Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرخزاد گفت: مجتمع های بین راهی باید به تأمین فضای نماز خانه، مسجد و نگهداری بهداشتی آن همت کنند و در مجتمع های بزرگ هم احداث مسجد کوچک در نظر گرفته شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی استانداری قزوین، «علی فرخزاد» در جلسه ساماندهی و بررسی مشکلات مساجد و نمازخانه ها که در استانداری قزوین برگزار شد، بیان کرد: تاکنون مسائل مربوط به مساجد در حوزه توسعه فضای فیزیکی بوده اما باید به سایر موارد در حوزه اجتماعی هم رسیدگی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون امور عمرانی استاندار قزوین ادامه داد: مساجد می توانند نقش محوری بیشتری در نشاط معنوی جامعه داشته باشند و در سایر مسائل از جمله رفع اختلاف مردم، شناسایی افراد نیازمند و ساماندهی سیمای شهری هم نقش آفرین باشند.

 

وی عنوان کرد: ایجاد حس تعلق به محلات با حضور مردم در مساجد می تواند تقویت شود و از این کانون دینی و فرهنگی باید استفاده مطلوب تری داشته باشیم.

 

فرخزاد افزود: در اجرای طرح تفصیلی باید حداقل ۱۰ درصد فضاها به مساجد و نمارخانه ها اختصاص یابد تا بتوانیم شاهد رونق مساجد در همه مناطق استان باشیم.

 

وی اضافه کرد: در توسعه مساجد و نمازخانه ها باید به همه شهرها و روستاها و مراکز بین راهی هم توجه شود که از این رو در سال گذشته ۲ میلیارد تومان برای احداث و تعمیر و نوسازی ۲۰ مسجد اختصاص داده شد و باید در قالب طرح های هادی روستایی هم ساخت مساجد ادامه یابد.

 

معاون امور عمرانی استاندار قزوین گفت: بنیاد مسکن، فرمانداری ها، شهرداری ها، درحوزه سخت افزاری و ساختمانی مساجد و نماز خانه ها همکاری خوبی داشته اند و انتظار داریم با تشکیل جلسات شهرستان ها این موضوع پیگیری شود.

 

وی تأکید کرد: سازمان نظام مهندسی هم به منظور کمک به توسعه مساجد نسبت به ارائه خدمات نظارت و طراحی مساجد به صورت رایگان اقدام کرده که جای تقدیر دارد.

 

فرخزاد افزود: با توجه به شروع تنظیم بودجه شهرداری ها لازم است به شهرداری ها ابلاغ شود تا اعتبار مناسبی را برای امور فرهنگی و تعمیر و نگهداری مساجد و نمازخانه ها پیش بینی کنند.

 

وی اظهار کرد: همچنین مجتمع های بین راهی باید به تامین فضای نماز خانه، مسجد و نگهداری بهداشتی آن همت کنند و در مجتمع های بزرگ هم احداث مسجد کوچک در نظر گرفته شود.

 

معاون امور عمرانی استاندار قزوین خاطر نشان کرد: در صدور مجوز برای مجتمع های بین راهی یکی از الزامات در کنار پمپ بنزین، تعمیرگاه، فروشگاه و خدمات رفاهی باید ساخت مسجد باشد تا به توسعه و رونق فضاهای دینی کمک شود.

 

وی ادامه داد: ساخت مسجد در کنار راهدارخانه ها از طرح های خوبی است که چون هزینه زیادی دارد باید به صورت ملی مطرح شده و پیگیری شود تا بتوانیم این کار ارزشمند را به صورتی مدون و اساسی دنبال کنیم.

 

فرخ زاد یادآور شد: برای مجتمع هایی که در کنار سایر فضاهای تجاری و استراحت گاهی مبادرت به ساخت مسجد کنند، می توانیم سیاست های تشویقی مانند دادن مجوز تجاری اضافی پیش بینی کنیم تا انگیزه این کار دوچندان شود.

 

پایان پیام/293

منبع: شبستان

کلیدواژه: عید غدیر عید غدیر خم غدیر سومین جشنواره طنین مسجد جشن عید غدیر خم جشنواره طنین مسجد بیرجند غدیر خم جشنواره طنین معاون استاندار قزوین نمازخانه مسجد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۳۳۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلدیه تهران بعد از ۵۰ سال بازآفرینی شد

صبح امروز خبرنگاران از ۳ پروژه شهری از جمله مجتمع ورزشی امامزاده یحیی، میدانگاه سبزه‌میدان و خانه بلدیه (خانه شهر) بازدید کردند.

مسعود حق‌لطفی، مدیر عامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران گفت: مجتمع ورزشی امامزاده یحیی در منطقه ۱۲ و در محدوده بافت فرسوده قرار دارد که احداث این پروژه پیش از این در اختیار شهرداری منطقه بود که با هماهنگی ایجاد شده فرآیند احداث این پروژه به سازمان عمرانی معاونت فنی عمرانی شهرداری تهران سپرده شد.

وی تصریح کرد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده مجموعه آبی، توپی، بیلیارد و ... در مجتمع ورزشی امامزاده یحیی در نظر گرفته شده و ان‌شاءالله این مجموعه در زمان معین و مشخص به بهره‌برداری خواهد رسید.

حق‌لطفی در پاسخ به این سؤال چرا پارکینگی برای مجتمع ورزشی امامزاده یحیی (ع) پیش‌بینی نشده ادامه داد: با توجه به اینکه قرار است از این مجموعه ورزشی اهالی این محله و منطقه استفاده بکنند پارکینگی برای آن پیش‌بینی نشده است.

وی تصریح کرد: مجتمع ورزشی امامزاده یحیی در منطقه ۱۲ در زمینی به مساحت ۱۱۰۰ متر و شامل ۲ بلوک است که بلوک اول دو طبقه ساخته و مجموعه مختلف ورزشی در این مجتمع در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران با بیان اینکه سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران به عنوان بازوی اجرایی معاون فنی عمرانی شهرداری تهران در پروژه‌های بزرگ‌مقیاس ورود پیدا کرده است، افزود: از جمله این پروژه‌ها می‌توان به پردیس شماره سه و چهار، ساختمان شهرداری منطقه ۶، احداث سوله‌های بحران، احداث شتاب‌نگاره‌ها برای مدیریت بحران، احداث میادین میوه و تره‌بار و همچنین احداث مراکز نگهداری برای مجموعه سازمان رفاه و خدمات اجتماعی شهرداری تهران جهت نگهداری معتادان متجاهر، اشاره کرد.

وی افزود: یکی از پروژه‌های مهمی که در دستور کار سازمان عمرانی قرار دارد، همان خانه بلدیه است. این پروژه در محدوده میدان امام خمینی در حال اجرا است.

حق لطفی در ارتباط با هزینه اجرای این پروژه گفت: پیش بینی ما از احداث و تجهیزات و بهره‌برداری از این مجموعه رقمی حدود ۳۰ میلیارد تومان است.

مدیر عامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران در رابطه با جزئیات احداث ساختمان شهر (ساختمان بلدیه) اظهار کرد: ساختمان بلدیه‌ای در سال ۱۳۰۳ در همین محدوده ساخته و در سال ۱۳۰۵ به بهره‌برداری رسید که بهره‌برداری آن فراتر از شهرداری بود و اقداماتی در حوزه اقتصاد و دارایی انجام می‌شد.

وی ادامه داد: در سال ۱۳۴۸ ساختمان بلدیه تهران تخریب و جای آن را به پارکینگ اتوبوس‌های بین شهری داد و در ادامه از سال ۹۶ بازآفرینی بلدیه یا خانه شهر در دستور کار شهرداری تهران قرار گرفت.

حق‌لطفی با اشاره به اینکه در حال حاضر این پروژه ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، اضافه کرد: ان‌شاءالله قبل از روز تهران و در شهریورماه امسال این پروژه به بهره‌برداری می‌رسد.

مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران درباره کاربری خانه شهر (بلدیه) تهران اظهار کرد: رویکرد و کاربری در این مجموعه فرهنگی و تاریخی است البته قرار است بخشی از روابط عمومی شهرداری تهران در این مجموعه جهت نگهداشت این ساختمان حضور پیدا کنند.

وی درباره نحوه دسترسی به خانه شهر (بلدیه) گفت: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده پارکینگی برای این مجموعه پیش‌بینی نشده است و افراد می‌توانند از مترو که به این مجموعه متصل شده است استفاده کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • وزارت ارشاد وظیفه نظارت و تسهیل گری را به عهده دارد نه تصدی گری
  • اینفوگرافیک | مجتمع های خدماتی رفاهی استان قزوین
  • ارائه آموزش‌های هلال احمر در ۶۴ مسجد زنجان
  • عضویت ۱۰۶ هزار نوجوان در کانون‌های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • اجرای طرح "مسجد، پایگاه قرآنی" در ۱۰۲ کانون فرهنگی هنری همدان
  • ارتباط مردم و مساجد از طریق مرکز ارتباطات مردمی مساجد
  • بلدیه تهران بعد از ۵۰ سال بازآفرینی شد
  • تحقیق و تفحص از مساجد تخریب شده منطقه ثامن
  • گزارش‌هایی از تخلفات مجتمع‌های بین راهی قم اعلام شد
  • حضور دادستان تهران در مسجد قیطریه و رسیدگی به مشکلات شهروندان