Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، تلویزیون های هوشمند یکی از بهترین محصولات در حوزه تکنولوژی بودند که در سال‌های اخیر معرفی و عرضه شدند و نظر خیل عظیمی از کاربران و علاقمندان را به سمت و سوی خود جلب کرد. این تلویزیون‌ها همچون یک گوشی هوشمند مبتنی بر یک سیستم عامل که عموملا اندروید است، برنامه ریزی و توسعه داده شده اند و قابلیت اتصال به اینترنت و نصب اپلیکیشن‌های مختلف را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس گزارش وب سایت airmore ، کاربران گوشی‌های هوشمند با بهره‌گیری از اپلیکیشن‌های مختلفی که به منظور اتصال دستگاه تلویزیون با گوشی هوشمند خود طراحی و برنامه ریزی شده اند، قادر خواهند بود تمامی محتوای موردنظر صفحه گوشی هوشمند خود را بر روی صفحه نمایش بزرگ تلویزیون منزل خود تماشا کنند.

در این گزارش به معرفی بهترین اپلیکیشن‌های اندرویدی برای اتصال راحت تلویزیون‌های هوشمند با گوشی‌های مبتنی بر سیستم عامل اندروید و تماشای محتوای نمایشگر گوشی بر صفحه نمایش تلویزیون خواهیم پرداخت:

1. سامسونگ اسمارت ویو (Samsung Smart View)

اپلیکیشن اسمارت ویو که به صورت پیش فرض بر روی گوشی‌های هوشمند و جدید برند سامسونگ نصب شده است، به کاربران اجازه می‌دهد تا با گوشی خود به تلویزیون وصل شده و فیلم و سریال‌های موردعلاقه خود را که بر روی گوشی دانلود کرده‌اند،  بر روی صفحه نمایش تلویزیون هوشمند خود تماشا کنند. در واقع، با اتصال گوشی به تلویزیون هوشمند، موبایل کاربران تبدیل به یک دستگاه کنترل از راه دور می‌شود و تمامی محتوای آن قابل مشاهده بر روی نمایشگر تلویزیون خواهد بود.

در صورتی که گوشی شما از مدل‌های جدید و پرچمدار باشد، این اپلیکیشن به صورت پیش فرض بر روی آن نصب شده و قابل استفاده خواهد بود اما در صورتی که آن را در نوار بالای گوشی مشاهده نمی‌کنید، می توانید به راحتی با مراجعه به فروشگاه گوگل پلی استور آن را دانلود و نصب کنید.

2. ساید سینک (SideSync)

این اپلیکیشن که توسط شرکت کره‌ای ساسمونگ طراحی و توسعه داده شده است، به کاربران اجازه می‌دهد تا هر گونه فعالیتی که بر روی گوشی هوشمند خود انجام می‌دهند را بر روی نمایشگر بزرگ تلویزیون جلوی خود مشاهده کنند و در واقع نمایشگر کوچک موبایل خود را تبدیل به یک نمایشگر بزرگ در تلویزیون یا لپ تاپ کنند. همچنین آنها می‌توانند با استفاده از این اپلیکیشن اطلاعات و داده‌های موردنظر خود همچون فایل‌های ویدیویی و تصاویر را میان این دو دستگاه مذکور جابجا کنند.

این اپلیکیشن همچنین امکان کنترل هرگونه دستگاه هوشمند سامسونگ را از راه دور برای کاربران موبایل‌های اندرویدی فراهم می آورد.

کاربران و علاقمندان برای استفاده از آن تنها کافیست سری به پلت‌فرم فروشگاه آنلاین و اینترنتی گوگل‌پلی استور بزنند و با جستجوی کلمه SideSync آن را پیدا، دانلود و نصب کنند. البته باید بدانید که این اپلیکیشن را باید بر روی هر دو دستگاه موردنظر یعنی موبایل و تلویزیون یا لپ تاپ خود نصب کنید تا بتوانید از خدمات و امکانات آن بهره مند شوید.

3. ای پاور میرر (ApowerMirror)

وقتی سخن از اپلیکیشن‌های اتصال و ارتباط نمایشگرهای دستگاههای هوشمند (mirroring app) به میان می‌آید، یکی از بهترین گزینه‌های موجود در گوگل پلی استور بدون شک ApowerMirror است که همچون اپلیکیشن قبلی، امکانات مختلفی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد . علاوه بر قابلیت‌های قبلی برای ارتباط راحت میان گوشی و تلویزیون‌های هوشمند، به کاربر اجازه می‌دهد تا از روی صفحه نمایش گوشی خود اسکرین شات گرفته و آن را با تلویزیون یا لپ تاپ خود مشاهده کنند. بنابراین آنها قادر خواهند بود اسکرین شات وضعیت عملکرد خود در بازی‌های موبایلی را برای رقابت با دوستان خود منتشر کرده و بر روی صفحه نمایش تلویزیون خانه خود آن را پخش کنند.

جدول زیر به اختصار قابلیت و امکانات مختلف اپلیکیشن‌های ذکر شده در بالا را بیان می‌کند:

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: تلویزیون هوشمند گوشی هوشمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۳۹۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست رفع فیلتر این اپلیکیشن در کمیته فیلترینگ بررسی می‌شود

به گزارش همشهری آنلاین، او دراین‌باره به خبرنگاران گفت: «پیش‌ازاین دو بار این درخواست را به کارگروه بردیم. پیش از پایان سال هم برای بار سوم بردیم و قرار شد مجدداً بررسی شود. امیدواریم در جلسه هفته بعد دوستان همراهی کنند که این اتفاق بیفتد.»

وزیر ارتباطات در مورد نقش دولت در این کمیته نیز توضیح داد: «کارگروه ۱۲+۱ عضو دارد؛ ۱۲ عضو صاحب رأی به علاوه مرکز ملی فضای مجازی. وزارت ارتباطات هم یک عضو از این ۱۳ عضو است و دولت هم ۶ رأی دارد. اکثریت با نمایندگان دولت نیست، پس باید به‌صورت جمعی تصمیم گرفته شود.»

بیشتر بخوانید:

زارع پور: وزارت ارتباطات مسئول فیلترینگ نیست

پیش ‌از این، در تیرماه ۱۴۰۲، وزیر ارتباطات اعلام کرده بود که کمیته فیلترینگ درخواست بازگشایی گوگل‌پلی را رد کرده است.

کد خبر 846886 برچسب‌ها وزارت ارتباطات‌ و فناوری اطلاعات شرکت گوگل عیسی زارع پور - وزیر ارتباطات فيلترينگ اینترنت

دیگر خبرها

  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟/ خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دما بالا
  • سقوط شدید فروش گوشی‌های اپل در چین
  • هشدار/ این دو موبایل دیگر بروزرسانی دریافت نخواهند کرد
  • بایدن تیک تاک را از پرتگاه ممنوعیت یا فروش پرت کرد
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر در دام بدافزار‌ها می‌افتند؟
  • ببینید | رفع فیلتر اپلیکیشن پرطرفدار پس از ۲ سال؟؛ وزیر ارتباطات توضیح داد
  • رای مثبت سنای آمریکا به ممنوعیت تیک تاک
  • درخواست رفع فیلتر این اپلیکیشن در کمیته فیلترینگ بررسی می‌شود
  • کوتاه‌تر شدن مراحل درخواست خودرو در تپسی