Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، اسحاق جهانگیری عصر امروز (دوشنبه) در مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران،‌ توانمندی شرکت های داخلی برای ساخت لوکوموتیو و واگن مورد نیاز قطار شهری کلانشهرها را مطلوب توصیف کرد و‌ گفت: باید از توان و ظرفیت شرکت های داخلی در توسعه قطار شهری به بهترین نحو استفاده شود.
وی با اشاره به مصوبه برای تامین 2 هزار دستگاه واگن قطار شهری برای کلانشهرها،‌ اظهار داشت: بر اساس گزارش های ارایه شده میزان جابجایی شهروندان در صورت افزایش واگن با زیرساخت های موجود به دو برابر افزایش می یابد که با توجه به آثار فراوان آن در کاهش آلودگی هوا،‌صرفه جویی در زمان و سوخت و تامین رفاه شهروندان باید موانع اجرایی شدن این مصوبات دولت هر چه سریعتر برطرف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون اول رییس جمهور همچنین نوسازی و گسترش ناوگان حمل و نقل شهری را ضروری ارزیابی کرد و گفت: نوسازی اتوبوس ها و تاکسی های درون شهری از اصلی ترین اولویت های گسترش حمل و نقل عمومی و زیباسازی شهری است و لازم است که با توجه به شرایط کشور در این زمینه راهکارهای جدیدی دنبال شود.
جهانگیری ادامه داد: یکی از دلایل افزایش استفاده از وسایل نقلیه شخصی به دلیل وضعیت نامناسب حمل و نقل عمومی است که در این زمینه باید اجرای برنامه جامع نوسازی ناوگان حمل و نقل که از سوی رییس محترم جمهور ارائه شد، تسریع شود.
وی با اشاره به حادثه اتوبوس دانشگاه آزاد که منجر به کشته شدن تعدادی از شهروندان و دانشجویان کشور شد،‌ این اتفاق را هشداری در خصوص فرسودگی ناوگان حمل و نقل عمومی دانست و از وزیر راه و شهرسازی که ریاست کمیسیون صنعت و زیر بنایی دولت را در اختیار دارد خواست تا با هماهنگی همه دستگاه های مربوط بسته کاملی در خصوص نحوه تامین مالی نوسازی حمل و نقل عمومی و رفع موانع ساخت خودروهای عمومی و ارایه تسهیلات به شرکت های ارایه دهنده خدمات تهیه و تا شهریور ماه به شورای اقتصاد ارایه کند.
در این جلسه که وزرای اقتصاد و دارایی و راه و شهرسازی حضور داشتند، گزارشی از نحوه اجرای 11 بند ابلاغیه یکصدمین جلسه شهرداران کلانشهرها در خصوص نحوه جذب فاینانس قطار شهری، واگذاری اوراق مشارکت به شهرداری‌ها، جذب کارکنان قراردادی و فوق العاده جذب کارکنان شهرداری‌ها و حضور شهرداران در جلسات عالی استان‌ها گزارشی ارائه شد.
وزیر راه و شهرسازی نیز در این جلسه در خصوص توان داخلی برای ساخت و تامین اتوبوس درون شهری گزارشی ارائه و بر همکاری بیشتر همه دستگاه‌های مرتبط در شرایط کنونی برای اختصاص اتوبوس و تاکسی به کلانشهرها تاکید کرد.
علاوه بر گزارش شهردار تهران در خصوص نحوه تامین درآمد شهرداری‌ها و مدیریت یکپارچه شهری برای ارائه خدمات به شهروندان،‌ شهرداران برخی از کلانشهرها نیز نظرات و دیدگاه‌های خود را درباره حمل و نقل شهری، نحوه استفاده از اوراق تسهیلات، بدهی شهرداری‌ها به بخش خصوصی در زمینه یارانه بلیت و نوسازی بافت‌های فرسوده شهری ارائه کردند.
در این جلسه مقرر شد تا با محوریت سازمان برنامه و بودجه و معاون هماهنگی و نظارت اقتصادی و امور زیربنایی معاون اول و دستگاه‌های مرتبط تا پایان شهریور در خصوص رفع موانع اجرای مصوبه ساخت و تامین 2 هزار دستگاه واگن مترو تصمیم گیری لازم انجام شود.
ضمنا مقرر شد مشکلات مربوط به 395 دستگاه واگن مترو شهرهای اصفهان، شیراز، تبریز و قم در شورای اقتصادی مرتفع گردد. همچنین سازمان برنامه و بودجه نسبت به اعمال مدیریت برای تمرکز بر ردیف‌های بودجه شهرداری‌ها در حوزه حمل و نقل عمومی اقدام لازم را انجام دهد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: اسحاق جهانگیری قطار شهری ناوگان حمل و نقل ریلی مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۲۴۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص اتوبوس و تاکسی برقی برای کلان‌شهر اراک

شهردار اراک گفت: پیگیر تخصیص اتوبوس و تاکسی برقی برای این شهر هستم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، علیرضا محمودی پیش از ظهر امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در دیدار و نشست با معاون توسعه حمل‌ونقل وزارت صمت، اظهار کرد: به‌کارگیری اتوبوس‌ها و تاکسی‌های برقی، گامی مهم در راستای کاهش آلودگی هوای شهر اراک است.

وی افزود: پیگیر تخصیص اتوبوس و تاکسی برقی برای این شهر هستیم.

به گزارش ایمنا، در این نشست مشترک که با حضور نادر قلی ابراهیمی نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی، علی اکبر اسدی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی با معاونت توسعه حمل و نقل وزارت صمت و نماینده معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور برگزار شد، پیرامون قول مساعد وزیر صمت در خصوص به‌کارگیری اتوبوس و تاکسی‌های برقی ویژه کلان‌شهر اراک گفت‌وگو شد.

در این جلسه روش‌ها و مدل‌های مختلف تخصیص و به‌کارگیری خودروهای برقی با توجه به ضرورت کاهش و کنترل آلودگی هوا ناشی از ناوگان حمل و نقل عمومی فرسوده در سطح شهر اراک مورد بحث و بررسی قرار گرفت و توافقات اولیه در این زمینه حاصل شد.

همچنین مقرر شد، شهرداری اراک با هماهنگی استانداری مرکزی با بررسی مدل‌های مختلف، مدل بهینه اقتصادی به‌کارگیری خودروهای برقی را با توجه به شرایط و ملاحظات محلی احصاء و در ادامه مذاکرات بعدی با بانک‌های عامل و شرکت‌های خودروساز به منظور تأمین منابع مالی مورد نیاز و سفارش ساخت و تحویل خودروها انجام گیرد.

کد خبر 747575

دیگر خبرها

  • آذربایجان شرقی مشکل تامین اتوبوس و حمل و نقل عمومی دارد
  • از تسریع در روند نوسازی تا هوشمندسازی ناوگان اتوبوس‌های شهری
  • ضرورت تامین روشنایی محله های بی دفاع شهری
  • نوسازی و رفع ایراد دستگاه‌های کارتخوان اتوبوس‌ها در پایتخت
  • ۱۳۶ دستگاه تاکسی جدید آماده تحویل به رانندگان اهوازی است
  • اختصاص اتوبوس و تاکسی برقی برای کلان شهر اراک
  • اختصاص اتوبوس و تاکسی برقی برای کلان‌شهر اراک
  • ۱۳۶ دستگاه تاکسی جدید آماده تحویل به رانندگان اهوازی
  • تاکسی‌های برقی بدون راننده ماند
  • ۱۳۶ دستگاه تاکسی جدید آماده تحویل به رانندگان است