Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، علیرضا زالی (رئیس قطب علوم اعصاب کشور) ضمن گرامیداشت عید غدیر و روز پزشک در ارتباط با این نشست گفت: این برنامه با کارشناسی مشترک عزیزان فعال در حوزه پزشکی و بیمه ای در ابعاد و سطوح مختلف نیاز بیمه ای جامعه پزشکی صورت گرفت. این برنامه به مدت 4 ماه پس از آمادگی اجرا و دوباره در یک کارشناسی فشرده برآورد شد تا تمام نیازهای جامعه پزشکی را پوشش بدهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زالی در ادامه گفت: بنابراین تمام صیقلکاری های حرفه ای روی این طرح انجام گرفته است تا همه نیازهای جامعه پزشکی، پرستاران و همه گروهای همکار با پزشکان مدنظر قرار گرفته بشود. بنابراین پکیجی طراحی شده است که اگر دوستان توجه کنند خواهند دید که تمام اتفاقاتی که در جامعه پزشکی ایجاد نگرانی می کند و باعث تزلزل ثبات و امنیت فکری جامعه پزشکی و درمانی کشور می‌شود، در این طرح درج شده است.

رئیس قطب علوم اعصاب کشور عنوان کرد: سعی شد تا ابعاد منعطفی در این پکیج بیمه مندرج شود. این انعطاف پذیری همچنین متناسب با ذائقه، درگیری و خواست های جامعه پزشکی منظم گشته است.

زالی در ارتباط با بیمه مسئولیت حرفه ای پزشکان گفت: یکی از مهمترین موضوعات بیمه برای پزشکان موضوع بیمه مسئولیت حرفه ای است. با رایزنی هایی که با قوه قضائیه شده بود و در ارتباط با این طرح بیمه، قرار بود اصلاح قوانین پایه در دست کار باشد. نکته مهم این است که مجامع قضائی کشور بیمه مسئولیت حرفه ای را به عنوان وثیقه بپذیرند. این موضوع پس از این که مصوب مجلس شد به شورای نگهبان رفت. بنابر رای شورای نگهبان، اگر قصور پزشک ابعاد تعمدی داشته باشد شامل این موضوع نیست و با درج این بند، در نهایت قانون پذیرفته شد و در دوره ریاست آقای رییسی در متن قانون توسعه ششم مندرج شد.

زالی گفت: سعی شده است که پوشش بیمه جامعه پزشکی با بیمه حداقلی صورت بگیرد. زیرا تنها پزشکان نیستند که مشمولین بیمه قرار می گیرند. بنابراین شمولیت قوانین بیمه می بایست بالا برود و نرخ حداقلی بیمه باید منظور شود. چرا که در حال حاضر، حدود 15 هزار دستیار در بخشهای مختلف مشغول کار هستند که درآمد چشمگیری نخواهند داشت. با وجود اینکه این افراد از اقشار آسیب پذیر جامعه هستند تاکنون یک پوشش بیمه ای جامع و با نرخ ارزان صورت نگرفته بود. بنابراین طرح تمام گروه های پزشک و غیر پزشک از جمله لیسانسه های دارای پروانه، پرستاران و هر گروهی که به نوعی با بیماران در ارتباط هستند و علی القاعده در معرض قصور پزشکی هستند،  تحت پوشش بیمه ای قرار خواهند گرفت.

وی در ادامه گفت: بحث افزایش زمان پوشش بیمه ای از نکات دیگری است که در این طرح مدنظر قرار گرفته شده است. معمولا در شرایط فعلی بین چهار تا پنج سال بیمه ها پوشش می دادند که این زمان به هفت سال افزایش پیدا کرد. به نظر می رسد پرونده های پزشکی در هفت سال حل و فصل می شوند و نیازی به مدت بیشتر نبود.

زالی افزود: برای بسیاری از پزشکان با توجه به نوع حرفه آنها دشوار است در جریان پرونده ممارست داشته باشند، بنابراین تدبیر شد سایر شوراهای قضایی در این باره کارکرد داشته باشند. مجامعی مانند شورای حل اختلاف بتوانند پرونده ها را رسیدگی بکنند.

زالی در پایان گفت : مسیله مهم دیگر زمان در اختیار گذاشتن مدارک به سازمان بیمه است که پیشتر حدود هفت روز فرجه داشت و زمان بیشتر و معقول تری در این رابطه مدنظر قرار داده شده است. ما با مسئولین بیمه رایزنی کردیم که نگاه به این پکیج یک نگاه اقتصادی نباشد تا جمله مشکلات پزشکان با حداقل پرداخت حل و فصل شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: جامعه شورای نگهبان قوه قضائیه مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۲۱۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس

سید ابوالفضل هاشمی اصل گفت: اولویت تیم مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز از ابتدا، رسیدگی ویژه به پرداخت مطالبات و مسائل رفاهی کارکنان مجموعه تحت پوشش دانشگاه بوده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به تلاش شبانه‌روزی کارکنان حوزه سلامت در خدمت‌رسانی به جامعه افزود: اگر چه بی شک این خدمات با پشتوانه انگیزه معنوی صورت می‌گیرد، اما دانشگاه نیز خود را در برابر این تلاش‌ها مسئول می‌داند و با تلاش و پیگیری‌های انجام شده، موفق به پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات اساتید، پزشکان و کارکنان دانشگاه در سال ۱۴۰۲ شدیم.

به گفته او، در سال ۱۴۰۲، ۱۱ ماه از مطالبات پزشکان متخصص، ۱۲ ماه از مطالبات پزشکان عمومی استخدامی و مشارکتی و ۱۲ ماه از مطالبات درمانگاه‌ها پرداخت شده است.

هاشمی اصل ادامه داد: همچنین پرداخت ۱۳ ماه اضافه کار شبکه‌های بهداشت و درمان و ۱۱ ماه از معوقات کارکنان سایر مراکز تحت پوشش، از دیگر موارد انجام شده در سال ۱۴۰۲ بوده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به ابلاغ دستورالعمل پرداخت تعرفه خدمات پرستاری از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در همین راستا طی سال گذشته، ۱۴ماه از مطالبات تعرفه خدمات پرستاری پرستاران شاغل در دانشگاه علوم پزشکی شیراز به مبلغ بیش از ۳ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی به این زودی جایگزین پزشکان اورژانس نمی‌شود
  • ملک الشعراء حکیم شفایی، ادیب و پزشک نام‌آور اصفهانی
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • دستگاه‌ها به مسئولیت‌ در قبال آموزش و پرورش عمل نمی‌کنند
  • ایفای مسئولیت اجتماعی صنایع برای واحد تجاری، جامعه و محیط سودمند است
  • نظام درمانی را به کجا می‌برند؟
  • اردوی جهادی چشم پزشکان تهرانی در گرگان
  • اردوی جهادی چشم پزشکان تهرانی در گرگان
  • به صرف لبخند ؛ اردوی جهادی چشم پزشکان تهرانی در گرگان
  • ارائه خدمات رایگان پزشکی در قصر قند