Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژوهشکده بیمه گزارش نهایی طرح پژوهشی آسیب‌شناسی و ارائه پیشنهاد جهت اصلاح قوانین مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه را ارائه کرد که براساس آن این موضوع نیازمند قابلیت اعتماد به زیرساخت‌های احراز هویت است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، پژوهشکده بیمه گزارش نهایی طرح پژوهشی آسیب‌شناسی و ارائه پیشنهاد جهت اصلاح قوانین مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه را ارائه کرد که براساس آن این موضوع نیازمند قابلیت اعتماد به زیرساخت‌های احراز هویت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تحقیق با هدف آسیب‌شناسی و بررسی کاستی‌ها و خلاء‌های موجود در قوانین و مقررات ناظر بر مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه و ارائه ‌راهکارهای پیشنهادی انجام شده است.

 

در این نشست علمی پس از تبیین موضوع و چیستی جرم پولشویی، تجربیات کشورها در این حوزه و یافته‌های حاصل از مطالعات تطبیقی اسناد مرتبط درکشورهای منتخب از جمله مالزی، هند، چین، نروژ و سنگاپور، اصل اساسی بیمه شماره ۲۲ و توصیه‌های بانک جهانی ارائه شد.

 

در ادامه ضمن احصاء عوامل موثر بر ریسک پولشویی در صنعت بیمه بر پایه مطالعات تطبیقی، به شیوه و نتیجه رتبه‌بندی متغیرهای کنترل عمومی و ذاتاً آسیب‌پذیر محصولات بیمه‌ای در حوزه مبارزه با پولشویی اشاره شده است.

 

یافته‌های این طرح پژوهشی که توسط گروه پژوهشی عمومی بیمه انجام شده است، حاکی است متغیر در دسترس بودن زیرساخت‌های شناسایی(احراز هویت) قابل اعتماد، بالاترین رتبه را نسبت به هدف کلی کاهش ریسک پولشویی دارد و متغیر در دسترس بودن و اجرای مجازات‌های اداری از کمترین اولویت برخوردار است.

 

لذا در این تحقیق به سیاستگذاران و نهادهای ناظر توصیه شده که نسبت به بهبود شرایط و در دسترس قرارگرفتن زیرساخت های شناسایی قابل اعتماد به منظور تسهیل در فرایندهای مبارزه با پولشویی اقدام کنند.

 

همچنین در پایان پس از بررسی دستورالعمل‌ها و آیین‌نامه‌های موجود در حوزه مبارزه با پولشویی نسبت به برخی از مواد قانونی آنها پیشنهادهای اصلاحی مطرح شد که از جمله این موارد نحوه شناسایی افراد دارای ریسک سیاسی بالا، ذی‌نفع واحد، ترتیبات حقوقی، پایش و گزارش معاملات مشکوک، کنترل‌های ورودی، اعتماد به شخص ثالث، برنامه‌های کنترل داخلی متناسب با سطح ریسک، ماهیت و حجم محصول و ... است./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: عید غدیر غدیر عید غدیر خم بیرجند مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد روزنامه جشن عید غدیر خم جشنواره طنین مسجد سومین جشنواره طنین مسجد پژوهشکده بیمه مبارزه با پولشویی بیمه مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۳۸۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارایه رایگان یک میلیون و ۴۶۰ هزار خدمت آزمایشگاهی در مرکزی

روح الله سهرابی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مدیریت درمان دارای ۱۲ آزمایشگاه تشخیص طبی فعال در ۳ بیمارستان، یک پلی کلینیک و ۸ درمانگاه است و در این آزمایشگاه‌ها ۶۰ نیروی متخصص در رشته‌های علوم آزمایشگاهی به ارائه خدمت به بیمه‌شدگان اشتغال دارند.

وی افزود: در سال گذشته در بخش بستری و سرپایی برای حدود ۳۳۰ هزار مراجعه بیش از یک میلیون و ۴۶۰ هزار خدمت تشخیص طبی در آزمایشگاه‌های مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی استان به‌صورت رایگان به بیمه‌شدگان ارائه شده است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان مرکزی گفت: آزمایشگاه‌های مراکز درمانی تأمین اجتماعی استان مرکزی به انواع وسایل تشخیصی در زمینه‌های مختلف از جمله کشت میکروبی، هورمون‌شناسی، تشخیص مولکولی، بانک خون، بیوشیمی، خون‌شناسی مجهز هستند و تقریباً تمامی آزمایش‌های تشخیصی طبی عمومی و برخی تخصصی در این آزمایشگاه‌ها قابل ارائه و انجام است.

وی افزود: چنانچه به عللی امکان ارائه برخی خدمات معدود در آزمایشگاه‌های ملکی این سازمان مقدور نباشد، از طریق مراکز طرف قرارداد قابل انجام است.

سهرابی بیان کرد: آزمایش‌های تشخیص طبی در ۹ مرکز درمانگاهی، مطابق سطح‌بندی خدمات آزمایشگاهی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت و درمان به‌عنوان متولی نظام سلامت انجام می‌شود و در ۳ بیمارستان نیز تقریباً تمامی آزمایشات موردنیاز برای سیر درمان بیماران قابل انجام است و برای ارائه این خدمات از بیمه‌شدگان سازمان تأمین‌اجتماعی هیچ وجهی دریافت نمی‌شود.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: در بخش درمان غیرمستقیم نیز با بیش از ۹۰ آزمایشگاه در بخش خصوصی و دولتی طرف قرارداد هستیم که خدمات آزمایشگاهی را حسب تشخیص پزشک و در قالب تعهدات بیمه‌های پایه که از سوی شورای عالی بیمه تعریف شده به بیمه‌شدگان، بازنشستگان و سایر افراد تحت پوشش این سازمان ارائه می‌کنند.

کد خبر 6086749

دیگر خبرها

  • دولت سیزدهم در مبارزه با فساد کارنامه خوبی ارائه دهد
  • گردهمایی موسسات مردمی گلستان در زمینه خانواده، جمعیت و هویت زن امروز در گرگان
  • مقررات جدید اروپا برای مبارزه با پولشویی
  • MEC چیست و از کی در ایران است؟
  • بیمه ۵ دهک روستاییان به صورت سیستمی تمدید می شود
  • اجلاس روسای FIU کشورهای عضو بریکس در کشور روسیه برگزار شد
  • روسای FIU سازمان بریکس با یکدیگر دیدار کردند
  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی
  • خواسته بافندگان فرش دستباف: بی گره‌ها و ربات باف‌ها هویت‌دار شوند
  • ارایه رایگان یک میلیون و ۴۶۰ هزار خدمت آزمایشگاهی در مرکزی