Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش برنا از ایلام ؛مدیرعامل شرکت پالایشگاه  گاز ایلام  با حضور در خبرگزاری برنا ضمن اشاره به اینکه این واحد صنعتی در جلوگیری از کاهش حوادث، موفق عمل کرده است ،گفت: در صنایع نفت و گاز به واسطه وجود خطرات و پتانسیل حوادث، رعایت ایمنی در کلیه فعالیت‌ها یکی از ارکان مهم انجام کار است، در این شرکت بصورت مستمر برای کلیه پرسنل اعم از رسمی و پیمانکاری دوره های آموزشی ایمنی برگزار می شود و در کنار آن پرسنل واحدHSE   با برنامه ریزی و انجام فعالیت‌های مدون، موفق به حداقل رساندن حوادث در طی چند سال گذشته شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان  اینکه مهمترین اهداف عملیاتی پالایشگاه ایلام در سال جاری،تولید پایدار و ایمن با ظرفیت حداکثری و رعایت کیفیت محصولات است، افزود: این واحد صنعتی در راستای رونق تولید، علاوه بر برنامه‌های تولید پایدار با حداکثر ظرفیت، با توجه و نگاه ویژه به بهره جستن از محصولات شرکت‌های تولیدی داخل کشور،اثر مستقیم و بسزایی در رونق تولید برای تولید کنندگان داخلی رقم خواهد زد .

اوادامه داد: سال گذشته این شرکت ۶۰ درصد خریدهای خود را از محل محصولات تولید داخل کشور تامین نموده که نه تنها تاثیر بسزایی در حمایت کالای ایرانی داشته، بلکه گام مهمی در راستای تحقق فرمایشات مقام رهبری در حوزه اقتصاد مقاومتی بوده است .

او از تامین 60 درصدی کالاهای مورد نیاز این پالایشگاه از تولید کنندگان داخلی خبر داد و گفت:خوشبختانه در سال گذشته از 250 میلیارد ریال کالای مورد نیاز خریداری شده این شرکت، حدود ۶۰ درصد آن از تولید کنندگان داخلی تامین شده است.  

او اظهار داشت : پالایشگاه گاز ایلام در سال گذشته  سال مطلوبی را در بخش‌های مختلف تولید، تعالی، انضباط مالی، سلامت اداری، پژوهش و غیره تجربه نموده به نحوی که در بخش تولید نسبت به دو سال قبل بیشترین پایداری و تحقق تولید را محقق ساخته است.

او تصریح کرد: در سال گذشته این شرکت،موفق به دریافت تقدیرنامه ۵ ستاره سرآمدی و تعالی از شرکت ملی گاز، رتبه دوم سلامت اداری و رتبه اول پژوهش در بین پالایشگاه های گاز کشور و همچنین در انضباط مالی موفق به کسب امتیاز مطلوب در صورتحساب های مالی حسابرسی شده است .

وی با اشاره به اینکه در این شرکت، پنج محصول گاز شهری، اتان،گاز مایع خام، میعانات گازی و گوگرد تولید می‌شود،اظهار داشت: از این تعداد محصول تولیدی،سه محصول اتان ، گاز مایع خام و میعانات گازی خوراک پتروشیمی ایلام می باشد که تا راه اندازی کامل این شرکت به سایر مبادی مصرف ارسال می شود.

 او اظهار داشت: در حال حاضر این محصولات با سختی فراوان به دیگر مبادی مصرف در سطح کشور ارسال می‌شوند، همچنین گوگرد پاستیلی از دیگر محصولات پالایشگاه است که سال گذشته نیمی از ۶۰ هزار تن تولیدی به مصرف شرکت های داخل و نیم دیگر نیز به خارج از کشور صادر شده است.

وی ادامه داد: در سال جاری برنامه‌هایی برای فروش برخط و اینترنتی گوگرد در دست اقدام است که با تحقق آن، فروش این محصول با تسهیل بیشتری برای خریداران همراه خواهد بود.

مدیر عامل شرکت پالایش گاز ایلام گفت: در مورد دستیابی به استانداردهای زیست محیطی در سال‌های گذشته اقدامات و پروژه‌های مهم در این شرکت از جمله احداث تصفیه خانه پساب صنعتی، حذف چاله سوزان، جنگل‌کاری فضای سبز پالایشگاه چند برابر استاندارد، اجرای مدیریت پسماند، احداث جایگاه تفکیک پسماند، تحویل پسماندهای ویژه به شرکتهای مورد تایید سازمان محیط زیست و غیره انجام شده است.

وی افزود: در حال حاضر نیز برنامه‌هایی از جمله نصب و راه اندازی لجن سوز واحد تصفیه خانه پساب، غنی سازی جنگل‌های محدوده پالایشگاه، پروژه مدیریت چرخه آب و پساب و غیره در دست اقدام می باشد که همگی نشان از توجه و اهمیت دادن به استانداردهای محیط زیستی در پالایشگاه گاز ایلام است

مدیرعامل شرکت پالایش گاز ایلام گفت:بیشترین میزان گاز تصفیه شده تحویلی به خط سراسری در سال گذشته به نسبت سه سال اخیر و نیز بالاترین میزان فروش گاز مایع خام در سال گذشته در قیاس با سالهای قبل، پایداری تولید در واحدهای بازیافت گوگرد با تولید یکی از خالص ترین گوگردهای کشور و نیز پایداری تولید و فروش میعانات گازی، نتیجه تلاش شبانه روزی همکاران این شرکت می باشد.

مهندس داری پور افزود : پالایشگاه گاز ایلام اهداف استراتژیک خود را هم‌راستا با اهداف شرکت ملی گاز ایران تعیین کرده و به همین منظور در این شرکت چشم انداز افق سال ۱۴۰۴ با عنوان شرکت سرآمد پالایش گاز کشور در دسترسی به ۵ هدف کلان در حوزه‌های تولید، پژوهش،HSE ، تعالی سازمانی و بهره‌وری تدوین شده که  برای رسیدن به چشم انداز شرکت، اهداف استراتژیک ۲۴ گانه‌ای تعریف شده که برای رسیدن به این هدف در هرمحمدکریم ویسی:

یک از واحدهای شرکت نیز اقدامات و پروژه‌های شفافی ترسیم شده است که به صورت مستمر مورد پایش و ارزیابی قرار می‌گیرند تا از روند انجام و پیشرفت آنها اطمینان حاصل شود.

مدیرعامل شرکت پالایش گاز ایلام با اشاره به اینکه فاز دوم این پالایشگاه در آینده نزدیک احداث می شود،گفت: طرح احداث فاز دوم پالایشگاه گاز ایلام از سوی شرکت ملی گاز ایران به شرکت مهندسی و توسعه گاز ابلاغ شده و قرار است در آینده نزدیک احداث شود و با راه اندازی این فازخوراک دریافتی پالایشگاه از 6.8 به 10.2 میلیون مترمکعب افزایش می یابد و تولید محصولات پنجگانه به میزان ۵۰ درصد افزایش می‌یابد.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اقتصاد مقاومتی پتروشیمی گاز مدیر عامل شرکت برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۲۰۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران نگران چه هستند؟

۶۷ درصد از مدیران براساس یک نظرسنجی، «عدم ثبات در ابعاد سیاسی و اقتصادی» را بزرگ‌ترین دغدغه خود در سال جاری می‌دانند. علاوه بر این موضوع، کمبود نقدینگی برای رشد شرکت‌ها در جایگاه دوم و کمبود نیروی انسانی متخصص از نگاه مدیران در جایگاه سوم فهرست نگرانی‌ها قرار گرفته است.

به گزارش دنیای اقتصاد، نکته قابل توجه اینکه در سال۱۴۰۲ دغدغه نیروی متخصص در جایگاه دهم قرار داشت و به نظر می‌رسد که یکی از دلایل افزایش این نگرانی، مهاجرت نیرو‌های متخصص از کشور باشد. عدم ثبات در قوانین و مقررات دولتی و تنش‌های سیاسی منطقه نیز از دغدغه‌های دیگر در سال۱۴۰۳ محسوب می‌شود.

بر اساس نتایج این گزارش، افزایش فروش و توسعه بازار از مهم‌ترین برنامه‌های مدیران عامل برای سال۱۴۰۳ است. همچنین در این گزارش ۷۶درصد از مدیران رکود را در سال جاری پیش‌بینی کردند و تنها ۲‌۱درصد به رونق امیدوار بودند.

در سومین گزارش مدیران عامل ۱۴۰۳ که توسط شرکت مشاوره مدیریت ایلیا منتشر شده، دغدغه‌ها و نگرانی‌های مدیران عامل کشور در سال جاری بررسی شده است. بر این اساس عدم ثبات اقتصادی و سیاسی کشور، کمبود نقدینگی، کمبود نیروی انسانی متخصص در سطوح مختلف، عدم ثبات در قوانین و مقررات دولتی و اتفاقات و تنش‌های سیاسی منطقه به ترتیب اصلی‌ترین نگرانی‌های مدیران عامل به شمار می‌روند.

شرکت مشاوره مدیریت ایلیا سومین گزارش مدیران عامل سال ۱۴۰۳ را منتشر کرده است. هدف اصلی گزارش مدیران عامل ایران، انتشار سالانه تصویری از وضعیت جاری کسب‌وکاری و پیش‌بینی سال آینده از دیدگاه مدیران عامل شرکت‌های ایرانی در سطوح مختلف است.

در این گزارش، تعداد مدیران‌عامل غیردولتی که در تکمیل پرسش‌نامه مشارکت داشتند، با رشد بیش از دو برابری نسبت به سال گذشته، به ۶۲۲ نفر رسیده است و پراکندگی صنایع در نمونه افزایش یافته است. از یافته‌های این شماره می‌توان به افزایش جزئی خوش‌بینی مدیران عامل نسبت به وضعیت اقتصادی ایران در سال ۱۴۰۳ در مقایسه با سال گذشته و افزایش میزان امیدواری به عملکرد مثبت شرکت نسبت به سال گذشته اشاره کرد. همچنین برخی دغدغه‌ها نظیر فیلترینگ اینترنت اولویت خود را از دست داده‌اند و دغدغه کمبود نیروی انسانی متخصص اهمیت و اولویت بیشتری پیدا کرده است.

ثبات سیاسی و اقتصادی؛ مهم‌ترین دغدغه مدیران

یکی از مهم‌ترین نکات این گزارش بررسی اصلی‌ترین نگرانی‌های مدیران عامل کشور در سال جاری است. به این ترتیب عدم ثبات سیاسی و اقتصادی با سهم ۶۷ درصدی از انتخاب مدیران کشور، نگرانی اصلی شرکت‌کنندگان در این پرسش‌نامه بوده است. پس از آن کمبود نقدینگی با ۴۶ درصد، کمبود نیروی انسانی متخصص در سطوح مختلف با ۳۴ درصد، عدم ثبات در قوانین و مقررات دولتی با ۳۲ درصد و اتفاقات و تنش‌های سیاسی منطقه با ۳۱ درصد اصلی‌ترین دغدغه‌های مدیران را در سال ۱۴۰۳ تشکیل می‌دهند. در رابطه با مساله نقدینگی، ۴۴ درصد از مدیران عامل با مشکل کمبود نقدینگی برای توسعه کسب‎وکار فعلی خود مواجه هستند. این در حالی است که ۱۰ درصد از مدیران عامل بیان کردند در شرکت خود مشکل نقدینگی ندارند.

براساس یافته‌های این گزارش، رکود اقتصادی و کاهش قدرت خرید و کوچک شدن بازار از مهم‌ترین عوامل موثر بر مساله کمبود نقدینگی است. اولویت نحوه پرداخت بر میزان پرداخت، بهبود سیستم‌های مدیریت عملکرد، استفاده از سیستم‌های غیرمالی و معنوی، ایجاد فرصت توسعه و یادگیری، ایجاد برنامه‌های جانشین‌پروری و بهبود روابط میان همکاران، راهکار‌هایی هستند که برای مواجهه با مساله جذب و نگهداشت نیروی انسانی متخصص ارائه شده است.

از سوی دیگر ورود به بازار‌های بین‌المللی می‌تواند به عنوان یک راهکار در شرایط کمبود تقاضا و کوچک شدن بازار به کار گرفته شود و ادغام و تملیک راهکاری است که در زمانی که منابع به اندازه کافی در محیط وجود ندارد، می‌تواند مورد بررسی و استفاده قرار بگیرد. همچنین مدیران شرکت‌کننده در این پرسش‌نامه، کاهش هزینه‌های عملیاتی و گرفتن وام از سیستم بانکی را پرکاربردترین راهکار‌ها برای غلبه بر مساله کمبود نقدینگی عنوان کردند.

چشم‌انداز مدیران چیست؟

همچنین بررسی جزئیات این گزارش نشان می‌دهد برای سال ۱۴۰۳، معادل ۷۶ درصد از مدیران رکود را پیش‌بینی کردند و فقط ۱۲ درصد از مدیران عامل به رونق اقتصادی ایران در این سال خوش‌بین هستند؛ این میزان در سال ۱۴۰۰ معادل ۳۷ درصد و در سال ۱۴۰۲ تنها ۵ درصد بوده است. همچنین ۶۳ درصد از مدیران عامل رشد مالی را برای شرکت خود در این سال پیش‌بینی کرده‌اند. از سوی دیگر، تنها ۲۸ درصد از مدیران عامل به اهداف غیرمالی شرکت خود در سال ۱۴۰۲ دست پیدا کرده‌اند که البته نسبت به سال گذشته ۸ درصد بهبود داشته است.

همچنین ۵۵ درصد از مدیران عامل نسبت به رشد عملکرد مالی شرکت تحت مدیریت خود در سال ۱۴۰۲ اذعان داشته‌اند، اما در این بین شرکت‌های با قابلیت بالای پیش‌بینی جریان نقدینگی، امیدواری بالاتری به عملکرد مالی خود در سال ۱۴۰۳ نسبت به سایر شرکت‌ها دارند. تنها ۳۲ درصد از مدیران عامل جریان نقدینگی شرکت خود را قابل پیش‌بینی اعلام کرده‌اند.

سنجش تسلط و تمرکز مدیران

بررسی دیگر جزئیات این گزارش نشان می‌دهد که ۴۵ درصد از مدیران عامل تسلط قابل‌قبولی بر مفاهیم و شاخص‌های مالی دارند. ۴۰ درصد از مدیران عامل آشنایی زیادی با مفاهیم و کاربرد‌های فناوری‌های دیجیتال تحول‌آفرین دارند و ۱۲درصد از مدیران عامل علاوه بر اجرای فناوری‌های تحول دیجیتال در یک چارچوب نظام‌مند، به شناسایی و تحلیل ارز‌ش‌های حاصل از آن نیز می‌پردازند. مهم‌ترین ذی‌نفعان در تصمیمات استراتژیک شرکت‌ها به ترتیب مشتریان و کارکنان شرکت‌ها هستند. ۸۶ درصد مدیران عامل منافع مشتریان و ۸۰ درصد مدیران منافع کارکنان را در زمان اتخاذ تصمیمات استراتژیک شرکت در نظر می‌گیرند.

در بخش دیگری از این گزارش اشاره شده است که ۲۲ درصد مدیران عامل پایبندی به اخلاق حرفه‌ای و ارزش‌های انسانی، ۱۳ درصد بقا و حفظ کسب‌وکار فعلی، ۱۲ درصد ارائه محصول یا خدمت باکیفیت را تاثیرگذارترین اقداماتی که مدیران عامل برای بهبود جامعه می‌توانند انجام دهند، عنوان کرده‌اند. بخش دیگری از این گزارش به محل تمرکز مدیران پرداخته است. بر این اساس عمده تمرکز حدود ۷۱ درصد از مدیران عامل بر مسائل جاری و عملیاتی کشور است.

این عدد برای شرکت‌های خدماتی کوچک‌تر ۸۱درصد است که نشان‌دهنده تمرکز کمتر بر مسائل آینده شرکت در مقایسه با سایر شرکت‌هاست. بیش از نیمی از مدیران عامل صرف‌کردن زمان با خانواده را به عنوان یک برنامه منظم انتخاب کرده‌اند که پرتکرارترین برنامه نیز بوده است، در‌حالی‌که ۱۴ درصد از مدیران عامل بیان کردند هیچ برنامه منظم خودمراقبتی ندارند.

راهکار‌های پیشنهادی چیست؟

در بخش دیگری از این گزارش، پیشنهاد‌های کارشناسی برای مقابله با مسائلی که مدیران عامل به عنوان چالش‌های مجموعه خود به آن‌ها اشاره کردند، ارائه شده است. برای مثال دو راهکار بررسی و به‌کارگیری روش‌های مختلف تامین مالی و پیاده‌سازی سیستم‌های مدیریت هزینه برای مواجهه با مساله کمبود نقدینگی پیشنهاد می‌شود.

دیگر خبرها

  • بازدید مدیر عامل شرکت آبفای استان یزد از تصفیه خانه آب شهر میبد
  • ۴۰۰ خیر مدرسه ساز در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد
  • مدیر عامل جدید شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی معرفی شد
  • پایان عملیات تعمیرات حساس کوره نم زدایی ردیف سوم گازی پالایشگاه دهم
  • فروش بیش از ۵۵ هزار تن گوگرد در پالایشگاه گاز ایلام
  • بسترسازی برای پرداخت کلیه تسهیلات خرد بانک توسعه تعاون از طریق تی تی پلاس
  • حضور جمعی از کارکنان صنعت فولاد اکسین خوزستان در دیدار کارگران با رهبر انقلاب
  • دستگیری عامل قمه کشی و شرارت در ایوان
  • مدیران نگران چه هستند؟
  • مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی (وبانک) معرفی شد