و گفت: آمارها نشان می‌دهد که شش درصد از آلایندگی کره زمین مربوط به استفاده از صنایع شیمیایی و پلیمری است که منجر به تولید پلاستیک می‌شود. امیدواریم در آینده با فرهنگ سازی و دغدغه‌مند کردن شهروندان نسبت به کاهش مصرف پلاستیک و حفظ محیط زیست، شاهد هیچ نوع آلایندگی که حیات خاک را به خطر می‌اندازد، نباشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • مدیریت پسماندها خیلی از مشکلات محیط زیست را برطرف می‌کند
  • زمین پاک یکی از ارکان مهم محیط زیست است
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد
  • بازدید اعضای کمیسیون محیط زیست شورای شهر از مرکز کنترل عملیات شهرداری اصفهان
  • جامعه‌شناسی محیط‌زیست
  • تولید سالیانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن پسماند صنعتی در هرمزگان
  • تردد حدود ۳۰۰ سواری پیکان فرسوده در همدان