Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اتحادیه صادرکنندگان نرم افزار، اگرچه شرکتهای سرآمد ایران در حوزه فناوری‌های نوین، چندسالی است که به طور مستمر در نمایشگاه فناوری اطلاعات جیتکس دوبی حضور داشته‌اند، امسال به دلیل عدم تخصیص بودجه، احتمال لغو برپایی پاویون ایران وجود دارد.

شرکتهای سرآمد ایران در حوزه فناوری‌های اطلاعات و نوین و استارتاپ‌ها، چند سالی است که به طور مستمر در نمایشگاه جیتکس دوبی حضور می‌یابند، اما امسال خبرها حکایت از آن دارد که بودجه لازم برای برپایی پاویون جمهوری اسلامی ایران در این نمایشگاه تامین نشده و احتمال لغو حضور ایران در قالب پاویون وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان اگرچه شرکتهای فعال فناوری می‌توانند به صورت مستقل در نمایشگاه جیتکس ۲۰۱۹ حضور یابند؛ اما حضور در قالب پاویون نیز مزایایی دارد که از جمله آن فعال بودن صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور در این حوزه است و از سوی دیگر جنبه‌ برندسازی آن را نیز نباید از یاد برد. ضمن اینکه حضور شرکت‌ها زیر چتر یک پاویون، به طور قطع باعث کاهش هزینه‌های حضور در نمایشگاه های تخصصی می‌شود.

حضور ایران در این نمایشگاه که به عنوان یک رویداد بین‌المللی بسیار مهم در عرصه فناوری اطلاعات در دنیا محسوب می شود، طی سال‌های اخیر توانسته دستاوردهای مثبتی را برای شرکتهای فناوری اطلاعات ایرانی به همراه داشته باشد که از جمله آن، معرفی دستاوردهای اخیر شرکتهای ایرانی به دنیا و بازاریابی برای محصولات تولیدشده در سطح بازارهای جهانی است.

سال گذشته پاویون جمهوری اسلامی ایران در جیتکس ۲۰۱۸، با حمایت ستاد توسعه فناوری اطلاعات، ارتباطات و فضای مجازی معاونت علمی و اتاق بازرگانی جمهوری اسلامی ایران و با حضور ۸ شرکت دانش‌بنیان و ۲۳ استارتاپ فعال در حوزه دانش‌بنیان، ‌خلاق و فناور برپا شده بود که در قالب آن، شرکت‌ها و مجموعه‌هایی در حوزه هوش مصنوعی، ‌رایانه، نرم‌افزار، نرم‌افزارهای تلفن همراه،‌ بازی‌های رایانه‌ای، تلفن‌های همراه و زیرساخت و فناوری‌های نوین ارتباطی دستاوردهای جدید خود را به نمایش گذاشتند.

به گفته فعالان این حوزه، حضور شرکت‌های ایرانی در نمایشگاه جیتکس ۲۰۱۹ فرصتی مناسب برای معرفی شرکت‌ها و محصولات دانش‌بنیان و استارتاپ‌های ایرانی در عرصه بین‌المللی در راستای تولید محصول متناسب با نیازهای بازارهای منطقه‌ای و جهانی است.

با این حال به نظر می رسد به دلیل عدم تخصیص بودجه از سوی مسئولان و نهادهای مرتبط، احتمال لغو حضور شرکتهای ایرانی در قالب پاویون رسمی جمهوری اسلامی ایران وجود دارد.

کد خبر 4696997 معصومه بخشی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: جیتکس تولید نرم افزار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فناوری نانو شرکت دانش بنیان نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فناوری فضایی ماهواره تحقیقات علمی شرکت هواوی هوشمندسازی ناسا هوش مصنوعی تولید گوشی هوشمند امنیت اطلاعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۲۸۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجتماع یکصد هزار نفری فناوران کشور در بزرگترین رویداد نوآوری کشور

مهدی صفاری‌نیا گفت: نمایشگاه اینوتکس در سال گذشته شاهد حضور بیش از ۱۰۰هزار بازدید کننده بوده است و با برنامه ریزی‌های صورت گرفته در بخش‌های مختلف نمایشگاه پیش بینی می‌شود امسال بیش از سال گذشته از این نمایشگاه بازدید کنند.

او افزود: توسعه همکاری و مشارکت بین بازیگران کلیدی زیست بوم نوآوری و فناوری کشور، جذب سرمایه برای استارتاپ‌ها و شرکت‌ها و نیز معرفی فرصت‌های نوین سرمایه گذاری، شبکه سازی و تولید محتوای ناب آموزشی؛ از اهداف اصلی برگزاری نمایشگاه اینوتکس است.

صفاری نیا با اشاره به حضور بیش از ۳۰۰ سخنران در ۴ رویداد کنفرانسی نمایشگاه اینوتکس، به تشریح سایر برنامه‌ها و رویداد‌های این نمایشگاه پرداخت و افزود: امسال میزبان رویداد جایزه بین‌المللی فارس Fares awards در حوزه تبلیغات هستیم که میهمانان عالی‌رتبه‌ای را از کشور‌های مختلف در خود جای داده است.

رئیس پارک فناوری پردیس در ادامه با تشریح بخش‌های مختلف نمایشگاه به برگزاری اولین دوره رویداد ملی صنایع خلاق کشور به نام مانوین در کنار نمایشگاه اینوتکس اشاره کرد و افزود: با هدف توجه به صنایع فرهنگی و هویت‌ساز، اولین دوره رویداد مانوین همزمان با نمایشگاه اینوتکس برگزار می‌گردد. هدف از این رویداد معرفی فرصت‌های بکر حوزه فرهنگی و خلاق کشور است.

به گفته رییس پارک فناوری پردیس نمایشگاه اینوتکس امسال توجه ویژه‌ای به فناوری‌های تحول‌ساز دارد و در سیزدهمین دوره آن طبق برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته، شاهد رونمایی از ده‌ها محصولی خواهیم بود که برای اولین بار در کشور رونمایی خواهند شد و در ادامه در دسترس صنایع و مردم قرار می‌گیرند.

صفاری نیا تصریح کرد: رویداد استیج به عنوان یکی از بخش‌های اصلی نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ شاهد حضور بیش از ۹۰ سخنران مطرح از بخش خصوصی، عمومی غیردولتی و دولتی است. استیج اینوتکس ۲۰۲۴ با محوریت ورود صنایع بزرگ به حوزه استارتاپی برگزار می‌شود.

او افزود: در رویداد ایستگاه آینده نیز با حضور ۱۰۰ تن از فعالان حوزه نوآوری به آینده بازار‌ها و صنعت‌هایی، چون لندتک، لجستیک، هوش مصنوعی، خرده‌فروشی و بلاکچین پرداخته و نقش متغیرهایی، چون نسل زد و برند کارفرمایی در این آینده بررسی می‌شود.

صفاری نیا اینوتکس را یک نمایشگاه متفاوت معرفی کرد و گفت: اینوتکس به دنبال نمایشی متفاوت و امیدوار کننده از قابلیت‌ها و توانمندی‌های تیم‌های جوان، نوآور و آینده‌ساز در کشور و جهان است.

گفتنی است، نمایشگاه اینوتکس با بیش از ۲۰ رویداد جانبی در تاریخ ۱۸ الی ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ با حضور بیش از ۴۰۰ شرکت فناور و نوآور در ‍پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • کاهش وابستگی شهرداری قم به محصولات غیر بومی با همکاری استارتاپ‌ها
  • ایلان ماسک کاربردی برای هوش مصنوعی در اسپیس ایکس نیافت!
  • حضور همراه اول در نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس ۲۰۲۴
  • غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است
  • حضور همراه اول در برگزاری نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس 2024
  • انعکاس جهانی پاویون جمهوری اسلامی ایران در دوسالانه ونیز قابل اعتنا بود
  • اکوسیستم فناوری کشور زیر سقف «اینوتکس ۲۰۲۴»
  • حضور ۲ هزار ۶۱۹ ناشر در نمایشگاه کتاب قطعی شده است/اتکای برپایی نمایشگاه به بودجه‌ دولتی کم است
  • اجتماع ۱۳۰ هزار نفری فناوران کشور در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴
  • اجتماع یکصد هزار نفری فناوران کشور در بزرگترین رویداد نوآوری کشور