Web Analytics Made Easy - Statcounter

توجه لازم به جشنواره تولیدات مراکز استان‌ها باعث ارتقای کاری جوانان می شود چرا که استعدادهای درخشانی در استان ها فعالیت دارند.

به گزارش خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان،بیست و دومین جشنواره تولیدات مراکز استان‌ها از ۲۵ تا ۲۷ مرداد ماه در خراسان شمالی برگزار شد به بهانه این رویداد با هنرمندان و چهره‌های تلویزیونی گفتگویی داشتیم که در ادامه می‌خوانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمود گبرلو مجری برنامه «هد هد» و منتقد در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان پیرامون این جشنواره گفت:صدا و سیما با نیرو‌های قدرتمند در شهرستان و با توجه به مخاطبی که نسبت به رسانه‌های دیگر دارد، راحت تر می‌تواند به ماهیت و فرهنگ ایرانی بپردازد چرا که هر کدام از استان‌ها با اقوام مختلف رو به رو هستند و با قصه این فرهنگ‌ها می‌تواند کار‌های جذابی بسازد.

وی افزود: رسانه ملی به جای اینکه به تهران تکیه کند به شهرستان‌ها و مراکز قدرتمند خود توجه کند و با استفاده از این پتانسیل قدرتمند  آثار درخشانی خلق کند.

آثار دارای ماهیت ایرانی مخاطب خوبی جذب می کند

گبرلو بیان کرد: همه جای دنیا ماهیت یک اثر هنری در رسانه‌  مهم است اگر ما با ماهیت ایرانی اثری خلق کنیم می‌توانیم مخاطب خوبی را جذب کنیم.

وی بیان کرد: شهرستان‌ها پایگاه قدرتمندی برای تولید آثار فاخر هنری هستند بنابراین اگر ماهیت اصلی خود را پیدا کنند، جشنواره می‌تواند بستری برای دلگرمی لشگر فرهنگی باشد.

مجری برنامه «هد هد» تصریح کرد: رمز موفقیت توسعه پایدار جامعه این است که ما به ماهیت فرهنگی جامعه توجه کنیم، استان‌ها اگر این کار را انجام بدهند اتفاق‌های خوبی در حوزه گردشگری خواهیم داشت.

«بانوی سردار» به دلیل ویژگی خاص شخصیت اصلی دیدنی است

وی ادامه داد: در مجموعه آثاری که من دیدم بخش مستند، جذابیت خاص خود را دارد و در بخش نمایشی سریال «جلال» را دیدم که واقعا شاهکار بود البته بخشی از سریال «بانوی سردار» را به دلیل ویژگی خاص شخصیت اصلی که سریال دارد به نظر دیدنی خواهد بود.

این منتقد بیان کرد: البته ویژگی عمده شهرستان‌ها در بخش مستند است که جدی و فراتر پیش می‌روند. یک اتفاقی در شهرستان‌ها رخ داده است که در حوزه فضای مجازی فعالیت می‌کنند در صورتی است که تنها یک سال است فضای مجازی در رسانه ملی جدی شده، اما بچه‌ها در شهرستان‌ خیلی فراتر در این حوزه کار می‌کنند.

گبرلو ادامه داد: جشنواره تولیدات مراکز استان‌های صدا و سیما را باید جدی بگیریم و فکر نکنیم یک جشنواره داخلی  و دوره‌ای است در صورتی که می‌توانیم بگوییم بزرگترین جشنواره داخلی رسانه در خاورمیانه است. شما رسانه‌ای را سراغ ندارید که بیش از ۵۰۰ نفر درباره جشنواره صحبت کنند و حدود یکصد نفر داور باشند و نزدیک به ۳۰۰جایزه بدهند.

نداشتن تبلیغات درست،ضعف عمده جشنواره است

وی پیرامون نواقص جشنواره توضیح داد: نواقض را الان نمی‌توانم جمع بندی کنم، اما ضعف عمده جشنواره نداشتن تبلیغات درست برای خودش است چرا که تبلیغات عمومی ندارد. بسیاری از افراد فکر می‌کنند یک جشنواره سطحی و دورهمی است در صورتی که اینگونه نیست چراکه همه افرادی که در جشنواره حضور دارند صاحب نظر و صاحب اندیشه هستند و در رسانه ملی مسئولیت دارند وباید افق آینده رسانه ملی را ترسیم کنند.پس چه بهتر که از این پتانسیل استفاده شود.

علی اوسیوند بازیگر با بیان اینکه جشنواره تولیدات مراکز استان‌ها برای معرفی فرهنگ قومی مراکز بسیار موثر است، گفت:باید سرمایه گذاری و برنامه ریزی در این زمینه صورت بگیرد، البته کار‌های خوبی با بودجه‌های کم انجام شده و قابل تقدیر است.

اوسیوند عنوان کرد: زمانی که فیلمنامه‌ای درباره جغرافیای مرکز شهری نوشته می‌شود از لحاظ تصویر، تاثیر بسیاری برای معرفی مناطق خواهد داشت حتی از طریق پخش در شبکه جام جم در سطح دنیا هم معرفی خواهد شد و باعث جذب توریست می‌شود.

بازیگر سریال «آقای مدیر» توضیح داد: از بازیگران و عوامل جوان و با استعداد در این جشنواره‌ها علاوه بر معرفی می‌توانیم در کنار بازیگران و عوامل حرفه‌ای استفاده کنیم و این باعث می‌شود در شغل‌های متنوعی در حوزه تصویر شهرستان‌ها فعال شود.

 جشنواره های استانی زمینه ارتقای جوانان را فراهم می کند

امیر حسین شریفی تهیه کننده سینما و تلویزیون نیز پیرامون حضور خود در این جشنواره گفت: سال هاست در این جشنواره شرکت می‌کنم و در استان‌ها حدود ۲۷ فیلم و سریال تولید کرده ام با توجه به اینکه آثارمن به صورت ملی ساخته شده هیچ وقت در بخش مسابقه حضور پیدا نکرده است چراکه بازیگران من، ملی هستند. ما دوست داریم بازیگران استانی با هم رقابت کنند چرا که کار‌های من بیشتر در بخش ویژه مورد تقدیر قرار گرفته است.

وی ادامه داد: حضور در جشنواره و کنار بچه‌های استانی بودن برای من لذت بخش است و علاقمند هستم از نیرو‌های خلاق و با استعداد شهرستان استفاده کنم البته باید برای همین نیرو‌های خلاق هزینه شود تا همه اقوام کنار هم باشند.

تهیه کننده سینما و تلویزیون بیان کرد: افتخار می‌کنم در این جشنواره حضور دارم، از دکتر دارابی تشکر می‌کنم که با حضور در معاونت استان‌ها رونق بیشتری به تولیدات داده اند و امیدوارم فضا و بودجه خوبی برای استان‌ها داشته باشیم.

تهیه کننده سریال «روز‌های بی قراری» اظهار کرد: مراکز استان‌ها می‌توانند فیلم و سریال در حوزه اکشن پلیسی و امنیت، قاچاق عتیقه و... تولید کنند و در تمام شبکه‌های سراسری پخش کنند و دیده شوند. در سریال «روز‌های بی قراری» که از شبکه دو سیما پخش شد به فضا‌های تاریخی تبریز پرداختیم و اتفاق خوبی برای جذب گردشگری بود.

وی بیان کرد: خودم یک شهرستانی هستم و از اصفهان کار خودم را شروع کردم، در این مدت ۱۴۴ اثر تولید داشتم و آثار ماندگاری را کار کردم.

شریفی افزود:ابتدا فیلم کوتاه ساختم و جشنواره شرکت کردم حتی دستیار تهیه کننده شدم و در حوزه تولید فعالیت خود را ادامه دادم و تهیه کنندگی را آغاز کردم.

وی با بیان اینکه این جشنواره اثر گذار است و در دوره ما چنین جشنواره‌ای وجود نداشت، گفت:ما باید به آن‌ها اهمیت بدهیم و بودجه در اختیار آن‌ها قرار بدهیم و کاری کنیم تانسل جوان رشد کنند تا سینما، تلویزیون و فرهنگ کشور ارتقا پیدا کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صدا و سیما رسانه ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۳۰۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ اردیبهشت آخرین فرصت ارسال اثر به رویداد ملی جوانی جمعیت

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای استان لرستان، مدیرکل امور بانوان استانداری لرستان گفت: دومین رویداد ملی و استانی جایزه جوانی جمعیت همزمان با روز ملی جوانی جمعیت (۳۰ اردیبهشت) برگزار و با توجه به اینکه این رویداد در ۲ سطح ملی و استانی برگزار می‌شود همه افرادیکه در مرحله استانی شرکت می‌کنندُ همزمان می‌توانند در سامانه ملی ورود و اسناد و مدارک مربوطه را بارگذاری کنند.
فریبا ولیپور افزود: سطح ملی و استانی این رویداد به صورت جداگانه مورد بررسی قرار می‌گیرند و برگزیدگان هرکدام از این سطوح در روز ملی جمعیت در مراسمی تجلیل خواهند شد.
مدیرکل امور بانوان استانداری لرستان ادامه داد: آئین تجلیل استانی این رویداد ملی در شهرستان خرم آباد و برگزیدگان سطح ملی نیز در ستاد ملی جمعیت در استان تهران تجلیل خواهند شد.
ولیپور با اشاره به اینکه علاقمندان می‌توانند مجموعه آثار شرکت کنندگان در بخش‌های هفتگانه خانواده، رسانه، مدیران، دستگاه‌های اجرایی، نخبگان، سازمان‌های مردم نهاد و شرکت‌های خصوصی در حوزه جوانی جمعیت و فرزند آوری را در سایت بارگذاری کنند گفت: مهلت ارسال آثار تا ۱۰ اردیبهشت است و پس از آن مراحل داوری و تعیین نفرات برتر مشخص می‌شود.
وی افزود: علاقمندان به شرکت در این رویداد می‌توانند به آدرس اینترنتی https://jameyat.ir مراجعه و آثار و مستندات خود را ارسال کنند.
مدیرکل امور بانوان استانداری لرستان با تأکید بر اینکه همزمان امکان ثبت نام در هر ۲ سطح این رویداد امکان پذیر است ادامه داد: افرادی که علاقمند به شرکت در سطح استانی هستند می‌توانند به ایمیل دفتر امور بانوان banovanlr@gmail.com و شماره ۰۹۱۶۸۵۰۱۵۶۳ و ۰۶۶۳۳۱۹۱۱۵۲ جهت ارسال مستندات خود اقدام کنند.
وی اظهار داشت: همچنین افرادی که در ارسال اثار مشکل دارند و نمی‌توانند در فضای مجازی آثار خود را ارسال و می‌توانند آثار خود را به مراجعه حضوری مجموعه مستندات خود را به دفتر امور بانوان تحویل دهد.
ولیپور گفت: هیات داوران هفت نفر از گروه‌های مختلف هستند و در نشست‌های مختلف مجموعه مستندات را بررسی و از هرکدام از بخش‌های هفت گانه سه عضو را انتخاب می‌کنند و ۲۱ برتر در حوزه جوانی جمعیت در روز ۳۰ اردیبهشت طی مراسمی رسمی با میزبانی دفتر امور بانوان استانداری مورد تجلیل قرار خواهند گرفت.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • آغاز پیش تولید «پایتخت۷» / تصویربرداری قصه‌های خانواده معمولی از مرداد
  • عدم پاسخگویی مسئولان جشنواره آسمان هشتم در میناب بی‌اعتنایی به رسانه‌ است
  • ۱۰ اردیبهشت آخرین فرصت ارسال اثر به رویداد ملی جوانی جمعیت است
  • قدمت ۶۰ ساله شبکه استانی رادیو همدان
  • آئین آغاز ساخت پایگاه سلامت شهدای کهنه دژ برگزار شد
  • آغاز به‌کار جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد
  • راهیابی دو اثر نمایشی به جشنواره ملی تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • ۱۰ اردیبهشت آخرین فرصت ارسال اثر به رویداد ملی جوانی جمعیت
  • رونمایی از پوستر اولین دوره جشنواره داستان نویسی استان در گردکوه
  • معرفی آثار برتر جشنواره تئاتر و سرود دانش آموزان فیروزه