Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-29@12:26:04 GMT

۱۸ هزار حاجی ایرانی از عربستان راهی کشور شدند

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۳۶۰۱۳

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، علیرضا رشیدیان درنشست شورای برنامه ریزی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج وزیارت افزود: به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، این تعداد از حجاج معادل ۹/۲۰ در صد کل زائران و عوامل حج ۹۸ است که به ایران منتقل شده است.

وی با بیان اینکه در این ارتباط ۵۴ پرواز از فرودگاه مدینه و ۲۲ پرواز از فرودگاه جده به مقصد ایران انجام شده است، گفت: بر همین اساس هم اکنون تعداد زائران ایرانی در مدینه و مکه به ترتیب بیش از ۸۲۰۰ و ۵۷۰۰۰ نفر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، بدین ترتیب زائران ۵۹ کاروان در مدینه و ۴۰۷ کاروان در مکه اسکان می‌یابند.

در ادامه این جلسه نماینده، ولی فقیه در امور حج وزیارت با اشاره به گزارش‌های دریافتی مبنی براینکه حجم بار همراه زائران نسبت به سال‌های گذشته کمتر شده است، آن را نشاندهنده پاسخ مثبت حجاج به درخواست مسئولان محترم نظام برای تهیه سوغات از بازار داخلی دانست.

وی با اشاره به اینکه این اقدام موجب شده است روند انتقال بار زائران توسط هواپیمایی بدون مشکل صورت گیرد، افزود: حجاج عزیز با این اقدام علاوه بر جلوگیری از خروج ارز از کشور به رونق تولید و اشتغال در داخل کمک کردند.

در این جلسه همچنین دکتر محمد تقی حلی ساز رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت نیز از ارائه بیش از ۵۰۰ هزار مورد خدمات به زائران از ابتدای عملیات حج ۹۸ تاکنون در بیمارستان‌های مکه و درمانگاه‌های مدینه و مکه به انجام رسیده است.

وی گفت: در تلاش هستیم تا ۸ بیمار بدحال را با همکاری هواپیمایی به ایران منتقل کنیم.

وی با اشاره به اینکه تعداد فوتی‌ها تا ۲۲ مرداد ۱۳ نفر بوده و افزایش نیافته است، تصریح کرد: کمبود دارو وجود ندارد و اگر دارویی مورد نیاز باشد از بازار سعودی تهیه خواهد شد.

بر پایه این گزارش، این جلسه با گزارش سید محمد حسینی معاون بین اللمل بعثه درباره فعالیت‌های این معاونت در حج ۹۸ و مقایسه آن با سال‌های گذشته ادامه یافت و حجت الاسلام والمسلمین سید جواد مظلومی معاون فرهنگی بعثه هم به تشریح برنامه‌های این معاونت در بخش‌های مختلف از جمله بازدید از اماکن زیارتی، موزه و پرده بافی در مکه، روایتگری، برگزاری مسابقات، همایش‌ها و آیین‌های مختلف در کاروان‌ها پرداخت.

در ادامه این جلسه موضوع پرداخت هدیه ملکی به شهدا و مجروحان حادثه سقوط جرثقیل در مسجد الحرام مطرح شد و نماینده، ولی فقیه در امور حج وزیارت از رئیس سازمان حج وزیارت خواست این موضوع و مطالبه خانواده شهدای منا و پرداخت دیه به بازماندگان این فاجعه همچنان در ملاقات با مسئولان سعودی با جدیت دنبال می‌شود.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۳۶۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(عکس) تصاویری دیده نشده از مراسم حج ۷۰ سال پیش

هر روز تعداد بیشتری از زائران خانه خدا وارد سرزمین عربستان می‌شوند و سعودی‌ها از تکنولوژی‌ها و امکاناتی که برای مسافران خود فراهم کرده‌اند گزارش می‌دهند؛ با این حال تا همین ۷۰ سال قبل، مراسم حج شکل دیگری داشت.

 در آن روز‌ها سفر هوایی تجاری هنوز در مراحل اولیه خود بود و به اندازه امروز در دسترس نبود، بنابراین، بسیاری از زائران از طریق قایق یا کشتی به مکه سفر می‌کردند. کسانی که توانایی مالی داشتند، سفر خود را با هواپیما‌های کوچک از کشور‌های مجاور آغاز می‌کردند.

با این حال، مناظر داخلی عربستان با آنچه امروز از خود نمایش می‌دهد بسیار متفاوت بود، اینها تصاویری از حج شهریور ماه ۱۳۳۲ هجری شمسی است که در مجله قدیمی نشنال جئوگرافیک منتشر شده است:

حاجیان متمول با هواپیما وارد عربستان می‌شدند

کشتی وسیله‌ای رایج برای سفر به مکه بود

اکثر مردم، اما از اتوبوس استفاده می‌کردند

شهر مکه در سال ۱۳۳۲ شمسی هم رونق خاص خود را داشته است

خیابان‌های شهر در طول مراسم حج همیشه شلوغ بودند

ورودی حرم مقدس متاثر از معماری عثمانی بود

محوطه حرم در آن ایام تنها از کعبه و منطقه مطاف تشکیل شده بود

در آن ایام حاجیان می‌توانستند وارد کعبه شوند

مطاف آنقدر شلوغ نبود که زائران به دشواری بیفتند

بازار‌های اطراف حرم هم بسیار ساده بودند

فروشنده‌ها برای در امان ماندن از آفتاب چتر داشتند

جمرات ستون‌های کوچکی بودند که به عنوان نماد شیطان سنگسار می‌شدند

حاجیان برای انتخاب قربانیان روز عید خود به صحرا می‌رفتند

در صحرای عرفات چادر‌هایی ساده و در کنار کوه عرفه برپا می‌شد.

نماز در میان کاروان‌های مقیم صحرا برگزار می‌شد.

منبع: همشهری آنلاین

tags # عربستان سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • وزیر اقتصاد به عربستان می‌رود
  • وزیر اقتصاد راهی عربستان می‌شود
  • کدام کشورها بیشترین حاجی را دارند؟
  • تصاویری دیده نشده از حال و هوای شهر مکه در ۷۰ سال قبل
  • رئیس‌کل بانک مرکزی راهی عربستان شد
  • ‏رئیس‌کل بانک مرکزی راهی عربستان شد
  • نخستین گروه عمره‌گزاران ایرانی وارد مکه شدند
  • عمره گزاران ایرانی احرام پوشیدند
  • عمره‌گزاران ایرانی احرام پوشیدند
  • (عکس) تصاویری دیده نشده از مراسم حج ۷۰ سال پیش