Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- نشست رؤسای 12 دانشگاه ایرانی عضو اتحادیه دانشگاه‌های کشور‌های حاشیه خزر، در آستانه بیست و سومین همایش رؤسای این اتحادیه برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، آقای حسین سالار آملی، قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل و رئیس مرکز همکاری‌های علمی بین المللی در این نشست گفت: اتحادیه‌های منطقه‌ای و به تبع آن، همکاری‌های علمی منطقه‌ای از دو نظر حائز اهمیت است؛ نخست آن‌که اشتراکات فرهنگی، تاریخی، اقتصادی و اجتماعی سبب می‌شود همکاری‌های منطقه‌ای پیشرفت بهتری داشته باشد، دوم آن‌که همکاری‌های منطقه‌ای، سکویی برای فعالیت‌های جهانی است و با عنایت به این دو موضوع، اتحادیه‌های منطقه‌ای جزو اولویت‌های کشور‌های پیشرفته می‌باشند و وزارت علوم نیز بر همین اساس، به ایجاد و توسعه همکاری‌های منطقه‌ای اولویت داده و از آن‌ها حمایت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: اتحادیه باید با توسعه تعاملات علمی و ایجاد و پرورش موضوعات مشترک، سطح فعالیت آن را در میان کشور‌های عضو ارتقا داده و حتی به سطوح مقامات عالی‌رتبه کشور‌های متبوع برساند و این مهم به دست نمی‌آید جز آنکه تعریف مسأله در اتحادیه به موضوعات مهم کشیده شود.
قائم مقام وزیر علوم تحقیقات و فناوری در امور بین‌الملل پیشنهاد کرد: برای توسعه روابط و سطح فعالیت‌ها، بهتر است دانشگاه‌های کشور‌های غیر حاشیه خزر نیز به عنوان ناظر در اتحادیه حضور داشته باشند و سیاست‌های انگیزشی و تشویقی برای حضور دانشگاه‌ها در اتحادیه طراحی شود.
وی تصریح کرد: باید تلاش کرد که تعداد دانشگاه‌های عضو از هر کشور به موازنه مطلوب برسد و در همین راستا پیشنهاد می‌کنم تا ارزیابی عملکرد دانشگاه‌ها پیوسته در دستور کار اتحادیه باشد؛ ضمن آن‌که فرآیند تعامل از پایین با بالا باشد و با درگیر شدن اعضای هیأت‌علمی و دانشجویان دانشگاه‌های عضو اتحادیه، فعالیت‌ها توسعه پیدا کند.
آقای سالار آملی در ادامه به رئیس دبیرخانه ایرانی اتحادیه دانشگاه‌های دولتی کشور‌های حاشیه دریای خزر پیشنهاد کرد تا با مسؤولان وزارت امور خارجه نیز دیدار و نشست داشته باشند تا کنشگران سیاسی به ظرفیت‌های علمی برای تقویت همکاری‌های علمی شناخت کافی پیدا کنند.
آقای رضی، رئیس دانشگاه گیلان و دبیر دبیرخانه ایرانی اتحادیه دانشگاه‌های دولتی کشور‌های حاشیه دریای خزر نیز در این نشست گفت: نشست آینده اتحادیه به میزبانی دانشگاه گیلان در مهر امسال در رشت برگزار خواهد شد.
وی افزود: به دنبال آن هستیم باهدف هم‌افزایی ظرفیت‌های دانشگاه‌های ایرانی عضو، برنامه‌های منسجمی را در دستور کار این نشست قرار دهیم؛ ضمن آن‌که واگذاری ریاست دوره‌های اتحادیه در سال آینده به یکی از دانشگاه‌های ایرانی، فرصتی را برای تقویت همکاری‌های اتحادیه فراهم می‌آورد.
اتحادیه دانشگاه‌های دولتی کشور‌های حاشیه دریای خزر در سال 1375 تشکیل شده و اکنون، 57 دانشگاه، پژوهشگاه و مراکز علمی و فناوری از کشور‌های ایران، روسیه، آذربایجان، قزاقستان و ترکمنستان در اتحادیه عضویت دارند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: نشست دانشگاه های ایرانی اتحادیه حاشیه خزر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۲۲۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم‌ پزشکی شیراز

ایسنا/فارس در سفر رسمی رئیس و معاونان دانشگاه علوم پزشکی شیراز به تاجیکستان، دفتر همکاری‌های علمی دانشگاهی وزارت تندرستی تاجیکستان و دانشگاه علوم پزشکی شیراز افتتاح شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز امروز، ۶ اردیبهشت و در دومین روز سفر به جمهوری تاجیکستان، با وزیر تندرستی این کشور پیرامون توسعه همکاری‌های مشترک با راه‌اندازی دفتر همکاری‌های علمی دانشگاهی، دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این نشست که در وزارت تندرستی تاجیکستان و با همراهی سفیر ایران در جمهوری تاجیکستان برگزار شد، پیرامون راه‌های توسعه همکاری‌های دو جانبه همفکری شد.

در ادامه این ملاقات،  دفتر اختصاصی همکاری‌های علمی دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان، در ساختمان وزارت تندرستی افتتاح شد.

معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این خصوص اظهار کرد: افتتاح این دفتر که نشان دهنده اعتماد طرف تاجیک به توانمندی‌های دانشگاه علوم پزشکی شیراز است، روابط دو جانبه را با شتاب بیشتری توسعه می‌دهد.

سید حسن سراج افزود: با توجه به روابط گسترده علمی و آموزشی دانشگاه با جمهوری تاجیکستان، پیشنهاد تاسیس این دفتر همکاری از طرف دانشگاه علوم پزشکی شیراز به طرف تاجیک ارائه شد که مورد استقبال قرار گرفت.

وی، راه‌اندازی این دفتر را فرصتی برای برنامه‌ریزی، هماهنگی و پیگیری موضوعات مورد علاقه دو طرف دانست.

در پایان برنامه‌های روز دوم سفر، وزیر تندرستی جمهوری تاجیکستان، نشان ملی تاجیکستان را به مهرداد شریفی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز اعطا کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم‌ پزشکی شیراز
  • بیش از ۸۰۰۰ عضو هیات علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • بازخوانی تحلیلی زمینه‌های سیاسی اجتماعی در تدبرگرایی معاصر
  • آمادگی مرکز هوش مصنوعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برای پردازش داده‌های گستردۀ علمی
  • بیش از ۸ هزار عضو هیئت علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • بیش از ۸ هزار عضو هیات علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • سی و دومین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک
  • فرهنگ مشترک؛ سرمایه دو ملت
  • رییس جدید کمیته تخصصی هواشناسی و علوم جوی آیورا منصوب شد
  • نشست علمی « وعده صادق و جامعه ایرانی » برگزار می شود