Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- گام موثری دیگر در فرایند پیاده سازی نظام ارجاع و پرونده الکترونیک سلامت در دانشگاه علوم پزشکی بابل.     
به گزارش خبرنگارآریادفترمازندران درشهرستان بابل به نقل ازروابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل، کارگاه آموزشی استقرار نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک روز یکشنبه مورخ 27 مردادماه 1398 با حضور دکتر انصاری معاون مرکز آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت بهداشت در سالن همایش دکتر خالق نژاد بیمارستان آیت اله روحانی برگزار گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

    
در این کارگاه که با استقبال بسیار خوب پرشکان عمومی، متخصصان، داروسازان و سایر کادر سلامت شهرستان بابل روبرو شد ابتدا دکتر ظفرمند مدیرکل بیمه سلامت استان در خصوص چالش های پروژه نظام ارجاع نکاتی را بیان کردند و در ادامه دکتر انصاری دبیر اجرایی پرونده الکترونیک سلامت ایرانیان، نکات فنی و سیاست های کلان وزارت را در حوزه پرونده الکترونیک سلامت بیان نمودند و تاکید کردند: دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز همانند 8 دانشگاه پیشرو در این حوزه تا اینجا فعالیت های خوبی رو انجام داده است که امروز شاهد تست نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک در نود اصلی سپاس این دانشگاه هستیم.           
در ادامه تیم فنی شامل نمایندگان رگولاتوری وزارت، نماینده سازمان غذا و دارو و شرکت های نرم افزاری حوزه های OIS و PIS که موفق به دریافت گواهی نظام ارجاع و گواهی تبادل اطلاعات با سپاس شده بودند بصورت زنده فرآیند ارجاع از سطح یک به سطح دوم و همچنین ویزیت و صدور نسخه ی الکترونیک در سطح دو به داروخانه را با موفقیت انجام دادند و در داروخانه نیز بر اساس داده ها دریافتی از مطب خصوصی نسخه پیچی بصورت الکترونیک انجام دادند.
این اتفاق گام موثری است در پیاده سازی کامل نظام ارجاع و پرونده الکترونیک در شهرستان بابل که انشاله با حمایت و پشتیبانی کادر پزشکی، بهداشت، بیمه ها و شرکت های نرم افزاری بزودی بخش بزرگی از جامعه پزشکی شهرستان به این مجموعه متصل خواهند شد.      

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: گام موثری دیگر در فرایند پیاده سازی نظام ارجاع و پرونده الکترونیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۲۱۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آنها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

داوود خوش‌شکن افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا (ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن افزود: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشور‌های افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور گفت: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در کشور را دارد. پس از مشهد شهر‌های قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

 

 

دیگر خبرها

  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال اعمال می‌شود
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از سال جاری اعمال می‌شود
  • اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال
  • پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری
  • بودجه ۱۰ هزار میلیاردی فوق‌العاده خاص نظام سلامت
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • بهره‌برداری از بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی رشت از مطالبات نظام سلامت است