Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت امور خارجه هند اظهار کرد، نخست وزیر این کشور با همتای انگلیسی خود درباره اعتراضات خشونت‌بار بر سر کشمیر در مقابل سفارت هند در لندن گفت‌وگو کرده است.

به گزارش ایسنا، هزاران تن که بسیاری از آنان پرچم‌های پاکستان و کشمیر را در دست داشتند، طی روزهای گذشته و در روز استقلال هند در مقابل سفارت این کشور در لندن و در اعتراض به خروج نارندرا مودی، نخست وزیر هند از وضعیت ویژه کشمیر تظاهرات کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هواداران مودی و اعضای حزب او اظهار کرده‌اند که این تظاهرکنندگان، به زنان و کودکان هندی حمله کرده‌اند و مقامات انگلیسی نتوانسته‌اند آنان را متفرق کنند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، وزارت امور خارجه هند دربیانیه‌ای اظهار کرد: مودی در این گفت‌وگو به خشونت‌ها و اغتشاشات صورت گرفته علیه کمیسیون عالی هند در لندن در روز استقلال هند اشاره کرد.

این بیانیه می‌افزاید: جانسون ضمن ابراز تاسف از این اتفاق، به مودی اطمینان داد که تمامی تدابیر لازم برای حصول اطمینان از امنیت  کمیسیون عالی هند و کارمندان و مراجعه‌کنندگان آن اتخاذ خواهد شد.

پلیس لندن اعلام کرده، چهار نفر به اتهام ایجاد اغتشاش، مقابله با پلیس و داشتن سلاح دستگیر شده‌اند.

اقدام مودی برای لغو وضعیت ویژه کشمیر و اعمال محدودیت‌های امنیتی بر این منطقه، اعتراضات مردم کشمیر و خشم پاکستان را به دنبال داشته است.

پاکستان از انگلیس و آمریکا و دیگر قدرت‌های جهانی درخواست کرده بر سر مساله کشمیر بر هند اعمال فشار کنند. هند اما مساله کشمیر را یک مساله داخلی می‌داند.

وزارت خارجه هند با اشاره به داعش اظهار کرد: مودی در این گفت‌وگو بر اهمیت اقدامات موثر برای مقابله با تهدید افراطگرایی، خشونت و نابردباری (در برابر عقاید دیگر) به ویژه با توجه به گسترش سازمان‌های تروریستی مانند داعش تاکید کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کشمیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۳۸۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادق خان شهردار لندن شد

«صادق خان» موفق شد تا در انتخابات شهرداری لندن بر رقیب خود از حزب محافظه‌کار غلبه و کرسی شهرداری پایتخت انگلیس را برای سومین دور متوالی حفظ کند.

به گزارش مشرق، خان که از سال ۲۰۱۶ کرسی شهرداری لندن را برعهده دارد، توانست با کسب ۴۳ درصد آراء سوزان هال از حزب محافظه‌کار را شکست داده و برای چهار سال دیگر بر مسند شهرداری لندن تکیه بزند.

این برای نخستین بار است که یک شهردار لندن برای سه دوره متوالی انتخاب می‌شود. گفتنی است که این سمت در سال ۲۰۰۰ ایجاد شد و نخستین کرسی آن به «کن لیوینگستون» از حزب کارگر رسید. هشت سال بعد یعنی سال ۲۰۰۸ بوریس جانسون بر مسند شهرداری لندن تکیه زد و سپس صادق خان انتخاب شد.

خان به دلیل مسلمان بودن در میان جوامع اسلامی طرفدارانی دارد؛ مواضع ضد امپریالیستی وی نیز به ویژه در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ هوادارانی را برای او در میان گروه‌های حقوق بشری دست و پا کرده است.

اما سیاست‌های سختگیرانه‌ او در حوزه مقابله با تغییرات اقلیمی، با اعتراضات گسترده‌ای مواجه شده است. او تابستان سال گذشته طرح حذف خودروهای قدیمی از خیابان‌های شهر را به اجرا گذاشت و با این کار ده‌ها هزار راننده را به اصطلاح پیاده و یا با جریمه‌های سنگین مواجه کرد.

بر اساس طرح موسوم به یولز، روزانه ۱۲.۵ پوند (حدود ۱۶ دلار) برای اکثر خودروهای بنزینی و ون‌های تولید شده پیش از سال ۲۰۰۶ میلادی و خودروهای دیزلی قبل از ۲۰۱۵ میلادی جریمه تعیین شده است.

این طرح ابتدا در سال ۲۰۱۹ در مرکز لندن پیاده شد؛ در سال ۲۰۲۱ به حومه‌های داخلی شهر گسترش یافت و از تابستان سال گذشته کل لندن از جمله حومه‌های بیرونی آن که بیش از نیمی از جمعیت ۹ میلیون نفری شهر در آن زندگی می‌کنند را در بر گرفت.

بر اساس گزارش‌ها، حدود ۷۰۰ هزار خودرو با استاندارهای طرح یولز سازگار نبودند و رانندگان این خودروها، در شرایط بغرنج اقتصادی و بحران هزینه‌های زندگی در انگلیس، ناگزیر به تعویض خودروهای خود شدند.

«خان» دو سال پیش گسترش طرح یولز در سراسر لندن را به رای گذاشت و ۶۰ درصد از مردم مخالفت کردند. او اما با ادعای دستکاری شدن آرا، اعلام کرد این طرح را مطابق با آنچه وظیفه خود برای مقابله با تغییرات اقلیمی نامید و به رغم مخالفت دولت، پیش ‌خواهد برد.

آمارها نشان می‌دهد که اجرای طرح یولز در مناطق مرکزی لندن طی سال‌های گذشته، میلیون‌ها پوند برای شهرداری لندن منفعت مالی به همراه داشته و این مساله حسن نیت طرح «صادق خان» را در شرایطی که سیستم حمل‌ و نقل لندن با کمبود بودجه و اعتراض گسترده کارکنان آن مواجه است، زیر سوال برده است.

آمارهای رسمی نشان می‌دهد که شهرداری لندن فقط در سال گذشته میلادی ۲۲۴ میلیون پوند درآمد از اجرای این طرح به جیب زده است. حدود یک سوم از این مبلغ از طریق جریمه و مابقی آن به واسطه شارژ روزانه تردد رانندگان حاصل شده است.

سوزان هال رقیب خان گفته بود که طرح یولز منصفانه نیست و از نخستین روزی که بر کرسی شهرداری لندن تکیه بزند، این طرح را ملغی و سایر سیاست‌های سختگیرانه علیه رانندگان را کاهش خواهد کرد. او اما سومین نماینده حزب محافظه‌کار است که طی ۸ سال گذشته دربرابر خان شکست خورد.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • اوکراین و غرب آمادگی گفت‌وگوی جدی با روسیه را ندارند
  • تماس تلفنی وزیر دفاع آمریکا با وزیر جنگ اسرائیل
  • گفت‌وگوی مستقیم نامزدهای انتخابات با مردم در «فرصت انتخاب» و «نماینده مردم»
  • نسل جدید تلفن‌های ثابت ویژه کسب و کارها
  • یک کشته و چهار زخمی در حمله به کاروان نیروی هوایی هند در کشمیر
  • خط و نشان کشیدن رئیس مجلس نمایندگان آمریکا برای دانشجویان حامی فلسطین
  • رئیس مجلس نمایندگان آمریکا خواستار لغو روادید دانشجویان معترض شد
  • صادق خان شهردار لندن شد
  • گفت‌وگوی امیرعبداللهیان با وزیر خارجه مصر در گامبیا
  • اهتمام ویژه «الازهر» مصر برای گفت‌وگوی بین مذاهب تهران و قاهره