Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر شبکه کودک و نوجوان گفت: فیلم سینمایی "منطقه پرواز ممنوع" جزء فیلم‌های استراتژیک محسوب می‌شود، زیرا گام‌های بلند نظام در مسیر تمدن‌سازی را به تصویر کشیده و برای یک گروه سِنی، قصه می‌گوید. ۲۹ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۷ فرهنگی رادیو و تلویزیون نظرات - اخبار فرهنگی -

محمد سرشار، مدیر شبکه کودک و نوجوان در گفتگو با خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، به مناسبت حضور فیلم سینمایی " منطقه پرواز ممنوع" در سی و دومین جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان اصفهان، اظهار کرد: تجربه‌ دیدن منطقه پرواز ممنوع برای من خیلی شیرین و غافل‌گیر کننده بود و از این که فیلم را تماشا کردم خوشحال هستم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من به همراه پسرهایم، پسرخاله آن‌ها و بچه‌های هم‌سن او که در واقع بینندگان اصلی این فیلم بودند، به تماشای این فیلم نشستیم. لذا بازخورد آن‌ها برای من جذاب بود.

وی افزود: در صحنه‌های مختلف جریان فیلم و حتی بعد از فیلم شاهد این بودم که بچه‌ها از فیلم خوششان آمده بود، مخصوصا نوجوان‌ها که در این سن خیلی سخت‌گیر هستند و هر فیلمی را نمی‌پسندند. 

سرشار اضافه کرد: به نظرم فیلم "منطقه پرواز ممنوع" جزء فیلم‌های استراتژیک محسوب می‌شود، زیرا گام‌های بلند نظام در مسیر تمدن‌سازی را به تصویر کشیده و برای یک گروه سِنی، قصه می‌گوید. گروهی که قرار است ایده این نظام را شکل دهند و آن را بسازند. افرادی که این تمدن را در آینده می‌سازند کسانی هستند که در حال حاضر، باید امثال این فیلم‌ها را ببینند تا نگاه استراتژیک به منطقه و پیشرفت‌های ایران در ذهنشان شکل بگیرد.

وی خاطر نشان کرد: منطقه پرواز ممنوع فیلمی نیست که یک طیف خاص آن را ببینند. یکی از ویژگی‌های خوب "منطقه پرواز ممنوع" داشتن موضوعی بروز و چند لایه است.
 
مدیر شبکه کودک و نوجوان ادامه داد: منطقه پرواز ممنوع  فیلمی نیست که سرسری ساخته شده باشد و قصه پرکشش آن خسته‌کننده نیست و به طور کلی اگر بخواهیم به عنوان فیلم اولی به این کار نگاه کنیم باید به نسبت تیم سازنده‌اش نمره خوبی بدهیم.

سرشار یادآور شد: طبیعت منطقه فیلم‌برداری و خروجش از منطقه شهری جذاب است و برای خانواده‌هایی که معمولا با فیلم‌های آپارتمانی و زندگی شهری آشنایی بیشتری دارند، یک سری تصاویر چشم‌نواز باکیفیتی را ارائه می‌دهد. تنوع بازیگرها و اقوامی که از ملیت‌های مختلف و مردم غیرتهرانی در فیلم استفاده شده که به نظرم یک مزیت است. 

وی ادامه داد: داستان فیلم، موضوعی است که سینمای امروز به آن نمی‌پردازد و حتی جشنواره فجر سعی کرد که این فیلم را سانسور کند تا حرف‌های آن شنیده نشود، حرف متفاوت قطعا ارزش سینما رفتن را دارد.

مدیر شبکه کودک و نوجوان اضافه کرد: به طور خاص برای نوجوانان اثر کمی تولید شده است. نوجوان، یا باید برود اثر ساده‌تر بزرگ‌سال‌ها را بخواند، یا باید برود سراغ کارهایی که برای سن کمتر از خودش تولید شده، و این برای‌شان راضی‌کننده نیست. ما وقتی وارد سینمای داخلی می شویم همین مشکل را می بینیم. تعداد کارهایی که برای نوجوانان تولید شده، حتی ممکن است به تعداد انگشت‌های دست هم نرسد و بیشتر کارها برای کودکان ساخته شده است. "منطقه پرواز ممنوع" از این نظر استثنایی بوده و ما در سال‌های اخیرکاری شبیه به این فیلم را کم داشتیم. 

سرشار در ادامه گفت: طبق آخرین آماری که مشاهده کردم 10 الی 12 میلیون نفر از مردم ایران به سینما می‌روند و باقی مردم که چیزی حدود 70 میلیون نفر هستند به سینما نمی روند این فیلم فرصت خوبی برای دعوت این افراد به سینما است. فیلم منطقه پرواز ممنوع از آن دسته فیلم‌هایی می‌باشد که می تواند افراد جدیدی را به بینندگان سینما اضافه کند.

نگاهی به فیلم «منطقه پرواز ممنوع»| یک قدم بلند برای سینمای نوجواننخستین عکس از هادی حجازی فر در «منطقه پرواز ممنوع»

 

انتهای پیام/ 

R1539/P/S4,34,1430/CT3 واژه های کاربردی مرتبط سینما سینمای ایران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سینما سینمای ایران سینما سینمای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۳۰۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان در مراسم آغاز این کارگاه‌ها، گفت: کتابخانه‌های عمومی در کنار رسالت ترویج کتابخوانی، محافل ادبی و قرآنی را به منظور برقراری ارتباط کودکان و نوجوانان با ادبیات و نویسندگان راه اندازی کردند.

عاطفه زارعی با بیان اینکه این محافل با حضور پیشکسوتان و استادان ادبی کشور برگزار می‌شود، افزود: مصطفی رحماندوست، غلامرضا بکتاش و کمال شفیعی در بخش شعر و محمدرضا یوسفی، بهناز ضرابی‌زاده و مونا اسکندری در بخش داستان در این کارگاه‌ها تدریس می‌کنند.

او همچنین به دومین جشنواره ملی شعر و داستان کودک و نوجوان، دوست من کتاب، اشاره کرد و افزود: این جشنواره از آبان ۱۴۰۱ آغاز و آثار بسیاری از سراسر استان‌های کشور به دبیرخانه ارسال شده است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با تاکید بر اینکه هیأت داوران این جشنواره از اساتید برجسته ادبیات کودکان و نوجوان کشور هستند، خاطرنشان کرد: مصطفی رحماندوست، محمدرضا یوسفی، افسانه شعبانژاد، بابک نیک طلب، غلامرضا بکتاش، حامد محقق، محمود پوروهاب هیأت داوران و از افتخارات ایران اسلامی به شمار می‌روند.

دبیر کارگاه آموزشی شعر کودک و نوجوان همدان هم گفت: همدان گهواره ادبیات کودک و نوجوان کشور است.

کمال شفیعی‌مشعوف، با بیان اینکه برگزاری این جشنواره‌ها با هدف شناسایی استعداد‌ها باید ادامه داشته باشد گفت: امیدوارم مجموعه داستان و مجموعه شعر‌های رسیده به دبیرخانه جشنواره به چاپ برسد.

دیگر خبرها

  • اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • اعضای شورای سیاستگذاری سی و ششمین جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • برگزاری جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • برگزاری جام باشگاه های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • «مدیر مدرسه» به اکران آنلاین رسید
  • کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • رضا شیخی درگذشت
  • فیلمبردار سینمای ایران درگذشت
  • همدان میزبان جشنواره شعر کودک و نوجوان رضوی می شود
  • انتقال هوایی نوجوان ۱۳ ساله مسجدسلیمانی برای اهدای اعضاء