Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، برایان هوک که به همراه مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا برای حضور در نشست شورای امنیت درباره خاورمیانه به نیویورک سفر کرده است، در گفت‌وگویی با خبرنگاران گزینشی خود این مطلب را مطرح کرد.

وی ابتدا به دستاوردهای نشست چند ماه پیش موسوم به "نشست ورشو" اشاره کرد و گفت: یکی از پیامدهای نشست ورشو ایجاد هفت گروه کاری است که در سطح معاونان وزیر با یکدیگر دیدار خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما می خواهیم تهدیدهای کلیدی و انگیزه‌های بی ثباتی را مشخص کنیم و کشورها را در کنار هم قرار دهیم.

نماینده ویژه دولت ترامپ در امور ایران با اشاره به ایجاد هفت گروه کاری متعاقب این نشست، اظهار کرد: تا کنون پنج کشور میزبان این گروه ها تا کنون مشخص شده اند که درباره حقوق بشر، فضای مجازی، اشاعه موشک ها، پناهندگان و ضد تروریسم صحبت خواهد شد.

برایان هوک بدون در نظر گرفتن میزبان اندک استقبال از نشست ورشو و همچنین نشست منامه مدعی شد: نشست ورشو اسرائیل و کشورهای عرب را در کنار هم قرار داد تا بتوانند با تهدید مشترک از سوی ایران مقابله کنند، سیاست خارجی ایران اعراب و اسرائیلی  ها را در کنار هم قرار داد که پیشتر از این غیرممکن بود.

وی در ادامه این اظهارات به توافق هسته ای ایران اشاره کرد و گفت: برجام، اقتصاد و گروه های نیابتی ایران را تقویت کرد و موشک های بالستیک ایران را گسترش داد. پس باید با تشریک مساعی جلوی تامین مالی ایران را بگیریم.

این دیپلمات آمریکایی اضافه کرد: نکته دیگری که پمپئو در شورای امنیت مطرح خواهد این است که توافق هسته ای ایران مورد تصویب شورای امنیت قرار گرفت به گونه ای که توافق هسته ای با قطعنامه ۲۲۳۱ پیوند دارند.

هوک ادامه داد: قطعنامه ۲۲۳۱ در اکتبر ۲۰۲۰ به تحریم تسلیحاتی علیه ایران پایان می یابد که جزئی از توافق هسته ای با ایران بود.

وی در مذمت اقدام دولت سابق آمریکا اضافه کرد: توافق سال ۲۰۱۵ در نظر داشت، تحریم تسلیحاتی را برای کشور حامی شماره یک تروریسم در مدت پنج سال بردارد. همچنین، افرادی همچون قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس مشمول تحریم های سفر هستند که در اکتبر ۲۰۲۰ تحریم مسافرتی سازمان ملل برای ۲۳ ایرانی هم پایان می یابد.

نماینده ویژه آمریکا در امور ایران تاکید کرد: مهم است جامعه بین المللی درک کند محدودیت های توافق هسته ای پایان می یابد و در سال ۲۰۲۳ یعنی هشت سال پس از توافق هسته ای هم ممنوعیت آزمایش موشکی ایران و توقیف دارایی های ۶۰ نهاد ایرانی پایان می یابد و در واقع تمام محدودیت های ۲۲۳۱ به پایان می رسد.

هوک و اربابان وی که تاکنون نتوانسته اند اعضای شورای امنیت را در این مسیر یکجانبه، همراه سازند، گفت: ما فکر می کنیم شورای امنیت نقش خطیری برای تداوم تحریم تسلیحاتی و مسافرتی دارد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: وزیر خارجه آمریکا خاورمیانه نیویورک دولت ایران حقوق پناهندگان تروریسم سیاست خارجی اقتصاد جامعه اعضای شورای تروریسم خاورمیانه سیاست خارجی نیویورک وزیر خارجه آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۳۲۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا ارسال مهمات به اسرائیل را متوقف کرد؛ نگرانی در کابینه رژیم صهیونیستی

یک وبگاه آمریکایی امروز مدعی شد که آمریکا هفته پیش (به وقت محلی) ارسال یک محموله مهمات برای اشغالگران قدس را متوقف کرد!

به گزارش مهر، وبگاه خبری آکسیوس امروز یکشنبه در گزارشی به نقل از ۲ مقام رژیم صهیونیستی ادعا کرد که آمریکا هفته گذشته (به وقت محلی) انتقال یک محموله مهمات به اشغالگران قدس را متوقف کرده است.

آکسیوس به نقل از مقامات رژیم صهیونیستی که نامشان فاش نشده در این باره اعلام کرد: هفته گذشته، دولت بایدن یک محموله مهمات ساخت آمریکا به اسرائیل را متوقف کرده است.

این رسانه می نویسد: مقامات اسرائیل اعلام کردند که ایالات متحده برای اولین بار پس از ۷ اکتبر، ارسال مهمات به اسرائیل را متوقف کرده است.

به گزارش آکسیوس، مقامات رژیم صهیونیستی گفتند که این رخ‌داد نگرانی های جدی داخل کابینه اشغالگران قدس ایجاد کرده و مقامات را به تکاپو انداخته است تا بفهمند چرا محموله مذکور ارسال نشده است.

این وبگاه خبری اضافه کرد: رئیس جمهور «بایدن» در میان آمریکایی‌ هایی که مخالف حمایت او از اسرائیل هستند، با انتقادهای شدید مواجه است. دولت آمریکا در ماه فوریه از اسرائیل خواسته بود تا تضمین دهد که تسلیحات ساخت ایالات متحده توسط نیروهای اسرائیل در غزه مطابق با قوانین بین المللی استفاده می شود!

تلاش این رسانه آمریکایی برای تبرئه آمریکا از همدستی با تداوم جنایت های رژیم کودک کش اسرائیل در حالی است که مقامات ارشد واشنگتن بارها اذعان کرده اند که به حمایت های همه جانبه از تل آویو ادامه خواهند داد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: آمریکا به اسرائیل مهمات می دهد آمریکا به اسرائیل اف ۳۵ می‌دهیم

دیگر خبرها

  • گروسی: امیدوارم نشست اصفهان گام جدیدی برای همکاری‌ها باشد
  • صدایی که از ایران شنیده می‌شود/آیا معمای طالبان حل خواهد شد؟ / فاصله خاورمیانه تا توافق
  • پاشنه آشیل روسیه برابر تحریم‌های غرب
  • هشدار روسیه به آمریکا درباره استقرار موشک در منطقه آسیا-اقیانوسیه
  • آمریکا ارسال مهمات به اسرائیل را متوقف کرد؛ نگرانی در کابینه رژیم صهیونیستی
  • نگرانی‌های جدی مقامات اسرائیلی از این تصمیم آمریکا
  • تحریم‌های غرب چه تاثیری بر صادرات روسیه داشت؟
  • توافق برای ورود ۱۰۰ مگاوات برق برای تامین انرژی واحد‌های تولیدی
  • ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک
  • نگاهی به توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا/ واشنگتن و ریاض در انتظار چراغ سبز اسرائیل